Ya ne güzel insAllah güzel geçerNormalde yaptığım iyi olduğunu düşündüğüm menüleri uygulamaya çalışıyorum , onları üçe bölüyorum. İftar ara sahur olarak. Bi de suya abanıyorum.
Daha önce güzel kilo verdiğim oldu bu şekilde, bakalım bu sefer ne olacak.
P90 ne kızp90 ne zamandır yapıyosun?
Sevinirim cnm atarsan aynen MaşAllah sen beni yakaladinBen ekmeksiz yapamam. Şuan kilomuz yakin artik istersen sana listemi atarim
insAllah cnm bende sahip cikabilirim kendime insAllahBen ramazanda da devam edecem 3 5 kg verebiliriz dikkat edersek
hangi sahte üye bonus? ne oldu?Ah kuzum ya ❤ doğru diyosun iki gündür biraz fazla profillerdeydik bu sahte çıkan üye yüzünden. Hep kk daydım ama buraya gelemedim
evet güncel canım. inşallah.Alttaki kilon guncelse aynıyız cnm azıcık hirslansak keşke ya poff bende tamamen dikkat edemiykrum ramazanı verimli geçiririz insAllah
ben sahurda ekmeksiz kahvaltı yapıyorum. sebzeli peynirli omlet çeşitleri, ceviz, salata ya da az yulaf karabuğday vs unlarıyla krep vs.Ramazan için düşünceniz var mı kızlar ben emzirdigim için sahur yaparım illa ki ama ekmek değilde yumurta süt falan tüketmek niyetim akşamına da çok karbonlu yememeyi basariririz insAllah
ramazanda düzene girerim diye düşünüyorum ben de Allahın izniyle.Ramazani firsata cevir hem manen hemde madden bir firsat
arada etsuyu yerine 1 porsiyon meyve yeseydin iyiydi bence. afiyet olsun canım.
Güzelmiş cnm bende sonuna kadar düzenli giderim insAllahben sahurda ekmeksiz kahvaltı yapıyorum. sebzeli peynirli omlet çeşitleri, ceviz, salata ya da az yulaf karabuğday vs unlarıyla krep vs.
iftarda da az karbolu öğünler. sonra 1 porsiyon meyve. bazen meyveyi sahurda da yiyorum.
teşekkür ederim. 2. haftadayım.. daha önce 2 ay yapıp bırakmıştım
hangi sahte üye bonus? ne oldu?
P90x3 toplu bi antrenman diyim içinde her türün olduğuP90 ne kız
millet nelerle uğraşıyor ya. biz bir hesabı yönetemiyoruzÖyle şuursuzun biri işte 4-5 tane hesabı varmış bdv ye yazmış hep son zamanlarda da akışta aktifti işte kazen ifşa etti
evet kullanıyorum ama çok ağır değil epey güçsüz kalmışımBirden yapılmıyor çünkü ondan sordum ağırlık falan kullanıyosun o zaman
evet kullanıyorum ama çok ağır değil epey güçsüz kalmışım
evet en son eylülde yapmıştım şimdi sil baştan tekrar başladım. bu sefer 3 ay yapıp mezun olmak istiyorum. zaten tam üç ay sonra düğünüm olacak acil sıkılaşıp kilo vermem lazım :/Toparlarsın böyle o güçsüzlüğü çok iyi biliyorum vucut bildiği herşeyi unutmuş gibi oluyo
evet en son eylülde yapmıştım şimdi sil baştan tekrar başladım. bu sefer 3 ay yapıp mezun olmak istiyorum. zaten tam üç ay sonra düğünüm olacak acil sıkılaşıp kilo vermem lazım :/
Hım anladım canım nette bakayım bı merak ettimP90x3 toplu bi antrenman diyim içinde her türün olduğu
Belli bir video var mı Bonus ben bulamadım YouTubede pek birşeyP90x3 toplu bi antrenman diyim içinde her türün olduğu
3 ayda veririm inşallah. 1.70 boyumYaa ne güzel bak ne geçerli bi sebebin varmış 3 ay harika zaman 80 lerdesin şimdi dimi boyun nasıl
3 ayda veririm inşallah. 1.70 boyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?