Hani yesilligin nerede, hani meyven, hani yogurdun.Ne yedim ben
Sahurda
Çeyrek pide beyaz peynirli tost
İftar
1 dolu kepçe tarhana
1 tavuk dürüm
1 tane de çocukların kızarmış tavığından yedim
1 bardak gazoz içtim
Hiç tatlı yemedim
Daha önceki akşam yarım dürüm yemiştim daha iyiydi.
Çok güzel canım güle güle giy yaza kadar daha bol olacak eminimElbisem geldi oyle mutlu oldumki
çok güzel güle güle kullan canım hayırlı olsunElbisem geldi oyle mutlu oldumki
Kac yıldır ilk defa begenerek birşey aliyorum. Ve oyle guzel bir gunde geldi ki 25 kgya hoscakal diyorumÇok güzel canım güle güle giy yaza kadar daha bol olacak eminim
MaşAllah canımKac yıldır ilk defa begenerek birşey aliyorum. Ve oyle guzel bir gunde geldi ki 25 kgya hoscakal diyorum
30 eylül 111.1 ile başlamıştım
Cok sagol canim baslarda böyle sıkı tutsam 35 kg bile giderdi deMaşAllah canımçok iyi 7 ayda
Makine değiliz cnm sürekli aynı ruh hali motivasyonda olalımCok sagol canim baslarda böyle sıkı tutsam 35 kg bile giderdi de
Teşekkür ederim cnmAllah rahmet etsin inşallah yakınlarına sabır versin Rabb'im
Teşekkür ederim cnmYulaf baya tok tutuyor cidden cnm
Aleyküm selam cnm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insAllah canım iyiyim şükür
Afiyet olsun canım ben yiyemiyorum onu ya midem almıyor
Teşekkür ederim cnmAllah sabır versin ailesine.
Teşekkür ederim cnmBasiniz sağolsun. Lise cagimdayken benimde coo sevdigim bir ablam, binamizdan komşumuz vefst etmisti. Cok etkilemisti beni. Allah hepsine rahmet eylesin
Hayırlı olsun cnm. Annem de kullanmadı bir sauna eşofmanı varmış. Merak edip almış ama kullanmamış. Bana verdi. 1 yıldır dolata alip denemedim bile. Aslında elinin altındayken kullan di mi. Benimki hep usengecliktenİyi geceler kızlar
Esim sonunda bugün koşu bandını aldı hemen denedim tabiki iftardan 2 saat sonra yarım saat koşu yaptım duşumu aldım geldim inanıyorum bana çok faydası olacak sauna takımla bandın henüz alisamayinca tutunarak koşu yaptım bileklik saymadi adım tabiki koşu haricinde 5 bin adımim var yediğim baklavayı yakmışimdr insAllah
Sağol cnmBulamiyorum hasibecim allah rahmet eylesin iyi komşu akrabadan çok etkiler insanı
Çok çekişmeli bir maç. Sonucu merakla bekliyoruzHadi bakalım önce kim 79 görecek???
.1 rakip Bengisu durmadan yürüyordu hedefine doğru
2..rakipFit mutlu anne tüm kozlarını kullanıyordu sauna eşofman koşu bandı.
3.rakipAmine Busra ayağına dolanan çocuklara rağmen pes etmiyordu
Bakalım 79 u gören 1 olacak
Rengarenk ne güzel cnm iyi günlerde kullan. Belindeki kuşağı arkadan bağlarsan daha güzel durur bence. Ya da yanda kemer yualari varsa ordan geçirdikten sonra hiç öne getirmeden direkt arkadan bağlanabilir. (Anlatabildim mi bilmiyorum ama). Kusagi önden bağlayınca elbiseyle aynı desende olsa dahi görüntüyü kesiyormus gibime geliyor. Benimki sadece takıntı sen nasıl istiyorsan öyle yapElbisem geldi oyle mutlu oldumki
Su fark ediyordur belki cnm ben zorla da olsa içiyorumKaç gündür gelemedim. İyidir herkes umarım.
