Cok guzel verdin oyleyse gercekten tebrik ederimSol canım normalde kötü gidiyordu ama Ramazan biraz güzel ilerledi 87.5tum canım tam ramazan başında
Teşekkür ederim cnm sen daha uzak rakamlardan geldin bende seni tebrik ederimCok guzel verdin oyleyse gercekten tebrik ederim
Dikkat etmişsen yine eksiye geçmişindir. Valla ben takımdayım neler yedim nelerGelemedim iki gündür akşamları biraz miktar olarak kaçırdım.
Bakalım bugün nasıl olucak.
Kendime kereviz yapıyodum en son o akşam birazda makarna yedim
Tebrikler canım çok iyi ilerliyorsun. Ha gayret 79 u gör artık.Kilo bildirimimi yapayim
Cuma: 83.85
Pazartesi: 83.30
Fark: -550
Her zamanki saatimden biraz geç tartıldım 50-100 Gr daha eksik çıkmış olabilirim
Güzel menü afiyet olsunselamlar hepinize kızlar bugün menüm
sabah,4 yk yulaf 2, yumurta az eski kaşar dan, omlet,+Çay
ara , yeşilçay ,türk kahve,
öğlen,1 kepçe,lahana kapuska
2 yk yoğurt 1, paket diyet bisküvi ,
akşam,1, kepçe, Kuru fasulye,
2 yk, ciğer sote,
2, yk çoban salata
1 büyük bardak ayran ,
yeşilçay,. su yatana kadar 2 ye tamamlanır
biraz sonra çay içerim ilerleyen saatlerde kayısı çayı içicem
Tam eksi getirmelik menü afiyet olsunİftar
1.5 kepçe mercimek
Cok az tbe
1 kase bezelye yemeği
1 kase cacik
Semizotu salatasi
1 buyuk hurma
İnşallah getirir bakalim sagol canimDikkat etmişsen yine eksiye geçmişindir. Valla ben takımdayım neler yedim nelerancak bu kadar ne yapayım
Tebrikler canım çok iyi ilerliyorsun. Ha gayret 79 u gör artık.
Güzel menü afiyet olsun
Tam eksi getirmelik menü afiyet olsun
sağol canımDikkat etmişsen yine eksiye geçmişindir. Valla ben takımdayım neler yedim nelerancak bu kadar ne yapayım
Tebrikler canım çok iyi ilerliyorsun. Ha gayret 79 u gör artık.
Güzel menü afiyet olsun
Tam eksi getirmelik menü afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel görünüyorİnşallah getirir bakalim sagol canim
Ara öğün yaptım
İnşallah duzelirsin. Sagligin yerine gelsindesağol canımama şu var ben spor yapamıyorum sağ dizimde ön ve arka çapraz bağ koptu 2 aydır çekiyorum devlet hastanesi ameliyat sırasındayım bakalım ne olcak ya tam sakat kalacak ya düzelecek sporda ekleseydim Süper olurdu valla
Hiç kendinize kızmayın böyle dönemler olması normal
Uzun süreçler yoruyor bizi
Arkanıza bakmadan besmele çekip başlayın tekrar daha da azimli olarak
Dün geride kaldı canım önemli olan bundan sonrası yeniden toparlan gel menü yaz
Önce abur cuburları yemeyi kes sonra sağlıklı şeylere yönel. Hemen tartilma birkac gun gecince tartil
Teşekkürler,inşallah dikkat edeceğim.kaldığın yerden devam et canım. geriye bakma.
Çok geçmiş olsun merak ettim nasıl oldu tüh tüh zor yaa tahmini ne zaman size amelyat için sıra gelir?sağol canımama şu var ben spor yapamıyorum sağ dizimde ön ve arka çapraz bağ koptu 2 aydır çekiyorum devlet hastanesi ameliyat sırasındayım bakalım ne olcak ya tam sakat kalacak ya düzelecek sporda ekleseydim Süper olurdu valla
teşekkürler canım
Nasil gidiyor abla bugunde yurudunmuÇok geçmiş olsun merak ettim nasıl oldu tüh tüh zor yaa tahmini ne zaman size amelyat için sıra gelir?
Yürüdüm canım 45 dk yürüyüşe başladım diye çok mutluyum. hayatımda hep olacakNasil gidiyor abla bugunde yurudunmu
Anjiooo sen ne güzel kilolar vermissin maşallahNasil gidiyor abla bugunde yurudunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?