GünaydınGünaydın ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 2846019
Nedir günlük planınız? Bayram temizliği var mı?
Amine Busra
74FRIDA
@bengisu022
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
@arzuluu
Pembe Lotus
@basbelasiyim
Bı mutfağım kaldı bonusum ama hiç yapasim yok şu an bayramdan sonra balkona cam balkon yaptrcaz o zmn yine temizlik yapicam o yüzden bekletiyorum bugün oğlanı uyutunca wc ve balkonları yikayabilirim rutin ev işi sen neler yapacaksinGünaydın ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 2846019
Fit mutlu anne
Yaaa nasıl iciyonz ablamda içiyor faydası oluyor diyo ama ben icemiomDukan çayını nasıl içmezsinAmine Busra çok lezzetli olduğundan değil de fayda sağladığından lıkır lıkır içtik mübareği.
Diyetteki insanın zemzemi gibi bişey. Çayını az koyabilirsin tat acı geliyosa yada bi çubuk tarçın atabilirsin.
Değilim ya olamıyorum Ramazan'ın başında da leke geldi devamı gelemedi yine aynı leke geldi bitti regl sökülemiyoŞu an reglmisin? Bayrama bişey kalmadı zaten niye sıktın kendini böyle?
Günaydın canım dip köşe temizliği yapacağım başlıyacağım birazdan ❤Günaydın ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 2846019
Amine Busra
74FRIDA
@bengisu022
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
@arzuluu
Pembe Lotus
@basbelasiyim
Daha iyiyim bonusum ❤sen nasılsınPembe Lotus nasıl oldun?
Günaydın canım dip köşe temizliği yapacağım başlıyacağım birazdan ❤
Daha iyiyim bonusum ❤sen nasılsın
Günaydın canım üzme kendini, oluyor böyle yeme atakları, hem sen çocuk emziriyorsun zanedersem oruçta tutun vücudun susuz kalmıştır belki bugün bol bol su içGünaydın kızlar
İki gündür canım sürekli birşeyler yemek istiyorşu regl düzensizliği beni mahfetti yine leke geldi ama devamı yok karnım kasıklarım ağrıyor akşam oğlanda durmadı hiç sürekli emdi işin kötüsü süt birikmeyince göğsümu kuru kuru cekiyor gibi olunca içim çok kötü oldu ve ramazandaki 3.cu şenlik oldu ne bulduysam yedim 1tane piko, 7 hurma, 3 dilim börek, 1 bardak süt, 1 bardak ayran sahurda yaptım tabi şu an elim ayağım şiş pişman mıyım evet ama keşke demiyorum yedim bitti cumaya kadar telafi edicem insAllah canım istedi yedim tartı %200 artı cikicak hemde baya ama yeniden eksi görücem biliyorum öğünlerde abarttıgim olsa da böyle gece patlama yaşadığım uzun süredir olmamıştı
Değilim ya olamıyorum Ramazan'ın başında da leke geldi devamı gelemedi yine aynı leke geldi bitti regl sökülemiyo
Afiyet olsun simdiden bende taze yaprak aldımBen napıcam bugün topla süpür balkon sil.
Bide sarma yapıcam iftara çorbam vardı.
Başka ne olsun ortaya düşünüyorum.
Telafi edersin uzulme. 2 gundur bende cok abarttimGünaydın kızlar
İki gündür canım sürekli birşeyler yemek istiyorşu regl düzensizliği beni mahfetti yine leke geldi ama devamı yok karnım kasıklarım ağrıyor akşam oğlanda durmadı hiç sürekli emdi işin kötüsü süt birikmeyince göğsümu kuru kuru cekiyor gibi olunca içim çok kötü oldu ve ramazandaki 3.cu şenlik oldu ne bulduysam yedim 1tane piko, 7 hurma, 3 dilim börek, 1 bardak süt, 1 bardak ayran sahurda yaptım tabi şu an elim ayağım şiş pişman mıyım evet ama keşke demiyorum yedim bitti cumaya kadar telafi edicem insAllah canım istedi yedim tartı %200 artı cikicak hemde baya ama yeniden eksi görücem biliyorum öğünlerde abarttıgim olsa da böyle gece patlama yaşadığım uzun süredir olmamıştı
Yok vallahi içemedim. Aslinda cok cesitli caylar ictim. Ama maydanoz suyu bile daha iyiDukan çayını nasıl içmezsinAmine Busra çok lezzetli olduğundan değil de fayda sağladığından lıkır lıkır içtik mübareği.
Diyetteki insanın zemzemi gibi bişey. Çayını az koyabilirsin tat acı geliyosa yada bi çubuk tarçın atabilirsin.
Maalesef aynen canım suyu baştan beri çok içiyorum canım aslında iftarda 1 lt altına düşmedim iftardan sonra da hep 2-2.5 lt içtimGünaydın canım üzme kendini, oluyor böyle yeme atakları, hem sen çocuk emziriyorsun zanedersem oruçta tutun vücudun susuz kalmıştır belki bugün bol bol su iç
Doğumdan 5 ay sonra ilk adet oldum ondan sonra hep lekelenme ile geçti diyebilirim 26 Mart'ta yine normal adet oldum nisanı eş geçtim hala gelen yok ara lekelenmeler dışındaDoğumdan beri hep böyle mi bi ara dr gitsen iyi olur tabi
Sebze varsa karışık sote ya da fırınlayabilirsin canım yoğurtla güzel olurBen napıcam bugün topla süpür balkon sil.
Bide sarma yapıcam iftara çorbam vardı.
Başka ne olsun ortaya düşünüyorum.
insAllah canım yaTelafi edersin uzulme. 2 gundur bende cok abarttim
Rabbim şifa versin insAllah cnm kızçelereBayram temizligi o da nebenim sümüklü böcekleri doktora cikarcam. 10 gun oldu iyileşmediler.
Tovbe estağfurullahDükan birası ben bir kere içtim. gerçek bira gibi beni çarptı, çapraz çapraz yürüdüm dengemi kaybettim belki o bir sefere mahsus bişeydi bayramdan sonra bir kere daha deniyeyim
Canım bence bir doktora git yinede. Emziriyosun diye normalde olabilir ama dr fikri alMaalesef aynen canım suyu baştan beri çok içiyorum canım aslında iftarda 1 lt altına düşmedim iftardan sonra da hep 2-2.5 lt içtim
Doğumdan 5 ay sonra ilk adet oldum ondan sonra hep lekelenme ile geçti diyebilirim 26 Mart'ta yine normal adet oldum nisanı eş geçtim hala gelen yok ara lekelenmeler dışında
Sebze varsa karışık sote ya da fırınlayabilirsin canım yoğurtla güzel olur
insAllah canım ya
Amin inşallah. Kötü degiller de eslemjn hafif atesi var gibi. Yusra da sabahlari oksuruyor. Bayramda iyice kotulesirlerse diye ilac bulunsun dedjmRabbim şifa versin insAllah cnm kızçelere
GünaydınGünaydın ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 2846019
Amine Busra
74FRIDA
@bengisu022
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
@arzuluu
Pembe Lotus
@basbelasiyim
Pembe Lotus nasıl oldun?
Yine karşılaştık maviCanım bence bir doktora git yinede. Emziriyosun diye normalde olabilir ama dr fikri al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?