Maşallah çok iyi gidiyorsun azmini kutluyorum30 dk yerinde yurume yapildi 20.00 civari
Etiketlerin için sağol canım iyiki varsınGünaydın ❤
Eki Görüntüle 2757381
Düşüp düşüp yeniden kalkıyorum nolursa olsun yedim diye bırakmıycam.
Herkes nasıl iyi mi?
Ne yemek planlarınız var?
Yeni gelenler hoşgelmiş @Dispossessed
@dimaze3800 aktif olursunuz inş.
Amine Busra
60kiloyum
@ISILDURU
bengisu022
74FRIDA
@Gisellimo
misafir1001
@nisan34
Adaş nasıl gidiyor beslenmene dikkat ediyorsun değilmi son kilo durumun nasıl
En yuksek 115 görmüştüm mayista. 15 kg olacak yani :) istersen sende yapabilirsin devam et bırakma. Ayda 2 kg versen 1yilda 24 25 kg hafiflemiş olursun. 5 teneke yagi attigini dusunseneMaşallah çok iyi gidiyorsun azmini kutluyorum
100 kilonun altına indiğinde toplam kaç kilo vermiş olacaksın?
Aslinda bende iyi gidemedim. 26 aralikta 100.6 görmüştüm. Ama yilbasi haftası eski aliskanliklara geri dönünce bir anda şiştim. 2 hafta geriye atti beni. Bu sabah tekrar 100.4 gelebildim. Şu 99u hayirlisiyla goreyim daha güzel gidecek inşallahMerhabalar epeydir gelemedim ve fena saldım. mağlesef kilolarıma kilo ekleyerekde geldim o yüzden mutsuzum....
31 aralıkta tartılmıştım 115 kilo idim
Dünde tartıda aynı rakamı gördüm. bu durumu değiştirmem lazım evdekilerede sağlıklı menüler yapsam çok iyi olucak! akşam yemeklerinde ne hazırlasam diye sıkıntı yaşıyorum listelerimi yazayım hem sizin listelerinizde bana örnek olur
Biraktim dedigin an uzerine eklemeye başliyosun cogumuz yasadi burda. Birakmadan cirpinicaz devam edicez bir sekilde
Yok yok devam edeceğim gitmiş değilim ama biraz moralim bouktu o yüzden yapamayacağım idusundum ama bırakmış değilimBiraktim dedigin an uzerine eklemeye başliyosun cogumuz yasadi burda. Birakmadan cirpinicaz devam edicez bir sekilde
Yukarda da yazdim. Yilbasi haftasi hic dikkat etmedim aninda 100.6 iken 103 gördüm. Oysaki hedefim 31 aralikta 99du. Ve kesin olurdu yani devam edebilseydim. Ama ben yaklaşmişken biraktim... Şimdi 17 şubatta ki hedefim 95 olmakYok yok devam edeceğim gitmiş değilim ama biraz moralim bouktu o yüzden yapamayacağım idusundum ama bırakmış değilim
Ulaşacağız hedeflerimize insallahYukarda da yazdim. Yilbasi haftasi hic dikkat etmedim aninda 100.6 iken 103 gördüm. Oysaki hedefim 31 aralikta 99du. Ve kesin olurdu yani devam edebilseydim. Ama ben yaklaşmişken biraktim... Şimdi 17 şubatta ki hedefim 95 olmak
Harika başarı maşallah belkide bu cuma iki hanelere inebileceksin emzirdiğin için ufak ama kararlı adımlarla ilerledin tebrik ederimAslinda bende iyi gidemedim. 26 aralikta 100.6 görmüştüm. Ama yilbasi haftası eski aliskanliklara geri dönünce bir anda şiştim. 2 hafta geriye atti beni. Bu sabah tekrar 100.4 gelebildim. Şu 99u hayirlisiyla goreyim daha güzel gidecek inşallah
Ölümüne diyetteyimUlaşacağız hedeflerimize insallahPembe Lotus leblebim nasılsın :))
Pazartesi 99.9 olsa bile gormeyi umuyorum. Cok guzel motive edecek beni. 85te ki hallerime bakiyorumHarika başarı maşallah belkide bu cuma iki hanelere inebileceksin emzirdiğin için ufak ama kararlı adımlarla ilerledin tebrik ederim
Yazarım buraya da sağol canımSeninde menulerin iyiydi sende katilsana bize. Aktiflesti burasi da bayagiPembe Lotus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?