anah! kurutmak mı gerekiyo? ben de yer yemez kaynatıyodum?
bana öğlen ve akşam az yemişsin gibi geldi. bi de ara öğün yapmamış ve günü çok erken kapatmışsın
kızlar bugün akrabalarım beni görcek aylar sonra. en son 95 kiloyken görüp epey dalga geçmişler, laf sokmuşlardı. bakalım bugün nasıl yorumlar alıcam.
iki farklı resim koymuştum neden aynı olduysa....
kızımın doğumgününü akşam terasımızda kutladık anneanne babaanne halalar dayılar önce yemeğimizi yedik sonrada pastamızı üfledik çok güzel geçti çok mutluyduk kızımız artık bir yaşına girmişti. ama tabiii ben hiç dokunmadım cicimamalara desem zaten inanmazsınız özellikle rus salatası pasta kuru pasta ve meşrubatla diyetimi bozdum tabikkiii bugünde dikkat edemedim dünden kalanlar yüzünden inşallah yarın daha iyi olur benim içinnnn
bademmmmmmm ordamısın canımmmm
sen lesli ındırdınmı ben yapamıyorum kafayı yıyecem
sıteye gırıyorum lınklerden herhangı bırını tıkladım acılan yerde free user yazıyordu yanlıs hatırlamıyorsam ona tıklıyorum sanıyeler cıkıyor 70 sanıye falan ondan sonra bısı oldugu yok bırde ben kosu bandı aldım bu leslıye gerek varmı sence ben goremedıgım ıcın nasıl bısı oldugunu bılmıyorum bolgesel calısmak ıcın hareketler yada vucudun tum kas gruplarını calıstıran bısı varmı?
pekı bı daha deneyım tesekkur ederım.. bu arada sabahları kalkıp kosu bandında 5 km yuruyorum ara ara kosuyorum.. yaklasık 45-50 dk bıtıyor..
amin canım inşallah sende birgün mutlu bir evlilik yaparsın ve bebişin olur canım. kaçamağın büyüğünü yaptım dün ve bugün ama birazdan leslie yapayımda biraz erisin yağlarMaşallah Derin,Allah ayırmasın sizi :lepi: Bir de vakti gelse de artık ben de "evli,mutlu,çocuklu" olabilsem aklinialirimsmile Ayda yılda bir kaçamak olur herhalde diyette yyaaw,hem sen onları evi toplarken falan yakmışsındır yerimseniben mühim olan diyete devam edebilmek.. kaydirigubbakcemile2
sağol canım tam yemelik oldu vallahi bide uslansa birazderincim maşallah o nasıl tatlı bişi ya ööle yerim onu benyerimseniben
bharım Allah rızası için ilaç milaç kullanma bak maşallah altı buçuk kilo ne demek daha ne istiorsun bünyeyi metabıolizmayı bi bozarsan bi daha toplayamazsın Allah korusun tebrik ederim verdiğin kilolar için iradeli arkadaşım benim
kızlar bu leslieyi merak ettim malum netim yok evde ttildeyken amma ankarya gelir gelmez indiricem şimdilik burdaki yüzme bana yeter:))kaydirigubbakcemile2
kızın çok tatlı maaşallah allah bana da nasip etsin
kac kere denedıysem download yazısından sonra error deyıp hata varıyor... neyse canım yınede tesekkur edıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?