- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 40
canlarim üc ay sonra allah nasip ederse sayet,tr.izine gidicem,,ozamana kadar kilo vermeliyim ,acaba kac kilo veririm ya?bu sisko halimle beni görsünler istmeiyorum...ha bide sunuda paylasayim sizlerle,aralik sonu ,ocak basi tekrar tr.gidicem nasipse( bir kismetim varmis yani tavsiye ettiler,ama cocuga 65 kilo oldugumu söylemisler)nede 65 simya,,97 küsürüm,gerci onlarinda kabahati yok en son 66 kiloydummafoldumben,aceb ocagin basina kadar 68 olabilirmiyim ya,65 den vazgectim de keskem 68 olsam...
günaydın kızlar
bende dün akşam yemeğini çok kaçırdım yaaa :gitme: motivasyonum sıfıra düştü
neyse leslie ablayı dün indirdi eşim sağolsun bana bilmiyorum birine baktım 45 dk sürüyomuş gayet güzel her gün aksatmadna yapıcam bakalım kaydirigubbakcemile2 aslında sabah akşam yapsam daha ii olur değilmi kızlar olumunekankayizsmile
Basenlerim geniş olduğu için tam oturdu üstüme benim kaydirigubbakcemile3
Ama az önce erkek arkadaşıma anlattım da dedi ki çöp poşetiyle terlediğinde vucudundaki suyu atarsın ve su içince geri gelir ayrıca derin kırışır dedi ben bidaha takmıycam poşet :1no2:
aman birde zayiflarsam,sarkmalar kesin olur,,ne yapacam ben ?off off hic dert bitmiyor,neden sanki bukadar kiloyu aldikki kizlar ha?
ben çok kilolu olmama rağmen bu tarz ilaçları hiç düşünmedim mobilyalarmı değiştirdim sohbet esnasında mobilyacımızın ustasının eşine geldi konu zayıflama ilaçlarından içmiş ve şuan yoğun bakımda yatıyor gözünü korkutmak istemem ama yine de naçizane dost tavsiyesiBugün rejimimde 1 ayım doldu toplam verilen kilo miktarı 6.5 Kg. ilk ay için gayet iyi bence sositososito umarım bu şekilde devam eder 6 ayda 36 kg falan vermiş olurum hem çok hızlı bir kayıpta değil bence ama umarım kilo vermem durmaz :sinifsinif:
Kızlar aranızda acaiberry kullanan var mı :uhm:
Ya ben rejime başlamadan önce çok araştırıyordum zayıflama haplarını hatta almaya karar vermiştim fakat parasızlıktan kalmıştı öyle. Dün gece yan komşumuz geldi oturduk yeşilçay içtik ( artık misafire de yeşilçay içiriyorum kaydirigubbakcemile3 ) Kendisi acaiberry mix kullandı bana almamı kesinlikle öneriyor insanı dinç tutuyormuş ve iştahı kapatıyormuş ben ilaç kullanılmasına karşıyım ama komşumda karşı olduğunu anlattı çok araştırdığını ve hiçbir yan etkisinin olmadığını o da DR. OZ bu acai üzümünü önerdiği için kullandığını söyledi aklım karıştı bana denemem için 1-2 tane verecek eğer enerji verir ve iştah kapatırsa alacağım galiba bilmiyorumkismile alsam mı acaba siz ne dersiniz CADIARZU
Erkek arkadaşın spor ve ya diyetle ilgili birisi herhalde daha önce de aynı saatte yapılan spor daha faydalı zayıflamaya demişti sanırım,ne güzel sen ondan biz senden :lepi:
Yapma kelebekim yyaaw,Ağrı kesici gibi bir iki tane verecek deneyeceksin akannehir Sen zaten kilo verebiliyorsun,ne gerek var bu ilaçlara..Bugün rejimimde 1 ayım doldu toplam verilen kilo miktarı 6.5 Kg. ilk ay için gayet iyi bence sositososito umarım bu şekilde devam eder 6 ayda 36 kg falan vermiş olurum hem çok hızlı bir kayıpta değil bence ama umarım kilo vermem durmaz :sinifsinif:
