- 8 Nisan 2017
- 57.259
- 306.586
- 698
İyileşme yok canım cuma gittim doktora emar cekilecek ama 10 gün sonrasına randevu var yani aşağı yukarı problemin ne oldguuuni 15 gün sonra ogrenecegimÖlümüne diyetteyim
Sen nasılsınyaa okuyorum arada burayi gözlerim seni arıyor
Senin kilo durumlari nasıl?
Bacak Agrilarin vardı iyilesme varmi
Hadi inşPazartesi 99.9 olsa bile gormeyi umuyorum. Cok guzel motive edecek beni. 85te ki hallerime bakiyorum
Inş tedavini olup sagligina kavuşursunİyileşme yok canım cuma gittim doktora emar cekilecek ama 10 gün sonrasına randevu var yani aşağı yukarı problemin ne oldguuuni 15 gün sonra ogrenecegim
O kadar ters bir doktor ki şuana kadar nasıl demedi şaşkınımInş tedavini olup sagligina kavuşursun
Dr kesin olarak yine zayıfla diyecek
Geçmiş olsun umarım önemli bişey çıkmaz basit bir tedaviyle iyleşirsinizİyileşme yok canım cuma gittim doktora emar cekilecek ama 10 gün sonrasına randevu var yani aşağı yukarı problemin ne oldguuuni 15 gün sonra ogrenecegim
Çok sağol Allah razı olsun inşallah öyledirGeçmiş olsun umarım önemli bişey çıkmaz basit bir tedaviyle iyleşirsiniz
Ahh canım ya üzüldümO kadar ters bir doktor ki şuana kadar nasıl demedi şaşkınım
Yanıyor ya diz kapagiimin üst ve yan kismi yanıyor sanki sıcak bişey değmiş gibi şuan bile öyle
İlk gittigmde 84 den fazlaydim 84.7 falan ..şimdi 80 im 15 daha versen harika olacak ama bir durgunluk var kiloda yuruyebilsem daha iyi olacak ama bakalımAhh canım ya üzüldümrabbim şifa versin
Diz kapağı sorunlarında genelde zayifla der dr
Gecmis olsun canimO kadar ters bir doktor ki şuana kadar nasıl demedi şaşkınım
Yanıyor ya diz kapagiimin üst ve yan kismi yanıyor sanki sıcak bişey değmiş gibi şuan bile öyle
Sağol canımGecmis olsun canim
TesekürlerGüzel menü afiyet olsun
Devam etmeme lüksümüz yok canım hemen alıyoruz yoksaAdaş nasıl gidiyor beslenmene dikkat ediyorsun değilmi son kilo durumun nasıl
Sende guzel kg verdin sanirim tebrik ederimMutlu pazarlar herkese
Devam etmeme lüksümüz yok canım hemen alıyoruz yoksa
83 84 arası kilom
Süper maşallah ne güzel yol katettin daim olsun her zamanMutlu pazarlar herkese
Devam etmeme lüksümüz yok canım hemen alıyoruz yoksa
83 84 arası kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?