Sizde de Spor var csnim. O da bende yokTatlı yiyen ben varım bı
Hic aclik yok vallahi, suyla şişirdim kendimiAmaan rakiplerim de aç kalmış bugüncumaya az kaldı bakalım sonuç ne olacak
İşte yediğimi yakmayı başarabilmisimdir insAllahSizde de Spor var csnim. O da bende yok
Afiyet olsun cnm mantı cidden azsa gayet güzel menüSlm kizlar menum
Sabah 1 yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Cay
Aksam
Az manti
Salata
Kahve
Su
Guzel menu canim afiyet olsun29 Nisan Perşembe
Sahur
Avuç içi kadar yufka
1 yağda yumurta
5 zeytin
2 ceviz
1 dilim peynir
1 bardak çay
1lt su
İftar
3 hurma
2 kepçe soğan çorbası
2 servis kaşığı yeşil fasulye
1 kase cacık
Yeşillik
Su 2lt olur
Spor şimdilik 45 dk yürüyüş
Azdı ama bu aralar hıc spor yokAfiyet olsun cnm mantı cidden azsa gayet güzel menü
Saol canımGuzel menu canim afiyet olsun
Sıkma canını benim terapiler fayda eder inşAllah takıntı dediğin ne tam olarak afiret olsun çok kötü değil menü güzel benceSahuru yazmismiydim animsayamadim. Klasik sahurdu. Zaten sahurum kontrollu iftarda sapitiyorum ben..
Neyse gelelim iftara
1 hurma
1 kepce ezogelin
2 parmak pide
5 minik kofte
3 4 dilim patates(firinda pişti)
1 servis kasigi tavuklu pilav
Salata ve kereviz yogurtlusu
Ara
Turk kahvesi
5 ekler
Az sonra günah cikarmak icin kiraz sapı
Bugun yusrayi psikiyatriye götürdüm. Terapi almaya baslayacak. Gelisim testi istendi. Ayriyetten takintilari için baska bir bolumede yonlendirildi. Onun moral bozukluguda vardi. Cok yıkılmadım ama uzgunum elbette...
Ordan cikinca parka goturduk malum eve kapancaz baya yoruldum..
Sıkıntı olmaz o zmn insAllah canımAzdı ama bu aralar hıc spor yok
Olsun o bile motive etmiştir canımBugün iftar öncesi ben tartıldım -2 gördüm biliyonuz mu 110 dan 108 e hiç bi anlamı yok ama olsun artımı temizlemiş oldum.
Bu akşam babamdaydım inş yansımaz tartıya
Tulumbayi görmüyorum gayet güzel menü canım afiyet olsun şu tatlılardan bı vazgeçebilsekNe yedim atlaya atlaya yazınca unutuyorum.
2 sahurdur 1 kase kelogs ve süt.
Bu akşam iftarda:
2 sucuklu yumurta
1 dilim peynirli tepsi böreği
Çeyrek pideden az pide
3 ince dilim hellim
1 kase çoban salata
Peynir falan karışık aldım öyle
Çayla 2 küçük tulumba
Tulumbayi görmüyorum gayet güzel menü canım afiyet olsun şu tatlılardan bı vazgeçebilsek
Benimde esim, kız çok seviyor çayla birşeyler yemeyi onlara uyuyorum çoğu ZamanAlmasalar ben aramam hergün.
Hoş almasa evde yapıyorum illa istiyor eşim.
Bunuda babam almıştı çokta gizeldi
Gider tabi canım biz buzluğa 5 paket tahinli tatlı koyduk kızBonus ne güzel artilar gitmiş
Fit mutlu anne ah keşke yemeden durabilsek. Ben inanıyorum şu 3 gün tatli yemesem hemen 1 kg bile gider bende. Eşim bu akşam mesai kalir zaten bende dicem ki alip gelmesin haftasonu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?