Kızlar aranızda acaiberry kullanan var mı :uhm:
Ya ben rejime başlamadan önce çok araştırıyordum zayıflama haplarını hatta almaya karar vermiştim fakat parasızlıktan kalmıştı öyle. Dün gece yan komşumuz geldi oturduk yeşilçay içtik ( artık misafire de yeşilçay içiriyorum kaydirigubbakcemile3 ) Kendisi acaiberry mix kullandı bana almamı kesinlikle öneriyor insanı dinç tutuyormuş ve iştahı kapatıyormuş ben ilaç kullanılmasına karşıyım ama komşumda karşı olduğunu anlattı çok araştırdığını ve hiçbir yan etkisinin olmadığını o da DR. OZ bu acai üzümünü önerdiği için kullandığını söyledi aklım karıştı bana denemem için 1-2 tane verecek eğer enerji verir ve iştah kapatırsa alacağım galiba bilmiyorumkismile alsam mı acaba siz ne dersiniz CADIARZU
Yapma kelebekim yyaaw,Ağrı kesici gibi bir iki tane verecek deneyeceksin akannehir Sen zaten kilo verebiliyorsun,ne gerek var bu ilaçlara..lmaz:Kaldı ki bu ilaçlar yüzünden ölenler bile var,ona rağmen nasıl böyle rahatça reklam yapabiliyorlar anlamış da değilim Çok üzgünüm çoook O ilaçları zararı olmasa bile hepsi Yalan yanlış vaadlerle çıkıyorlar reklama,hiçbir şey mucize değil yani..
ben .1.66 boyum ,fazla harekerli degilimdir ,sadece haftanin ücdört günü yryorum bir saat..sence kac kalori almam gerekiyor .
Ya bende aynı fikirdeyim ilaçlar için çok karşıyım ama komşu beni çok sever iyiliğin için iç diyorum bahar diyor çünkü ben çok acıkmaya başladım artık canım tatlılar istemeye başladı onu anlattım da ondan demişti ama yok ya almıycam zaten ben böyle de zayıflarım ama iştah kesici doğal birşeyler bulmam lazım :sinifsinif:
Zayıflamak için diyet, spor yapıyorsunuz. Ama Maşallah iştahınız yerinde. Aklınızdan bişeyler yemek hiç çıkmıyorsa İbrahim Saraçoğlu’nun mucize formülünü okumalısınız.
İbrahim Saraçoğlu mucize bir kür açıkladı.
İşte Saraçoğlu Tok tutan mucize kürü …
Yemeğe oturmadan yaklaşık 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yemelisiniz.
Dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. Bu şekilde Dere otnunun etkisiyle 10 dakika sonra tokluk hissiniz artacak, doyduğunuzu hissedeceksiniz.. Daha az yemek yiyeceksiniz.
Diyet yapanların işini oldukça kolaylaştıracaktır. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur.
Hatta ve hatta yemek arasında bile yiyebilirsiniz. Bu sayede iştahınızın yavaş yavaş kalktığını, doymuş olduğunuzu görürsünüz.
Bence bir dene zemuszemus en azından doğal..
Dereotunu hiç sevmememe rağmen denedim ben bunu bir işe yaramıyor :umursamaz:
günaydınnnn....
aysen sabah ve aksam yaparsan bikarsin canin istemez tadinda kalsin bence :) iyi kilo vermeler
ha kacamak yaptin diye birakmak yok oh canima degsin de iyiki yedim seni de :) sonra yine devam yoluna pismanlik duyma yediklerinden canim arasira metabolizmayi sasirtmak gerekmis belki iyide oldu
Canım şöyle yap bence yani bana öyle oluyor kendi kendime diyorum ki bugün kesin kaçırıcam ben onun için öğleyin yiyorum istediğim şeyi çünkü akşam yemek daha kilo aldırıcı onun için sende kaçıracağını anladığın gün öğleden ye akşama sorunun olmasın sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?