Genelde oyle olur canim. Bende bazen erken yedigim olmustu diyet yaparken. Esimde yalnız kalmasin diye cocuklari doyuruyodum o yerkenBen genelde 18:00 18:30 gibi yemegimi yiyorum iftar saatini bekleyince 2kat acıkıyorum fazla yiyorum
Ara öğün yap canım. İftara daha tok olursun ya da biyki çayı süper oluyor. Zaten oruç da bitti az kaldıBen genelde 18:00 18:30 gibi yemegimi yiyorum iftar saatini bekleyince 2kat acıkıyorum fazla yiyorum
bende 100 olacagim sanirimMide ameliyatı çözüm değil. Yine diyet yapmak zorundasiniz. Ustelik en ufak kacamakta riskleri cok cok fazla. Neden saglikla vermek varken bıçak altına yatacaksiniz? Tam olarak kaç kilosunuz? Ben geçen yıl mayista 115 görmüştüm. Ekimden beri 25, mayistan beri 29 kg verdim
versemde hemen aliyorum benim troitlerim de yok iyce zorluyorHg cnm ameliyatı düşünme bence cnm şıp diye gitmiyor onda da kilo nasılsa yine diyet yapacaksın baya da katı kurallı diyet sağlıklı beslenmek günlük yürüyüşlerle inan verebilirsin
Çok çok geçmiş olsun canım Rabb'im korusun kazadan beladan yardmcn olsun
Spor yapmadan yatamıyorumsende katıl acilen
Hamilelikten sonra bende de geçmeyen sırt ağrısı kaldı ya kg verince düzelir insAllah
Biraktigimiz an hemen geri aliriz. O yuzden bunu saglikli beslenme olarak düşünmek ve hayatımıza adapte etmek zorundayiz.versemde hemen aliyorum benim troitlerim de yok iyce zorluyor
bakayim canim saolBiraktigimiz an hemen geri aliriz. O yuzden bunu saglikli beslenme olarak düşünmek ve hayatımıza adapte etmek zorundayiz.
İnstada eksik kalori ve benimmyolumm sayfalarina bakin. Cok yuksek kilolardan kg veren kisiler bunlar
İlla karatay diye sartlama suan revançta olan araliksiz oruç var. Birde dr rengin hanim var. Onun tavsiyeleri cok iyi diyorlar bunlari arastir. Kendine uygun şekle getir. Tiroid için ilaç kullaniyor musun? Bende de insulin direnci vardi ustelik emziriyordum ama verebildim kg.merhaba hanimlar benim gaza gelip karatay dliyetine baslama. lazim 2 defa bu diyetke toplamda 50 kilo verdim almasaydim suan 50 kiloydum
versemde hemen aliyorum benim troitlerim de yok iyce zorluyor
Mrb canım bırakınca maalesef alıyoruz kg korumayı öğrenmek gerekir tiroit için ilaç vs olmuyor mumerhaba hanimlar benim gaza gelip karatay dliyetine baslama. lazim 2 defa bu diyetke toplamda 50 kilo verdim almasaydim suan 50 kiloydum
Şifa olsun bu kaç güne ağrın azalır canımDün yüruyüşümü yaptım
, yeşil çayda içtim. yürüyüş biraz fazla kaçtı heryerim ağrıyor
aliyorum canim ama benim hep metabolizmam yavas calisiyorMrb canım bırakınca maalesef alıyoruz kg korumayı öğrenmek gerekir tiroit için ilaç vs olmuyor mu
Amin canımKadir gecemiz mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?