Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
İyi geceler
Dün mesaj yazdım sanıyordum gönder demeyi unutmuşum
Kadir geceniz mübarek olsun
Anneler gününüz kutlu olsun
Bayrama az kaldı inşallah sağ salim kavuşuruz
Bayramdan sonra bomba gibi gelicez insallah

evet bende kararliyim bayramdan sonra diyete basliycam karatayla devam baska karatay yapan var mi ben Ksam yemeklerinde sorun yasiyorum genelde

oruc yapamam sanirim ramazandna yeni cikiyorum :) kahve icmem lazim artik birde calisiyorum evden ama yine de yorucu

110 oldum bence kiyafetlerden anliyorum gecen yil bol olan bluzum tam oturuyor

Daha önce ben yaptım karatay Bulamiyorum Yaptı.

Aralıklı oruç normal oruç gibi değil. Karataydaki bekleme süresi gibi düşün sıvı serbest çay kahve ama çiğneme yok.

Akşam yemek saatinden 14-16-17 saat sonra kahvaltı yapılıyor.
O geçen süre oruç sayılıyor.

Yani 7 de yemek yiyen biri ertesi sabah 12 de kahvaltı yapıyor

Biz çok kilo verip aldık grupça buda yegane içeceğimiz aramıza hoşgeldin

Şu yasaklar bitsede yürüyüşe devam etsem çok iyi geliyordu bütün gün evde zaten hiç Oturamuyorumki spora zor vakit ayırabiliyorum

Yarın dip köşe temizliği yapacağım

Lotusum bayram sonrası ev temizliğini takımlarda ki gibi spora sayıcaz

ahh zaten almasaydik ne guzel olurdu benim son 5 yilda verdiklerim kalsaydi suan 50 kiloydum

Ne yapalım aldık işte eskiyi düşünmiycez daha dibe çöktürüyo bizi.

Kendindn bahset sen
tabiki canim ben aslinda 8 yasinda kilo almaya basladim ozaman dr falan bu kadar detayli yoktu kimse de bakmadi 15 yasinda 2 kilo agirliginda zehirli guatrlarimi aldilar o yasimdan beri ilac kullaniyorum 27 yasinda evlendim 4 yil cocuk tedavisi gordum once 4 yil surekli hormon vitamin baslamadan once bir 25 vermistim hamile kalana kadar hepsini aldim hamilelikte surekli yattim yine hirmon ilaci derken dogum yaptim 48 beden dar geliyordu yine diyet yaptim 24 bir daha verdim 42 _44 arasi oldum sonra bir rahatlama geldi evde calisma virus derken yine 46 oldum yasim 36 kilom 115 boyum 170 hedefim veripte almamak

Yaşımız aynı kilomuzda öyle sayılır.
Boyun uzun maşallah.

Çok güzel vericez inşallah inanıyorunm

Cok geçmiş olsun

Allah affetsin bende içemedim onu. 1lt bitiremedim döktüm

Cok iyi olcak çünkü benim evde 1aylik işim var

Bak bende gecen sene 115tim. Tiroid sorunun olabilir ama ilaclarini duzenli alirsan sende kg verebilirsin

Günaydın kızlar
İki gündür canım sürekli birşeyler yemek istiyor şu regl düzensizliği beni mahfetti yine leke geldi ama devamı yok karnım kasıklarım ağrıyor akşam oğlanda durmadı hiç sürekli emdi işin kötüsü süt birikmeyince göğsümu kuru kuru cekiyor gibi olunca içim çok kötü oldu ve ramazandaki 3.cu şenlik oldu ne bulduysam yedim 1tane piko, 7 hurma, 3 dilim börek, 1 bardak süt, 1 bardak ayran sahurda yaptım tabi şu an elim ayağım şiş pişman mıyım evet ama keşke demiyorum yedim bitti cumaya kadar telafi edicem insAllah canım istedi yedim tartı %200 artı cikicak hemde baya ama yeniden eksi görücem biliyorum öğünlerde abarttıgim olsa da böyle gece patlama yaşadığım uzun süredir olmamıştı

Şu an reglmisin? Bayrama bişey kalmadı zaten niye sıktın kendini böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…