Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

attım havamı canım. bana dediler ki şimdi güzel olmuşsun. önce neydin öyle ( nah böyle der gibi ellerini önde birleştirip koca bir göbek işareti yaptı adamın biri)

ay o kırmısı meyveli k flakesin tadı ne berbat öle yaa. ben hiç sefmedim. çöpe attım valla.

ne güzel ne güzel kendimi tbrk ediom akşam 6 da taze fasulye yiyip günü kapattım dien ben kınaya gittim bi güzel dolma ve baklava yedim arkadaşlar beni istediğiniz kadar dövebilirsiniz hak ettim:):)

ne güzel ne güzel kendimi tbrk ediom akşam 6 da taze fasulye yiyip günü kapattım dien ben kınaya gittim bi güzel dolma ve baklava yedim arkadaşlar beni istediğiniz kadar dövebilirsiniz hak ettim:):)

olmasaymis iyi olurmus ama bazen kaciyor böyle iste,,bundan sonraki günler daha dikkatli olup telafi edersin bunu canim..

herkes farketti kilo verdiğimi. umduğum kadar övgü yağdırmadılar ama pis kıskançlar. çekemiyolar nolcak şakkıdı

hadi ya bende acayip pohpohlarlar diye düşünmüştüm üzüldüm neyse sen resimlerini koy önceki sonraki hallerini biz pohpohlayalım güzelim aklinialirimsmile

ay o kırmısı meyveli k flakesin tadı ne berbat öle yaa. ben hiç sefmedim. çöpe attım valla.

Kızzz o çöpe atılır mı birsürü para veriyoruz bilmiyorumkismile :sinifsinif: ben yerdim bana yollasaydın kaydirigubbakcemile3 evet bende meyvelisini ilk kez aldım çikolatalısı daha güzeldiiii boshayallersmile

Bu arada günaydın kızlarrr

Valla canım bu sabah domates salatalık kemirmek istemiyordu 1 kase k-flexle yaptım kahvaltımı. Bazen yemek yerkende yoruluyorum ben ya . Dün tansiyonum düştüğü için başım ağırıyormuş birde yan komşumuz geldi selda abla başıma elleriyle birşeyler yaptı okudu üfledi baş ağrısından eser kalmadı çakralarımı kapatıp negatif enerjimi almış öyle dedi valla çok iyi geldi.

günaydın hafif topluca güzeller zemuszemus

tombulkelebekim nasılsın bakalım
bende henüz kahvaltı etmedim ne yesem die düşünüyorum canımda bişi istemiyo :2:

ya kızlar size bişi sölemek istiyorum :sinifsinif:
benim canım günlerdir bulgur pilavı ve ayran çekiyo ohh şöle sıcak sıcak taze taze yapıp yiyim diyorum ama öle 2 3 kaşık yemekle kendimi yetindiremem bu yüzden yapmıyorum valla burnuma geliyo kokusu sanki
sabah sabahh
töbe töbeee halüsinasyonlar görmeye başlıyorum açlıktan herhalde sempatiksalakcinni

Günaydın canım iyiyim tşkler sende iyisindir inşallah.

Canım eğer canın bulgur pilavı istiyorsa geç olmadan yap ye akşama kadar eritirsin zaten ben çok katı diyet yapmıyorum canım ne istiyorsa alıp yada yapıp yiyorum ama sabahtan yani geç olmadan sende öğleye yap ye ama az yap ki yiyebileceğin miktar azalsın =) kendine kadar yap 1 tabak =)) :hulya) yiyince de pişmanlık duyma =)

Çok yağ koymadan yaparsın kendine göre azıcık,istesen de fazla yiyemezsin laelaelaelaelae Canın istiyorsa yap ye bence ki sonra bi yerden patlar daha beterini yaparsın..Hem akşama kadar harcarsın o kalorileri kaydirigubbakcemile2

Dolma ve baklava :bbo: Diyetteki birine hiç yakıştı mı şimdi Seçil hem de gece gece,hiç olmadı paket yapsaydın öğlen yerdin daha ii olurdu sırnaşık şeysırnaşık şey

bende iyiyim canım ne olsun yemeklerle boşuyorum işte sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bugün yapmıyım bari yarına yaparım bugün semizotu yemeğim var o bitsin :1ninca:
akşamada hiç yiyemesemde tavuk yapcam fırında -tatlicadiarzu-

evet canım zaten yemeklerede 1 2 kaşık yap koyup öle yapıyorum
bölelikle kocişide zayıflatcam ben :lepi:

yarın öğlen yaparım zaten öğle yemeğindne sonra lesli ablayla yürüyoruz kaydirigubbakcemile5

Bu arada cümlete günaydınlarR!!
Dün tartılmamıştım yarışma olayından haberim olmadığı için,bugün sabah ilk iş tartıldım 89.9 geldim cuma günü tartılıp söylerim artık yeni kilomu :))

Son düzenleme:
ohh 9 kilo gitmiş canım zemuszemus

ben tartılmadım 1 haftadır evde tartı yok en son annemde tartılmıştım bakalım 81 den kaç gitmiş bayanssulusmile

kızlar bende yeni katılanlaranım...yaa bana yardımcı olun...ben öğretmenim. muşta çalışıyrum.. tabi burada çalışıyorum dıye kendımı baya ihmal etmişim...boyum 175 ve 96 kiloyum..vucudum çok oarantılı allahtan kimse 96 olduğuma ianamıyor 85 felansın dıyorlar...ama benım çooook sevdiğim biri var...kısa süre brliktelık yasamıştık...sonra ayrıldı benden ama askere gideceği için ayrıldı...arkamda kımseyı bırakmıcam mantığıyla..şimdi tam 8 ay sürem var...o askerden gelene kadar en az 75 kiloya inmek istıyorum...YARDIM YARDIM YARDIM

Bu arada bır haftadır sabahları kalkınca bir elma yiyorum..sonra kfleks yiyorum ..sonra bir dilim ekmekle evde ne vardsa az yağlı pişirip çok az yiyorum.(normal ekmek çünkü muşta kepekli vs bulmak sorun)...akşamda canım isterse k flaeks yiyorum istemezse meyve vs ile geçiştiriyorum...ayrıca sağuna osofman,şort ve kemer ismarladım..bugun onlarda elıme gececek...vucut çatlağı ve selülitler için kahve limon karışımına basladım...offf çoook işim var çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…