Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlım ocak ayına 6 ay var eğer rejimini bırakmazsan 6 ayda incecik olursun ayda 5 kilo vermen yeter sıkılmana gerek yok. Ayrıca talibin seni kiloların yüzünden beğenmeyecekse hiç görüşme bile onunla. Seni sen olduğun için yüreğine gelecek biriyle evlilik düşünmelisin bence :umursamaz: İnsanları dış görünüşüne göre yargılayan biriyle değil. Hayırlısı olur umarım tatlım a.s

Günaydın kızlar

8:15 de uyandım leslie yapacağım diye bozulmuş açılmıyor bende sildim en baştan indirmeye uğraşıyorum 2 saat oldu ya bende kahvaltımı yaptım 1 salatalık 1 domates 4 zeytin KK peynir 2 dilim light ekmek portakallı yeşil çay. Leslie yapamıycam galiba öğleden sonra alt komşunun oğlunun düğünü var oraya gideceğim akşam yaparım artık napalım

Canım şöyle yap bence yani bana öyle oluyor kendi kendime diyorum ki bugün kesin kaçırıcam ben onun için öğleyin yiyorum istediğim şeyi çünkü akşam yemek daha kilo aldırıcı onun için sende kaçıracağını anladığın gün öğleden ye akşama sorunun olmasın sempatiksalakcinni

Erkek arkadaşın spor ve ya diyetle ilgili birisi herhalde daha önce de aynı saatte yapılan spor daha faydalı zayıflamaya demişti sanırım,ne güzel sen ondan biz senden :lepi:

aman birde zayiflarsam,sarkmalar kesin olur,,ne yapacam ben ?off off hic dert bitmiyor,neden sanki bukadar kiloyu aldikki kizlar ha?

Ben günde yaklaşık 1buçuk-iki saat yürüyorum yağ kütlemi harekete geçireyim diye,her tuttuğum yer yağ mafoldumben Leslie dışında bir de callanetics diye bir şey indirdim,platesin daha hızlısı gibi bir şey biraz daha zayıflayayım ona başlayacağımsositososito

Bugün rejimimde 1 ayım doldu toplam verilen kilo miktarı 6.5 Kg. ilk ay için gayet iyi bence sositososito umarım bu şekilde devam eder 6 ayda 36 kg falan vermiş olurum hem çok hızlı bir kayıpta değil bence ama umarım kilo vermem durmaz :sinifsinif:

Kızlar aranızda acaiberry kullanan var mı :uhm:

Ya ben rejime başlamadan önce çok araştırıyordum zayıflama haplarını hatta almaya karar vermiştim fakat parasızlıktan kalmıştı öyle. Dün gece yan komşumuz geldi oturduk yeşilçay içtik ( artık misafire de yeşilçay içiriyorum kaydirigubbakcemile3 ) Kendisi acaiberry mix kullandı bana almamı kesinlikle öneriyor insanı dinç tutuyormuş ve iştahı kapatıyormuş ben ilaç kullanılmasına karşıyım ama komşumda karşı olduğunu anlattı çok araştırdığını ve hiçbir yan etkisinin olmadığını o da DR. OZ bu acai üzümünü önerdiği için kullandığını söyledi aklım karıştı bana denemem için 1-2 tane verecek eğer enerji verir ve iştah kapatırsa alacağım galiba bilmiyorumkismile alsam mı acaba siz ne dersiniz CADIARZU

ben çok kilolu olmama rağmen bu tarz ilaçları hiç düşünmedim mobilyalarmı değiştirdim sohbet esnasında mobilyacımızın ustasının eşine geldi konu zayıflama ilaçlarından içmiş ve şuan yoğun bakımda yatıyor gözünü korkutmak istemem ama yine de naçizane dost tavsiyesi

Erkek arkadaşın spor ve ya diyetle ilgili birisi herhalde daha önce de aynı saatte yapılan spor daha faydalı zayıflamaya demişti sanırım,ne güzel sen ondan biz senden :lepi:

