Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kadir gecemiz mübarek olsun
Sağol canım seninde mübarek olsun
aliyorum canim ama benim hep metabolizmam yavas calisiyor tabi isteyen verir ama bana ameyliyat daha kolay gibi geliyor
Bilmiyorum ya yakınlarda bı akraba oldu baya katı diyetlerle verdi veriyor hala kg üstüne ömür boyu dikkat etmesi gereken kurallar var sanki oruç tutamayacakmis hiç çocuk yapmamasi gerek sanırım artık vs vs çok uçuk 120 üzeri kglarda evet ama verilebilecek kilolarda elzem değil diyolar kendin için en iyisini sen bilirsin cnm
Kadir gecesi hepimize mübarek olsun hayırlı gelsin inşallah
Sağol canım seninde mübarek olsun insAllah

kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor benim şuana kadar iyide sonrası ne olur kestire miyorum benim kız güllaç yapıyor nasıl dayanacam bilmiyorum gece hele Allah'ım nefsimi koru yardım edin napayım nasıl geçiştireyim fikir verin yoksa vallahi bir tepsiyi gider gelir yerim beynim yandı yicem yicem sonra pişman olcam biliyorum

Canım çok dayanamayacagini düşünüyorsan iftarı abartma koy bı dilim güllaç yavaş yavaş küçük parçalar halinde tadını çıkara çıkara ye ikinciyi almayı aklından bile geçirme ama 1 tepsi yesen de tadı aynı 1 dilim yesen de

1 dilim yiyebilirsin. Seker miktarini da azaltmasini soylesen

sağolun arkadaşlar aynen dediğiniz gibi yaptım erkenden yemeğimi yedim üstüne 1dilm güllaç tamamdır tutucam kendimi çocuklar büyük yarına kalmaz gerçi bugün bitirirler onu ben bugün mü kün mertebe mutfağa girmicem

Çok iyi olmuş cnm afiyet şifa olsun

iyi akşamlar herkese bugün menüm

sabah,3 yk yulaf 2 yumurta 2 dilm kaşar, omlet, çay,,+. yeşilçay ,,
öğlen,1,tbe ,4 yk , zyğlı kapuska ,5,6 ,turşu biber,
ara, türk kahve,1, adet fıstık bar,
akşam, 1 tabak kıymalı taze fasulye,
1 kase cacık,, 1 tbe,. 1 dlm güllaç, yeşilçay,. birazdan ,akşam çayı içicim su 2 ,ye tamam lanır geç vakit kayısı bitki çayı ,içilir,, ,,,ondan sonra mutlu geceler olsun hepimize

8 Mayıs Cumartesi
Sahur
3 kaşık yulaf 1 buçuk bardak süt 2 çay kaşığı bal ile lapa
Üzerine 2 ceviz yarım elma tarçın attim
1.5 lt su

İftar
5 minik hurma
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase cacık
3 kaşık sebze sote
1 tane kuru dolma (az bulgurlu)

Su 2 lt geçer snrm
Spor şimdilik 1 saat tempolu rampalı yürüyüş

Eşim çayla tahinli tatlı yiyecek ben de bı avuç leblebi fındık karışımını yiyim bari

Tam çok güzel Afiyet olsun diyecektim ki
1 tatlı kaşık sütlaç ,1 tatlı kaşık profiterol, 1 tatlı kaşık ta güllaç ,kaçamaklar
Kız ne ettin niye yedin o kaşıkları güllaç dememiş mıydık sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…