Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hergun tatli yiyorum
ben dün bir salaklık yaptım. gerizekalılıktan da öte. iş çıkışı migrosa girmiştim. 23 nisan geliyor diye çikolatalarda indirim yapmış. yapmış da ne olmuş yani sana ne de mi. gittim bir torba çikolata aldım. kendim bile şok oldum dünden bu yana kaç tane yedim.
bu böyle olmayacak dedim ve az önce torbayı bağlayıp dolaba kaldırdım. şimdi kendimi motive etmeye çalışıyorum torbayı unut diye. dur bakalım. yarın abdest alıp cumartesi oruca devam edeceğim Allahın izniyle. oruç bana iyi geliyor.

Menüyü yazmış olmak için yazcam hiç hoş değil
22 Nisan Perşembe
Sahur
1 yumurta yağda
1 dilim peynir
5 zeytin
Bolca ot
4-5 tüm ceviz
2 dilim pide

İftar
2 kaşık p.pilavı
2 servis kaşığı güveç
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
1 s.b ayran+yarım s.b vişne suyu ev yapımı
1 dilim pide
2 dilim börek
3 minik kadayıf tatlısı
2 kepçe sütlü

Su 1.5
Spor yok

Batırdım günü yemin ederim yarın acil toparlamaliyim bayrama güzel bı rakam göremiycem yoksa

Aman canim aman kg almak oyle kolay kiii yapma kendine

Napacagiz biz böyle

Günaydın kızlar bı kaç gündür buraya da ugrayamadim pazardan bu yana kürek kemigim kulunç oldu nefes alırken batıyor dün hele çok kötüydüm halada gecmedi
İyimisin şimdi?
Tebrikler canım çok iyi. Devamı da gelir inş. Hepsi ödem değildir yağ da vardır muhakkak
İnşallah canım
Tebrik ederim 86 altina inemedim bende
Bekliyorum seni hadi gel
Fazlasıyla şişim bende ramazan yaramamış durumda.
Namazları zor kılıyorum.

Üzülüyomuyum diye düşünüyorum hissizim sanırım artık
Mesleki duyarsızlık vardır ya bizimki de öyle. Hep kilo hep kilo
Profilde başka topiklerde buluşalım
Gelipte sizi bulamazsam çok üzülürüm. Zayifta olsanız gelin
Oruç başka bişey. Dünyaları da koysalar önüne niyetin sağlam oluyor. Diyet gibi değil. Bu seferlikte yiyeyim diyemiyorsun. Sanırım diyette niyet eksik.
Düşünürsek sahurda hergun aynı şeyi yiyoruz. 1 ay boyunca. Diyette öyle bişey olsa 3 günde vazgeceriz. Niyeti sağlam olanlardan eylesin Rabbim. Amin

öyle canım aynen. diyette niyet eksik. oruca başlayınca düzene giriyorum sanki. nefsime sahip çıkıyorum. serbest, başıboş kalmıyor.

Napacagiz biz böyle
Ne bilim ya mehter takımı gibiyiz bı ileri iki geri motivasyon olarak
bengisu022 bizi sessizce izleyip yarin birinci ben olcam diyordu Fit mutlu anne
Galiba
İyimisin şimdi?
İyiyim canım şükür
Gelipte sizi bulamazsam çok üzülürüm. Zayifta olsanız gelin
Ya sessiz sakin oldu mu ben de nerde millet diye merak ediyorum yazmadığım zamanlar bile gelip yorumları okuyodum kk da üye olunca yazdığım ilk topiklerdn burası

Aynen mesleki duyarsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…