Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın

Yeni kalktım akşama yemeğim hiç yok adını hemen koyup yapmam lazım, bir kaç görüşme yapıcam duruma göre işe geçebilirim.
Evde kalıcaksam evi süpürüp banyoyu yıkasam benden büyüğü yok ....

Günaydın ❤
Huzurlu haftalar

Eki Görüntüle 2846019

Nedir günlük planınız? Bayram temizliği var mı?
Fit mutlu anne
Bı mutfağım kaldı bonusum ama hiç yapasim yok şu an bayramdan sonra balkona cam balkon yaptrcaz o zmn yine temizlik yapicam o yüzden bekletiyorum bugün oğlanı uyutunca wc ve balkonları yikayabilirim rutin ev işi sen neler yapacaksin
Yaaa nasıl iciyonz ablamda içiyor faydası oluyor diyo ama ben icemiom

Günaydın canım dip köşe temizliği yapacağım başlıyacağım birazdan ❤
Daha iyiyim bonusum ❤sen nasılsın

Günaydın canım üzme kendini, oluyor böyle yeme atakları, hem sen çocuk emziriyorsun zanedersem oruçta tutun vücudun susuz kalmıştır belki bugün bol bol su iç

Telafi edersin uzulme. 2 gundur bende cok abarttim

Yok vallahi içemedim. Aslinda cok cesitli caylar ictim. Ama maydanoz suyu bile daha iyi

Günaydın canım üzme kendini, oluyor böyle yeme atakları, hem sen çocuk emziriyorsun zanedersem oruçta tutun vücudun susuz kalmıştır belki bugün bol bol su iç
Maalesef aynen canım suyu baştan beri çok içiyorum canım aslında iftarda 1 lt altına düşmedim iftardan sonra da hep 2-2.5 lt içtim
Doğumdan beri hep böyle mi bi ara dr gitsen iyi olur tabi
Doğumdan 5 ay sonra ilk adet oldum ondan sonra hep lekelenme ile geçti diyebilirim 26 Mart'ta yine normal adet oldum nisanı eş geçtim hala gelen yok ara lekelenmeler dışında
Ben napıcam bugün topla süpür balkon sil.
Bide sarma yapıcam iftara çorbam vardı.

Başka ne olsun ortaya düşünüyorum.
Sebze varsa karışık sote ya da fırınlayabilirsin canım yoğurtla güzel olur
Telafi edersin uzulme. 2 gundur bende cok abarttim
insAllah canım ya

Canım bence bir doktora git yinede. Emziriyosun diye normalde olabilir ama dr fikri al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…