Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz, 1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: Az tavuk haşlama,1 lokma tavuk sote dürüm,karışık turşu
Akşam: 2 lokma ekmek, 2 ızgara köfte,domates,biber,soğan(hepsi ızgara),ekşi soslu mantar,1 su bardağı şalgam
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

merhaba kızlarrr
5 gündür falan zor geçti. reglin gelmemesi, döngünün değişmesi çok zorladı. vücudumda basınç vardı sanki. psikolojimi de alt üst etti. önceki gün geldi çok şükür. ama gelişi de müthiş oldu. hele bu sabah korkunç bir baş ağrısıyla uyandım. gelemedim buralara. birkaç güne düzelirim inşallah. mahvetti beni zira

Merhabalar epeydir gelemedim ve fena saldım. mağlesef kilolarıma kilo ekleyerekde geldim o yüzden mutsuzum....

31 aralıkta tartılmıştım 115 kilo idim
Dünde tartıda aynı rakamı gördüm. bu durumu değiştirmem lazım evdekilerede sağlıklı menüler yapsam çok iyi olucak! akşam yemeklerinde ne hazırlasam diye sıkıntı yaşıyorum listelerimi yazayım hem sizin listelerinizde bana örnek olur

Maşallah çok iyi gidiyorsun azmini kutluyorum
100 kilonun altına indiğinde toplam kaç kilo vermiş olacaksın?
En yuksek 115 görmüştüm mayista. 15 kg olacak yani :) istersen sende yapabilirsin devam et bırakma. Ayda 2 kg versen 1yilda 24 25 kg hafiflemiş olursun. 5 teneke yagi attigini dusunsene

Aslinda bende iyi gidemedim. 26 aralikta 100.6 görmüştüm. Ama yilbasi haftası eski aliskanliklara geri dönünce bir anda şiştim. 2 hafta geriye atti beni. Bu sabah tekrar 100.4 gelebildim. Şu 99u hayirlisiyla goreyim daha güzel gidecek inşallah

Biraktim dedigin an uzerine eklemeye başliyosun cogumuz yasadi burda. Birakmadan cirpinicaz devam edicez bir sekilde
Yok yok devam edeceğim gitmiş değilim ama biraz moralim bouktu o yüzden yapamayacağım idusundum ama bırakmış değilim

Yok yok devam edeceğim gitmiş değilim ama biraz moralim bouktu o yüzden yapamayacağım idusundum ama bırakmış değilim
Yukarda da yazdim. Yilbasi haftasi hic dikkat etmedim aninda 100.6 iken 103 gördüm. Oysaki hedefim 31 aralikta 99du. Ve kesin olurdu yani devam edebilseydim. Ama ben yaklaşmişken biraktim... Şimdi 17 şubatta ki hedefim 95 olmak

Yukarda da yazdim. Yilbasi haftasi hic dikkat etmedim aninda 100.6 iken 103 gördüm. Oysaki hedefim 31 aralikta 99du. Ve kesin olurdu yani devam edebilseydim. Ama ben yaklaşmişken biraktim... Şimdi 17 şubatta ki hedefim 95 olmak
Ulaşacağız hedeflerimize insallah Pembe Lotus leblebim nasılsın :))

Harika başarı maşallah belkide bu cuma iki hanelere inebileceksin emzirdiğin için ufak ama kararlı adımlarla ilerledin tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…