Evet canım kendisi milli sporcu ve aynı zamanda antrenör metabolizmanın dersini görmüş ve bana hep akıl veriyor aklinialirimsmile egzersizler gösterdi bu leslie ablalarınla yürüdükten sonra gevşemek için yapmam için ama yapıyormuyum ? hayııırr sempatiksalakcinni leslie ablalardan sonra bacağımı kaldıracak halim kalmıyor guclubacismile bana diyor kendisi de 110 kg akannehir ağır sikletmiş ondan yıllardır bu kilodayım veremem diyor ama ben zayıflıyım sonra da onun göbeğini erriitttircem kaydirigubbakcemile3

Yapma kelebekim yyaaw,Ağrı kesici gibi bir iki tane verecek deneyeceksin akannehir Sen zaten kilo verebiliyorsun,ne gerek var bu ilaçlara..lmaz:Kaldı ki bu ilaçlar yüzünden ölenler bile var,ona rağmen nasıl böyle rahatça reklam yapabiliyorlar anlamış da değilim Çok üzgünüm çoook O ilaçları zararı olmasa bile hepsi Yalan yanlış vaadlerle çıkıyorlar reklama,hiçbir şey mucize değil yani..

Kızzzzllllaaaaaarrrr ve ayrıcana perigant ve ayrıcana yanlış bilgi verdiğim diğer kızlar bende şimdi farkına vardım çok üzgünüm :sinifsinif:

Bende şimdi farkettim 2 saattir yanlış leslie programını indiriyormuşum size söylediğim program çok hızlııı :1no2: bende hepsini indirdikten sonra farkettim.

Asıl indirmeniz gereken küçük siyah harflerle yazıyor daha alt taraflarda
express seri 3 mil hızlı kilo verme vucut şekillendirmeyi amaçlayan seri _ bunu indirmeniz gerekiyordu. Yanlış bilgi veripte kotasından götürdüğüm arkadaşlarım varsa çok özür dilerim hakkınızı helal edin :gitme:

Günaydın zayıflamayı kafasına koymuş tombul güzel kızlar..

Günaydın yağmurgözlü,anlat bakalım nasıl geçti,oğlun nasıl,çok ağladınmı,heyecanlandınmı..???
:))

Ya bende aynı fikirdeyim ilaçlar için çok karşıyım ama komşu beni çok sever iyiliğin için iç diyorum bahar diyor çünkü ben çok acıkmaya başladım artık canım tatlılar istemeye başladı onu anlattım da ondan demişti ama yok ya almıycam zaten ben böyle de zayıflarım ama iştah kesici doğal birşeyler bulmam lazım :sinifsinif:

Zayıflamak için diyet, spor yapıyorsunuz. Ama Maşallah iştahınız yerinde. Aklınızdan bişeyler yemek hiç çıkmıyorsa İbrahim Saraçoğlu’nun mucize formülünü okumalısınız.

İbrahim Saraçoğlu mucize bir kür açıkladı.

İşte Saraçoğlu Tok tutan mucize kürü …

Yemeğe oturmadan yaklaşık 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yemelisiniz.
Dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. Bu şekilde Dere otnunun etkisiyle 10 dakika sonra tokluk hissiniz artacak, doyduğunuzu hissedeceksiniz.. Daha az yemek yiyeceksiniz.

Diyet yapanların işini oldukça kolaylaştıracaktır. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur.
Hatta ve hatta yemek arasında bile yiyebilirsiniz. Bu sayede iştahınızın yavaş yavaş kalktığını, doymuş olduğunuzu görürsünüz.

Bence bir dene zemuszemus en azından doğal..

Dereotunu hiç sevmememe rağmen denedim ben bunu bir işe yaramıyor :umursamaz:

Dereotunu hiç sevmememe rağmen denedim ben bunu bir işe yaramıyor :umursamaz:

bilmiyorumkismile Kilolu resimlerinden,en beğenmediğini yapıştır dolaba ve görebileceğin yerlere belki bir etkisi olur iştahını kapatmada ya da bir beden küçük bir şey al kendine her gün onu dene sempatiksalakcinni Kendimce iştah kapatma yöntemlerim laelaelaelaelae

ay şimdi yapacam bakalım bi yapayım sabah akşam yaparmıyım sonra karar veririm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ohhh iyikide yedim seni yoğurtlu kızartma hemde 3 dilim kepek ekmeğiyle sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

valla canım aslında çok inatçı bir yapım vardır :1ninca: ama eşim kanıma girdi yedim bi daha onun lafına bakmıycam :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…