Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dereotu tiroidede ii geliyo bu arada canım sendede o sorun vardır sanırsam
bende yemek istedim ama resmen çıkarasım geldi ağzımdna kokusu hiç geçmedi eyvahedigeldismile

şükür bir gören oldu...bende diyet yaparken görünmez hale geldiğimi düşünmeye başlamıştım...
pek olacak bişey de değil yaa neyse...:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 Zayıflamak insanda ne tür duygu ve düşüncelere neden oluyor böyle yyaaw sempatiksalakcinni

şükür bir gören oldu...bende diyet yaparken görünmez hale geldiğimi düşünmeye başlamıştım...
pek olacak bişey de değil yaa neyse...:roflol::roflol::roflol:

Alıngan hatun sana bir sürü soru sordum görmedinmi..???

Hadi ben malum dönemimdeyim kapris yapma hakkım var..Sendemi öylesin...

Alıngan hatun sana bir sürü soru sordum görmedinmi..???

Hadi ben malum dönemimdeyim kapris yapma hakkım var..Sendemi öylesin...

özür dilerim yenam canım...geçmişi okumaya fırsatım olmadı hemen şimcik bulabilirsem bakıyorum senin mesajlara...

alınganlığa gelince evet benimde malum gün yakın akşama sabah bekleniyor kaydirigubbakcemile3

Günaydın zayıflamayı kafasına koymuş tombul güzel kızlar..

Günaydın yağmurgözlü,anlat bakalım nasıl geçti,oğlun nasıl,çok ağladınmı,heyecanlandınmı..???
:))

işte buldum...zemuszemus

canım ağlanmazmı yaa zaten ben hiçç dayanamam kirpiğimin ucundadır gözyaşım...:gitme:

en zor gelen de pazar günü onu orda arkamızdan bakarken bırakıp gelmekti...Allahım kahroldum...
bu kadar zor olduğunu bilseydim gitmezdim...:gitme::gitme::gitme:
onun dışında herşey çok güzeldi...törenden sonra
oğlumuda aldık 2 gece 3 gün otelde kaldık...sığacık,seferihisar harika yerler...
çeşmeye gittik...kumru yemeye...:)) tadını çok merak ettiğim halde boyoz yemek nasip olmadı...

Canım yaaaa,kıyamam..:a015:
Bırakıp gelmek ne zor değilmi..?Oysa o senin çocuğun...Öffffff..:çok üzgünüm:
Annelik çok zor zenaat..bunu bilir bunu söylerim...

Kısa dönemmi yapıcak yağmuşum,inşallah öyledir,tatil yapmanızada sevindim ayrıca...
bir tek kaybın olmuş boyoz yememen..

Ha benim aklım hala senin yaptığın mamalarda...kaydirigubbakcemile3

Benimde canım sıkkın,depresyondayım..:))
Hava çok sıcak offff pofffff...:gitme:

Buzzzzzzz gibi cola içmek istiyorum..Evde yok gece yarısı bitirdim çünkü..Evden çıkasım hiiç yook..

Bende tatil yapmak,denize girip çimmek istiyorum..:dilcikar:

Buuzzzzzz gibi limonata yap onu iç bence;çok daha güzel :içelim:

Buuzzzzzz gibi limonata yap onu iç bence;çok daha güzel :içelim:

Iııııııııııııhhh bugün kesmez beni limonata....

Önerin için sağol yinede..Başka şeyler içmeliyim..:roflol:

gerçekten annelik zor canım yaa...boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye...asker ocağında ailenin kıymetini öyle güzel öğretiyolarki...
koyun sürüsü gibi günde 6 defa sayılmaktan 5 kere kıyafet değişmekten....bıktım anne diyor....))
sabah 6 da duş başka yokmuş...
bir keresinde eğitimde bacağını sakatlamış..revire çıkarmışlar...dr tavla oynuyormuş...hiççç kafasını bile çevirip bakmadan hemşireye bir iğne yap krem sür akşama kadar dinlensin demiş...ben bunları duydum yaa halimi sen düşün artık...

uzun dönem yapacak canım...eğitimini yarıda bıraktı askere gitti...
yaptığım mamaalar havada kapışıldı canım...keşke seninle tanışma imkanı olsaydı canım çok isterdim..
yalnız gelmiş olsaydım olurdu...kardeşlerimle gittim...sayılı gün çabuk geçti...

anah! kurutmak mı gerekiyo? ben de yer yemez kaynatıyodum?

bana öğlen ve akşam az yemişsin gibi geldi. bi de ara öğün yapmamış ve günü çok erken kapatmışsın

sorun değil datlum ben babamın evindeyim onun kotası gidio sempatiksalakcinni ayrıca ben en altta yazan 5 mile indirmeye çalışıyorum. bana zor, ağır hareketler lazım.

iyi, hoş da bu dereotu çok ağır bişiy ya. onu nasıl yicez öle.

kızlar bugün akrabalarım beni görcek aylar sonra. en son 95 kiloyken görüp epey dalga geçmişler, laf sokmuşlardı. bakalım bugün nasıl yorumlar alıcam.

aslı ya buraya ya 7.takıma yazdım 2 gündür neler yediklerimi nasıl ya sence bugün akşam tartılcam bakalım polen daha aldırdımı p.tesi 83,5 çıkmıştım çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…