Yaz ve yedigini gör ramazan sonrasi toparlayacaksin ben inanıyorum
Olcaz tabi, herkes bir gün zincirlerini kiracak. İlk önce kendine inanmakla başlayacaksınBombayız inşallah ramazan sonrası hep beraber.
Yıllardır samimiyet kurduk halden anladık dertleştik. Aynı sevinçlere ortak olalım istiyorum birlikte inşallah
Olcaz tabi, herkes bir gün zincirlerini kiracak. İlk önce kendine inanmakla başlayacaksın
Robot degiliz inisler çıkışlar illa oluyor. Bende bu surecimde cok cozuttugum zamanlarda oldu. Gordun mu bilmiyorum pazar aksami 6 dilim tatli yedim. Ama birakmadim sonrasinda dikkat ederek erittim onu. Haa tabi icten ice etkilemistir ama kg olarak yansimadi
İşte o duzeni kurabilmek için zaman lazim. İlk baslangicta hiçte kolay olmuyor. Hele beyni değiştirmek en zoruZaten sık sık yapmayınca arada bir kaçamak eksi bile getirebiliyor
Yaza yaza düzeliyor canım. Afiyet olsunİyi geceler ❤
Sahur yerine 1 de
Biraz lavaş ve tuzlu köy helvası
1 kase sütlaç
İftar
1,5 kepçe un çorbası
Servis tabağında sucuklu menemen
Yarım pide yemişimdir pideler büyük değildi bimdekilerden.
Sonra 1 tane sütlaç çay
Pek iyi değil ama yazmak için yazdım artık ne olduysa
Aynen Bonus hep beraber başaracağız. Bayram sonrası düzenimizi oturtalımBombayız inşallah ramazan sonrası hep beraber.
Yıllardır samimiyet kurduk halden anladık dertleştik. Aynı sevinçlere ortak olalım istiyorum birlikte inşallah
Gercekten canım sana helal olsun. Arada kaç defa yeme ayakların oldu. Devam ettiğin için kg verebildin. Bizim hatamız yedik deyip diyeti biraktık hep. Aslında 4 gün diyet 3 gün normal beslenmek bile her hafta eksi getirir. Kendimizi kasmadan sıkmadan. Kız kardeşim 12 kg verdi. Hiö diyet yapmadı. Sadece son lokmamı yemedim diyor. Arada abartarak künefe tatlı vs yediğinde çıkıp 1 saat yürüdü ya da leslie 3 mil yaptı.ama canının her istediğini yedi içti. Dengeledi aslında.İşte o duzeni kurabilmek için zaman lazim. İlk baslangicta hiçte kolay olmuyor. Hele beyni değiştirmek en zoru
Evet dengeledikten sonra gider kg. Birde bunu hayatimiza adapte etmemiz lazim. Kg verdim bitti gitti diye birşey yok. Sabit kalmakta kolay değil. Her zaman boyle devam etmeliyiz artik hayatimiz boyuncaGercekten canım sana helal olsun. Arada kaç defa yeme ayakların oldu. Devam ettiğin için kg verebildin. Bizim hatamız yedik deyip diyeti biraktık hep. Aslında 4 gün diyet 3 gün normal beslenmek bile her hafta eksi getirir. Kendimizi kasmadan sıkmadan. Kız kardeşim 12 kg verdi. Hiö diyet yapmadı. Sadece son lokmamı yemedim diyor. Arada abartarak künefe tatlı vs yediğinde çıkıp 1 saat yürüdü ya da leslie 3 mil yaptı.ama canının her istediğini yedi içti. Dengeledi aslında.
Tesekkurler cnm fazla degıldıSağol canım çok iyi olur aslında ya bı rutin oluşturmak lazım sonra ayar kaçıyor toparlayamiyorum
Afiyet olsun canım kızartma ve makarna miktarları çok değilse güzel menü
günaydın canım
Mesajlarda atışmış maalesefgünaydın canımniye öyle oluyo ben anlamadım. canım üzgün yazıyor
Canım menülerin nasıldı genel olarak dün makarna patates vardı onlar etkilemiş olabilir sanki sağlık olsunGunaydın kızlar bu hafta eksı yok nedense
Tebrikler canım süper eksitekrardan günaydın arkadaşlar kilo bildirimim ,
geçen hafta,,,,,. 88,. 450
bu hafta. ,,,,,,. 87,, 20
Tebriklertekrardan günaydın arkadaşlar kilo bildirimim ,
geçen hafta,,,,,. 88,. 450
bu hafta. ,,,,,,. 87,, 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?