Sahurdan 12 saat sonra tartiliyoruz oglen degilTartılcaktık dimi aynı cumartesi gibi olunca unuttum
Sahurdan 12 saat sonra tartiliyoruz oglen degil
Diyetisyen 12 saat demiştiYani öğleden sonra her saat olur çok geciktimi yanlış çıkıyor
Karnabaharın yanına mercimek çorbası yakışırZor geciyor bugun. Akşama karnabahar yapcam. Yanina ne corbasi yapsam ki
Diyetisyen 12 saat demişti
Canım 15-15:30 gibi tartiliyorum ben hergunYani öğleden sonra her saat olur çok geciktimi yanlış çıkıyor
İbre eksiye geçtiğinde gözlerin kararir bı daha diyim o zmnSelam kızlaaaar, 23 nisan bayramınız kutlu olsun
Kilo bildirimim 115 küsür
Tartıda rakamı görünce gözlerim karardı küsüratı göremedim
Canım 15-15:30 gibi tartiliyorum ben hergun
İbre eksiye geçtiğinde gözlerin kararir bı daha diyim o zmn
Ben de mercimek geçirdim içimden. Kalkiyimda koyayim artik cocuklar erken yerKarnabaharın yanına mercimek çorbası yakışırbenimde iftar menüm yok adını koysaydım yapması kolay
Ediyorum ama edemiyorumO öyle dediyse sen onun dediği gibi yap devam ediyosun dimi
Tavuk izgara nasil yapiyosun tost makinasinda mi bildigin izgara da miBen tavuk ızgara yapicam yanına salata şehriye çorbam var yeter
Hiç içmiyorum ki yaBen 16.00-16.30 arasi tartiliyorum işte. Zaten bugun vucutta pek bişi yok akşamda cok su icememiştim
Ediyorum ama edemiyorum
İki haftadir başka diyetisyene başladim. Veradakini biraktim
Motivasyon da sikinti yok bogazimi tutamıyorum. Yoksa hafta da 2 kez tatli verdi aslındaBiliyorum ikinciyi soruyorum zaten böyle motivasyon düştüğünde arama msj atma şansın var mı?
Gunduz bazen oluyo ama aksam tutuyorum kendimi
Bismillah de bugün tartil menüleri de yaz cnm yeniden tut bı ucundan benimde inisim çıkışım çok oluyor ama bırakmamak lazım sanki tamamenRamazana girdiğimdsn beri bi kere tartıldım sadece doğru tabi bildirimde bende 3-4-5 i buluyodu tartılmam bünye unutuyor.
Bı ara a101 e barbekü gelmişti cnm onda yapıyom kurtarıcı oldu haftada 10 günde yapıyom tost makinem çok iyi değil tostu zor yapiyo yoksa onda da olur sankiTavuk izgara nasil yapiyosun tost makinasinda mi bildigin izgara da mi
Yaaa şişe falan al yanına bende kalkıp bardakla içmem genelde yanında sürahi duramıyor oğlan saolsun döküyor ama şişe olunca daha kolay olduHiç içmiyorum ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?