Slm kizlar menum
Sabah yumurta
2 dl ekmek
Peynir
Cay
Aksam
Corba
Salata
Suşi 4 tane
Su
15 dk yuruyus
Varmı öyle birşeyOrtalık iyi olsa bi psikolog istiyorum kilo konusu için
Evet ya
Artık bende inanıyorum ya küçüklükle alakalı bı sıkıntı var bence de yokluk 7 nüfuslu aile az gelir küçüklükte çoğu şeyi yiyememek çok kişiyiz hızlı yiyen çok yer psikolojisi oluşmuş bende çok hızlı yerim yemeği doyasıya yemek değil doymak için ekmekle yenirdi yemekler pilav olsa bile yeme bozukluğu küçüklükte yiyemedigimiz ne varsa şimdi tıka basa yemeye çalışıyorum sanırım şu an aynı hataları çocuklarıma yapmak istemiyorum çabalıyorum ama insAllah başarabilirimOrtalık iyi olsa bi psikolog istiyorum kilo konusu için
Ama tartı da bunu görecek mi bakalımSen başka kulvardasın artık
Bence gorecekAma tartı da bunu görecek mi bakalım
Tebrikler guzel gitmis bu haftagünaydın arkadaşlar tüm çocuklarımızın 23 Nisan bayramını kutluyorum çocuklarımıza sağlık mutluluk getirsin inşallah tabiki bizlerede.
gelelim kilo bildirimi,,,,
geçen hafta 90,,700,
bu hafta,,,,,. 89,500,şükürler olsun yavaşta olsa gidiyor
Var tabi yani bizim sorun fiziksel değilVarmı öyle birşey
Nabam be yaNabıyon
İftardan sonra beklerim olma mı
Valla sen istersen sıfır beden ol demirbaşsın, zayıflasan bile beni zayıflatmadan biyere gidemenYıllardır yazıyorum buraya uzun yıllardır.
Artık burda unutulmak istiyorum.
teşekkürler canım darısı başınaTebrikler guzel gitmis bu hafta
Nabam be yasen nabıyon
İftardan sonra beklerim olma mı
Valla sen istersen sıfır beden ol demirbaşsın, zayıflasan bile beni zayıflatmadan biyere gidemen
Ya tüh kötü olmuş imsak geriye geldikçe bende uyanamam korkusu var uyumadan beklerim belki artık Allah kabul etsin öyle zamanda Rabbim sabrını veriyor daha kolay oluyor gerçi bendeGünaydın
İmsak a 15 dk kala kalktık. Bol su küçük bir ekmek arasi yarim salatalik birkaç zeytin yuttum
Çok güzel canım tebriklergünaydın arkadaşlar tüm çocuklarımızın 23 Nisan bayramını kutluyorum çocuklarımıza sağlık mutluluk getirsin inşallah tabiki bizlerede.
gelelim kilo bildirimi,,,,
geçen hafta 90,,700,
bu hafta,,,,,. 89,500,şükürler olsun yavaşta olsa gidiyor
Eksi eksidir canım verdiğin toplam kiloya bak çok normal yavaşlamasıGünaydın,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 76.5
Bu hafta: 76.1
Giden: 0.4
Toplam giden: 19.6
Hedef: 65
Az da olsa gitmiş.
Tebrikler canımBildirimi de yapayım.Geçen hafta tartılamadım şimdi tartıldım.
Güncel 124 kg
Giden -1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?