Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç moralini bozma. Ocak şubatta bende artiya geçtiğim zamanlar oldu. Ama yine bitti gitti deyip bırakmadım. Ekimden beri verdigim 27 kgya yaklaştı. Senin hedefine az kaldi bu yuzden de rehavet olabilir. Hedef kgmuz ayni benim vermem gereken 20 kg senin vermen gereken 12 kg var. Bence istersen eylule bu işi halledersin önce inan, sonra başaracaksın

Geçen hafta: 83.85
Bu hafta: 82.80
Fark: -1.05
Yüzde: %1.252
Benim için güzel rakam haftada -1 çok şükür bu hafta da -1 görürsem ramazanda -5.7 kg vermiş olurum gayet güzel rakam her zaman sabit ya da artı çıkıyordum ramazandan

Eklentiler

• IMG_20210507_162636.webp
    45 KB · Görüntüleme: 24
Tebrikler canim bende seni bekliyodum harikasın sen bu ay cok guzel ilerledin. Hem cocuklarla hem oruc tutarak hemde

Tebrikler canim bende seni bekliyodum harikasın sen bu ay cok guzel ilerledin. Hem cocuklarla hem oruc tutarak hemde
Sağol canım benim çok şükür ramazanı verimli geçirdik regl girmedi araya düzenim çok kaçmadı ramazan sonu verdiklerimizi korur ve geri kalanları da veririz insAllah canım

Ay bi gelsek hayirlisiyla. Heycan yapiyorum deli gibi ramazan sonrasi hizlanmamiz lazim hep beraber bu motivasyonu birakmayalim
insAllah canım katılıyorum bı bırakırsak toparlayamayiz sıkı tutalım insAllah Ramazan sonrası topik daha canlı olacak insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…