Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çiya yı nasıl tüketiyorsunuz?
Gaza gelip bir aldım ama insanlar puding tarzı şeyler yapıyor sanırım. Varsa daha pratik bir yöntem tok tutan tercih ederim.
Ben de size yulag ezmesi öneriyeyim. Çok tok tutuyor ve tatlı gibi oluyor. Ara öğüne bşr kase yiyince gün boyu acıkılmıyor. Ya da bazen Kahvaltı niyetine yiyebilirsiniz. Ben 1.5çay bardağı sütle 3 yemek kş. Yulaf ezmesi ve kuru inciri doğrayıp pişiriyırum. Üzerine tarçın ve 1.2 ceviz bazen kakao da ekliyorum,

Yemeyeceğiniz besinleri ya komşuya gönderin ya da buzluğa atın.

Çok teşekkür ederim. Çok iyi fikir. Normalde kahvaltıda sadece kremalı kahve tüketiyorum iş yerinde ama önünüzdeki 1-2 hafta evdeyim. En azından evde yapabilirim. Burada instant yulaf ezmesi de oluyor yada sadece mikrodalga ile olan. Yarın organik markete gidip bir durum araştırması yapayım. İş yerim için alternatiflerim olur. Aslında harika kahvaltı ve öğle yemekleri çıkaran ( vegan, enerji verici düşük kalorili) bir iş yerim vardı. Hatta iş yerinde fitness salonumuz da var ama pandemi sebebiyle hepsi kapalı
9. Katta çalışıyorum. Belki bazı günler merdiven in-çık yapabilirim.

Günaydın

Gaza gelip bir aldım ama insanlar puding tarzı şeyler yapıyor sanırım. Varsa daha pratik bir yöntem tok tutan tercih ederim.
Kahvaltıda omlet yaparken içine kullanıyorum. Yumurta ve sütü çırpınca bir tatlı kaşığı ekleyip tabağı mı hazırlarken bekletiyorum. Sonra pişiriyorum. Yulaf ezmesi, organik unlar falan da ekleyerek omleti zenginleştirebilirsiniz, böylece daha tok tutuyor
O kadar haklısınız ki Kilolarımız kader değil, onlardan kurtularak yaşam standardımızı yükseltmek bizim elimizde.
Yulaf ezmesini tatlı olarak hiç tüketememiştim. Bir de bu tarifi deneyeyim. Teşekkürler

Slm kızlar bende grubunuza katılmak istiyorum.Yemek yemeyi çok sevdiğimden dogum yaptığım kiloma dönüş yaptım şuan 97 kiloyum ve diyet yapmak İstiyorum.

Hoşgeldiniz hanımlar

Her cuma tartı günümüz

Günaydın Sabah tatlı kriziyle uyandım Suydu, yogaydı derken kahvaltıda bir muz, bir küçük mandalinayla savuşturdum.

20 dk yoga
Kahvaltı 13.15
Rokalı omlet (roka, bir yumurta, yarım ç.b süt, bir t.k çiya, tuz, pulbiber), beyaz peynir, yarım domates, bir dilim tam buğday ekmeği, bir minik mandalina, 1 muz.

Akşama ne yesek diye düşünüyoruz hala.

Siz nasılsınız, planlarınız neler?

Slö kızlar siz hangi diyeti yapıoaunuz ben gunde 2 ogun yapmak İstiyorum 5 ten sonrada bıse yemıycem
Ben de gün de 2 öğün yapıyorum ama belli bir diyete bağlı değilim. Kahvaltıda mümkün olduğunca doyurucu, sağlıklı tercihler yapıp gün içinde açlık krizlerini önlemeye çalışıyorum. Akşamları çorba, sebze yemeklerine ağırlık veriyorum ama pilav, makarna varsa da canım çekerse nefsimi köreltmek için birkaç kaşık alıyorum. Planınıza bol bol su ve ufak da olsa egzersiz eklemeye çalışırsanız daha hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz

Tesekku ederım egzersız programı ındırdım aksam yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…