- 9 Kasım 2017
- 457
- 1.273
- 63
- 32
1 bardak içmişim sadece iftardan sonra ve sahurda ilaç alırkenBismillah de bugün tartil menüleri de yaz cnm yeniden tut bı ucundan benimde inisim çıkışım çok oluyor ama bırakmamak lazım sanki tamamen
Bı ara a101 e barbekü gelmişti cnm onda yapıyom kurtarıcı oldu haftada 10 günde yapıyom tost makinem çok iyi değil tostu zor yapiyo yoksa onda da olur sanki
Yaaa şişe falan al yanına bende kalkıp bardakla içmem genelde yanında sürahi duramıyor oğlan saolsun döküyor ama şişe olunca daha kolay oldu
Regl şişkinliği olabilir canım eksidesin ona rağmen güzelOnceki kilo 94.5
Guncel 94
Suan hastayim odem olabilir
İftardan sonra yanında şişe alda iç canım çok az vücudunu baya susuz bırakıyorsun havalarda ısınıyor artık içilir1 bardak içmişim sadece iftardan sonra ve sahurda ilaç alırken
Eline sağlık canım güzel menü afiyetle yiyinPatlıcanlara köfte sardım fırına giricek
Çorba pilav var
İftardan sonra yanında şişe alda iç canım çok az vücudunu baya susuz bırakıyorsun havalarda ısınıyor artık içilir
yanına bol da salata ohhh misssPatlıcanlara köfte sardım fırına giricek
Çorba pilav var
Benim babam da hiç içmez suyu doğru düzgün yazin biraz içer şükür kışın 1-2 bardak anca aklıma gelmiyor de alışkanlık mi oluyor acaba bı sure sonraMeyve suyu falan içince içesin gelmiyo desem onuda çok içmedim ciddi uğraşmam lazım bu su için
TesekkurlerRegl şişkinliği olabilir canım eksidesin ona rağmen güzel
Cok az. Böbreklerin agrimiyo mu ? Benim az dedigim en az 1.5 lt oluyodur. Ve idrar yollarim nasil aciyo1 bardak içmişim sadece iftardan sonra ve sahurda ilaç alırken
Cok az. Böbreklerin agrimiyo mu ? Benim az dedigim en az 1.5 lt oluyodur. Ve idrar yollarim nasil aciyo
Harika beni geçtinizMaalesef iki gündur kötü geçti ama şu regl düzensizliği de etkiliyor sanırım leke geliyor devamı yok kasıklarim ağrıyor bu haftalik hedefim tutmadı sağlık olsun ikinci hedefim 80
Geçen hafta: 85.75
Bu hafta: 85.00
Fark: -750
Böbrek hastaligi öldürmez süründürür haberin olsunÖlmiycek kadar içiyorum işte az tabi ya
Tam zamani şimdi tartilAha tartılcaktım dimi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?