Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iki farklı resim koymuştum neden aynı olduysa....
kızımın doğumgününü akşam terasımızda kutladık anneanne babaanne halalar dayılar önce yemeğimizi yedik sonrada pastamızı üfledik çok güzel geçti çok mutluyduk kızımız artık bir yaşına girmişti. ama tabiii ben hiç dokunmadım cicimamalara desem zaten inanmazsınız özellikle rus salatası pasta kuru pasta ve meşrubatla diyetimi bozdum tabikkiii bugünde dikkat edemedim dünden kalanlar yüzünden inşallah yarın daha iyi olur benim içinnnn

anah! kurutmak mı gerekiyo? ben de yer yemez kaynatıyodum?

Ben kurutup kaynatılıyor diye biliyorum valla sempatiksalakcinni

Kota babandan gidiyorsa sorun yok laelaelaelaelae Sen zaten 74 kilosun popon kolay kalkar daha hızlı hareketler yapabilirsin benimki yerinden zor kalkıyor kaydirigubbakcemile3

Bugün alt komşumuzun düğünü vardı sabah düğün olur mu demeyin erzurumda oluyor sositososito topuklu ayakkabılar mahvettti beni eee tabi ayaklarda haklı 120 kiloyu nasıl taşısın :sinifsinif: Laz kızı olduğum için illaa horon tepeceksin dediler horon teptim birde bu ayakkabılarla :teytey: şimdi ayaklarım mahvolmuş durumda pasta meşrubat almam diyordum ama salon çok sıcaktı -tatlicadiarzu- kahvaltıyla çıkmıştım evden öğle yemeğim 3-4 tane kuru pasta, küçük bi avuç kuruyemiş ve 1 bardak fanta oldu fisfisfis eve gelince de 2-3 kaşık yoğurt yedim. yanıyorum resmen aklinialirimsmile :kedi:

Annemler memlekete gittiğinden beri adam akıllı alışveriş etmedim evde pişirecek hiçbirşey kalmadı pirinç makarna onları saymıyorum kaydirigubbakcemile3 birazdan çıkıp akşam yemek için ton balığı falan alıcam. Bu sabah leslie de yürüyemedim düğüne hazırlanmaktan neyse onu da akşam 8 gibi yaparım. yerimseniben

bana öğlen ve akşam az yemişsin gibi geldi. bi de ara öğün yapmamış ve günü çok erken kapatmışsın

Az yemem lazım zaten kaydirigubbakcemile3 bu kilolar nasıl gidecek pregant :kedi: İpin ucunu bırakmak istemiyorum elimden kayıp gidiyor sonra;ama önerini dikkate alacağım,çok sağol.. yerimseniben

kızlar bugün akrabalarım beni görcek aylar sonra. en son 95 kiloyken görüp epey dalga geçmişler, laf sokmuşlardı. bakalım bugün nasıl yorumlar alıcam.

Nasıl görümlar alacaksın fisfisfis 'Allahh bu bizim kız mı,maşallah ne kadar kilo vermişsin sen böyle,tütütütütü'

Maşallah Derin,Allah ayırmasın sizi :lepi: Bir de vakti gelse de artık ben de "evli,mutlu,çocuklu" olabilsem aklinialirimsmile Ayda yılda bir kaçamak olur herhalde diyette yyaaw,hem sen onları evi toplarken falan yakmışsındır yerimseniben mühim olan diyete devam edebilmek.. kaydirigubbakcemile2

sıteye gırıyorum lınklerden herhangı bırını tıkladım acılan yerde free user yazıyordu yanlıs hatırlamıyorsam ona tıklıyorum sanıyeler cıkıyor 70 sanıye falan ondan sonra bısı oldugu yok bırde ben kosu bandı aldım bu leslıye gerek varmı sence ben goremedıgım ıcın nasıl bısı oldugunu bılmıyorum bolgesel calısmak ıcın hareketler yada vucudun tum kas gruplarını calıstıran bısı varmı?

Saniyeler bitince dowland diye mavi bir düğme çıkması lazım oraya basacaksın canım,iki link indirme arasında 15 dakika da beklemen gerek,bilgine..Walk at Home burdan biraz izle istersen,walkTV video yazan yere tıkla hihoyyyt

pekı bı daha deneyım tesekkur ederım.. bu arada sabahları kalkıp kosu bandında 5 km yuruyorum ara ara kosuyorum.. yaklasık 45-50 dk bıtıyor.. ama benım sorunum ust tarafım o yuzden yuruyus tek basına yeterlı degıl.. sırt, gobek ve yan sımıtler ıcın bısı lazım :) bırde hayatımda ılk defa catlak oldu bende acayıp canım sıkılıyor gobegımde catlarlar olustu ne yapacagımı bılemıyorum

Son düzenleme:
pekı bı daha deneyım tesekkur ederım.. bu arada sabahları kalkıp kosu bandında 5 km yuruyorum ara ara kosuyorum.. yaklasık 45-50 dk bıtıyor..

Walk,walk,walk,run run run Daha gidecek çok kilomuz var.. 4 really big milesi indirebilirsin ya da orda var bel çevresi için video diye onu indirebilirsin..Kılo verdikçe göbek de gider ) Çatlaklar için hiçbir fikrim yok :'((

Son düzenleme:
derincim maşallah o nasıl tatlı bişi ya ööle yerim onu benyerimseniben

bharım Allah rızası için ilaç milaç kullanma bak maşallah altı buçuk kilo ne demek daha ne istiorsun bünyeyi metabıolizmayı bi bozarsan bi daha toplayamazsın Allah korusun tebrik ederim verdiğin kilolar için iradeli arkadaşım benim

kızlar bu leslieyi merak ettim malum netim yok evde ttildeyken amma ankarya gelir gelmez indiricem şimdilik burdaki yüzme bana yeter:))kaydirigubbakcemile2

kac kere denedıysem download yazısından sonra error deyıp hata varıyor... neyse canım yınede tesekkur edıyorum...

amin canım inşallah sende birgün mutlu bir evlilik yaparsın ve bebişin olur canım. kaçamağın büyüğünü yaptım dün ve bugün ama birazdan leslie yapayımda biraz erisin yağlar
sağol canım tam yemelik oldu vallahi bide uslansa biraz
kızın çok tatlı maaşallah allah bana da nasip etsin

inşallah sanada nasip eder canım bak biz 12. senede kucağımıza aldık çok acılar çektik bol bol dua et yüce allah verecektir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…