84 lerde kaldım. Oysa 83 görmüştüm. Ramazan'ın yarısı gitti. Benden adam akıllı birşey gitmedi. Umarım sizde durumlar daha iyidir.
Her sene sofrada envayi çeşit tatlı olurdu bu sene o da yok. Bilmiyorum sanırım az su az hareket
Saol cnm aynen bende bayadir söyleniyordum aldım bklm insAllah fayda görürümHayırlı olsun cnm. Annem de kullanmadı bir sauna eşofmanı varmış. Merak edip almış ama kullanmamış. Bana verdi. 1 yıldır dolata alip denemedim bile. Aslında elinin altındayken kullan di mi. Benimki hep usengeclikten
Denemek icin taktim canim. Kemer yeri yokİyi geçer kızlar.
En son geçen hafta değil ondan önceki cuma tartilmistim. Tartı durumum nedir bilmiyorum. Bu cuma bir yuzleselim bakalım kendisiyle.
Menü de vereyim. Dün gece biraz dosya işi yaptım kızları yatirinca. Gece 12 gibi 1 avuç kuruyemiş yedim. Bu yüzden sahurda bir şey yemedim. Şu içtim namaz kıldım yattım. 2 gündür sahurda yatıp sabah kalkıp işe gidiyorum. Uyku düzenim altüst oldu toparlamam lazım.
Bugün iftarda 3 YK pirinç pilavı, hindi sote, yoğurt, 2 YK kuru fasulye (susuz), 2 çatal kadayıf (biraz fazla yedim sanırım.)
Menümü beğenmesemde yazıyorum çünkü öbür türlü ipin ucu kaçıyor.
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm7 yıl önce küçük kizlari üniversiteyi kazanınca yerleştirmeye gittiler. Giderken trafik kazası yaptılar. Anneleri ve down sendromlu abileri vefat etti. Böyle bir kayıp yaşadılar. Büyük kızları benden 1 yaş büyük. Kızların ikisi de bekâr. Şimdi babaları da vefat etti. Bir başlarına kaldılar. Evli olsalar eşleri teselli eder, çocukları olsa onlarla avunurlar. İlerleyen zamanlarda evlilik işleri hep hüzünlü olacak annem babam olaydı onlarda görselleri vs vs diye dusunecekler. Öyle işte Allah sabır versin.
Hayırlı olsun cnm. Annem de kullanmadı bir sauna eşofmanı varmış. Merak edip almış ama kullanmamış. Bana verdi. 1 yıldır dolata alip denemedim bile. Aslında elinin altındayken kullan di mi. Benimki hep usengeclikten
Sağol cnm
Çok çekişmeli bir maç. Sonucu merakla bekliyoruz
Rengarenk ne güzel cnm iyi günlerde kullan. Belindeki kuşağı arkadan bağlarsan daha güzel durur bence. Ya da yanda kemer yualari varsa ordan geçirdikten sonra hiç öne getirmeden direkt arkadan bağlanabilir. (Anlatabildim mi bilmiyorum ama). Kusagi önden bağlayınca elbiseyle aynı desende olsa dahi görüntüyü kesiyormus gibime geliyor. Benimki sadece takıntı sen nasıl istiyorsan öyle yap
İftar
1 hurma
1 kepçe yayla çorbası
2 parmak kadar pide
1 kase patlıcanlı sebze yemegi
Yogurt ve salata
Ara
Tarçınlı filtre kahve
iyi akşamlar.
bugün menüm
sabah 4 yk yulaf 2yumırta az peynir omlet,çay. & yeşilçay
öğlen 1kase mercimek çorbası
2 yk et kavurma
1,tbe,yarım domates,1,biber
akşam,2 yk tavuk sote
1tbe,2 yk biberli yoğurt,
çaylarrrrr,,su 2ye yakın
MaşAllah kızlar menüleriniz süper
Tatlı yiyen ben varım bıAmaan rakiplerim de aç kalmış bugüncumaya az kaldı bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?