Tünaydın canım hadi bakalım şifa olsun insAllah dinlenGünaydın kızlar iyi pazarlar.
Çok şükür karaciger temizliği işlemleri başarıyla tamamlandı ama kendimi yorgun hissediyorum. Bugün istirahat edicem inşallah..
Tünaydın canım geçmiş olsun Allah kolaylık versin taşınma işleri zorBendende herkese günaydın yataktan hiç kalkasım yok bikaç gündür bend çok yoruldum ev taşıma işlerim vardı zaten sağlık sorunlarım var birde böyle işler çıkınca hepten olan enerji güç te oraya gidiyor şükür bitti ,hem üzgün hem bitkinim şimdi kalkıp çay koyim ocağa biyandan kahvaltıyı hazırlıyım bu güne de merhabaaaâ diyelim bakalımmmm
Çok güzel 80lere ne kalmış şurdakızlar bu arada kilo bildirimi yapıyım sağ,beslenmeye başlayalı 10 gün oldu
başlangıç kilom : 94,700
bu sabah kilom:. 91,300inşallah daha çok gitsin
evet inşallah uzuuuunnn zaman oldu 8 leri görmeliÇok güzel 80lere ne kalmış şurda
Meraba. İlac ne ilacikızlar sizlere bişey daha sorcam şimdi dr, bana günde 3 kez öğünlerle içmem gereken ilaç verdi ramazan oruca az kaldı oruç tutsam nasıl kullanabilirim tutmak la tutmamak arasında kaldım Dr da soramam devlet hastanesi dr ,u ilaçı, 3 ay dediği şekil kullanıp 3 ay sonra gelmemi söyledi bana fikir verirseniz iyi olur
merhaba ilaç böbrek bez üstü kitle var dahiliye beni endokrine yolladı endokrin de bana şuanki kullandığım ilaçı verdi ilaçlı. ismini paylaşamam ama 3 ay kullanmam gerekMeraba. İlac ne ilaci
Anladim gecmis olsun. Ben şeker hapimi acaba diye sordum. Keşke ramazan oncesi tekrar görüşseniz en azindan bir oneride bulunurdumerhaba ilaç böbrek bez üstü kitle var dahiliye beni endokrine yolladı endokrin de bana şuanki kullandığım ilaçı verdi ilaçlı. ismini paylaşamam ama 3 ay kullanmam gerek
kızlar sizlere bişey daha sorcam şimdi dr, bana günde 3 kez öğünlerle içmem gereken ilaç verdi ramazan oruca az kaldı oruç tutsam nasıl kullanabilirim tutmak la tutmamak arasında kaldım Dr da soramam devlet hastanesi dr ,u ilaçı, 3 ay dediği şekil kullanıp 3 ay sonra gelmemi söyledi bana fikir verirseniz iyi olur
kitle önemli. bence kullan canım. günaha da girmek istemem ama ciddi sağlık sorunu.merhaba ilaç böbrek bez üstü kitle var dahiliye beni endokrine yolladı endokrin de bana şuanki kullandığım ilaçı verdi ilaçlı. ismini paylaşamam ama 3 ay kullanmam gerek
çubuk krakeri çok seviyoruz sanırım. hergün menüde varMerhabalar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,lor,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 10 çubuk kraker,1/2 ayva
Akşam: 1/2 dilim ekmek, ızgara 3 köfte-domates-biber-soğan,salata,1 su bardağı ayran
1.5 lt su
Çaylar
yok canım şeker hapı değilAnladim gecmis olsun. Ben şeker hapimi acaba diye sordum. Keşke ramazan oncesi tekrar görüşseniz en azindan bir oneride bulunurdu
günaydın çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah
Sağol cnm. 10 günde güzel kilo gitmiş tebrik ederim.kızlar bu arada kilo bildirimi yapıyım sağ,beslenmeye başlayalı 10 gün oldu
başlangıç kilom : 94,700
bu sabah kilom:. 91,300inşallah daha çok gitsin
Teşekkür ederim cnmTünaydın canım hadi bakalım şifa olsun insAllah dinlen
Tünaydın canım geçmiş olsun Allah kolaylık versin taşınma işleri zor
Çok güzel 80lere ne kalmış şurda
Cok sevindim canim zoru başariyorsun masallah sana arkadasimSağol cnm. 10 günde güzel kilo gitmiş tebrik ederim.
Teşekkür ederim cnm
Harikasin canim benim yürekten tebrik ediyorum. İnşallah bu defa son olsun bu kilolarimizBugünkü menüm
8.15 pirinç lapası (karaciğer temizliğini sonlandırmak için)
12 hurma kuru incir ve ceviz
18 fırında baharatlı patates Bulgurlu lahana sarması
3 gün daha tuzsuz ve salcasiz beslenmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?