sağol canım benim kaçamaklar olmuyor bence ondan buraya ne yazıyorsam. O ,,Tebrikler canım süper eksi
Çok iyi cnm benim bu hafta kaçamak oldu malesef ne çıkacak tartıda bklmsağol canım benim kaçamaklar olmuyor bence ondan buraya ne yazıyorsam. O ,,teşekkür ederim
Akşam 6 dan sonra bıse yemedım cok su ıcdım ama evde sklıyorumhıc spor falan yapmadımCanım menülerin nasıldı genel olarak dün makarna patates vardı onlar etkilemiş olabilir sanki sağlık olsun
HimmAkşam 6 dan sonra bıse yemedım cok su ıcdım ama evde sklıyorumhıc spor falan yapmadım
Bugünden itibaren dikkat ederseniz kesinlikle gidiyor,moralinizi bozmayın.Hayırlı cumalar kizlar
15 gün önce 80 kiloydum
Bugün başlangıç kilom 83
Tebrik ederimtekrardan günaydın arkadaşlar kilo bildirimim ,
geçen hafta,,,,,. 88,. 450
bu hafta. ,,,,,,. 87,, 20
Uzulme yeni alinan kg cabuk giderHayırlı cumalar kizlar
15 gün önce 80 kiloydum
Bugün başlangıç kilom 83
Tünaydın canım artıda değilsin güzel tarafindan bklm cnmGünaydın
Benimde sabit killom kızlar
Hmm sporsuz vermeyenlerden misin sendeAkşam 6 dan sonra bıse yemedım cok su ıcdım ama evde sklıyorumhıc spor falan yapmadım
Hadi hayırlısı cnm aynı kulvardaHayırlı cumalar kizlar
15 gün önce 80 kiloydum
Bugün başlangıç kilom 83
Sağlık olsun cnm çok değil bence hemen gider10 günlük yeme sonucu aldıklarımın bir kısmını verdim diye düşünüyorum.Tabii sonuç olarak 2 hafta öncesine göre artıdayım,kaç kilo aldıysam artık,moralim bozulur diye tartılmamıştım.02 Nisan'da da 76.9 dum.5 haftadır ilerleme olamamış görünüyor.Bundan sonra cuma günleri hariç dikkat etmeye çalışacağım.Tartı sonrası ilk gün olduğundan serbest gün gibi davranıyorum.
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
İki hafta önce: 76.1
Bu hafta: 77
Gelen: 0.9
Toplam giden: 18.7
Hedef: 65
Sen ya daTünaydın canım artıda değilsin güzel tarafindan bklm cnm
Hmm sporsuz vermeyenlerden misin sende
Hadi hayırlısı cnm aynı kulvardaAmine Busra bengisu022 ve ben varız ilk kım görecek bklm 70leri
Sağlık olsun cnm çok değil bence hemen gider
Belli olmaz kız bu hafta tartıdan çok ümitli değilim malesef kaçamakli geçti bu hafta
Vermişsindir yine de canim sporla telafi etmişsindirBelli olmaz kız bu hafta tartıdan çok ümitli değilim malesef kaçamakli geçti bu hafta
insAllah canım nklmVermişsindir yine de canim sporla telafi etmişsindir
Tebrikler canım çok güzel eksiBildirim
En son 10 gün önce tartıldım sanırım tam kestiremiyorum. 124tü
Güncel 122.8
Giden -1.2
Spor 200 dk
Chloe tinge başladım.
Cok guzel sonunda zinciri kirmissin. Spora baslamana da cok sevindimBildirim
En son 10 gün önce tartıldım sanırım tam kestiremiyorum. 124tü
Güncel 122.8
Giden -1.2
Spor 200 dk
Chloe tinge başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?