Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bombayız inşallah ramazan sonrası hep beraber.

Yıllardır samimiyet kurduk halden anladık dertleştik. Aynı sevinçlere ortak olalım istiyorum birlikte inşallah
Olcaz tabi, herkes bir gün zincirlerini kiracak. İlk önce kendine inanmakla başlayacaksın
Robot degiliz inisler çıkışlar illa oluyor. Bende bu surecimde cok cozuttugum zamanlarda oldu. Gordun mu bilmiyorum pazar aksami 6 dilim tatli yedim. Ama birakmadim sonrasinda dikkat ederek erittim onu. Haa tabi icten ice etkilemistir ama kg olarak yansimadi

Zaten sık sık yapmayınca arada bir kaçamak eksi bile getirebiliyor

Yaza yaza düzeliyor canım. Afiyet olsun

İşte o duzeni kurabilmek için zaman lazim. İlk baslangicta hiçte kolay olmuyor. Hele beyni değiştirmek en zoru
Gercekten canım sana helal olsun. Arada kaç defa yeme ayakların oldu. Devam ettiğin için kg verebildin. Bizim hatamız yedik deyip diyeti biraktık hep. Aslında 4 gün diyet 3 gün normal beslenmek bile her hafta eksi getirir. Kendimizi kasmadan sıkmadan. Kız kardeşim 12 kg verdi. Hiö diyet yapmadı. Sadece son lokmamı yemedim diyor. Arada abartarak künefe tatlı vs yediğinde çıkıp 1 saat yürüdü ya da leslie 3 mil yaptı.ama canının her istediğini yedi içti. Dengeledi aslında.

Evet dengeledikten sonra gider kg. Birde bunu hayatimiza adapte etmemiz lazim. Kg verdim bitti gitti diye birşey yok. Sabit kalmakta kolay değil. Her zaman boyle devam etmeliyiz artik hayatimiz boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…