Pregant at havanı canım...Sonucu paylaş bizimle merak ettim..:)))
Prensesin yeni yaşı sağlık ve güzellik getirsin..ailesiyle hep mutlu,huzurlu bir ömür geçirsin...
Derin'cim sen yanmışsın galiba,bronz tenle çok hoş olmuşsun...
ayrıca daha zayıf görünüyorsun ilk resimlerinden..
Düğünden sonra eve gelip vurdum kafayı uyudum nazarmı değdi nedir gözlerimi açamıyorum :S uyanınca hem yiyecek birşeyler almak için hemde açılmak için avmdeki carrefeoura gittim yine birsürü masraf rejimde olmak daha fazla para harcattırıyor bana ton balığı ve tavuk göğsü aldım ama bak şimdi aklıma geldi yumurta almayı unuttumk-flex meyveli aldım bu sefer akşam yemek yememiştim 20:30 gibi yedim k-flex içine şeftali doğradım çok güzeldi sizde deneyin hazır yemek bu k-flex yahu epey gezdim avmde ve gelirken taşıdığım poşetler sporuma katkıda bulundu leslie yürüyüşü değilde bahar yürüyüşü yaptım bu akşam. balkondayım serin serin esiyor ohhhhhh uykumda yavaaaş yavaaaş geliyor =)
Haaa birde DOĞA nın form çayını aldım içindekiler mısır püskülü kiraz sapı biberiye gül sarı hale falan bence çok etkili olacak yarın ona da başlıyorum.
İlaç alma fikrini tamamıyla aklımdan çıkardım Carnivale
Yarın Cuma sabah tartılıcam çizelgemdeki kilomdan az olacağımı düşünmüyorum ama haftaya cuma acayip kilo vereceğime inanıyorum. Yağlarım yeni başlıyor erimeye ;=)
Sıcaktan bunalanları kıskandırayım biraz balkondayım polar battaniyeme sarıldım yıldızları seyrediyorum söylemesi ayıptır çok serinnn serrriinnnn rüzgar esiyor utanmasam üşüyorum diyeceğim =)))
attım havamı canım. bana dediler ki şimdi güzel olmuşsun. önce neydin öyle ( nah böyle der gibi ellerini önde birleştirip koca bir göbek işareti yaptı adamın biri)
yani acip olucak belki ama o adama yuuhh derim...
ne güzel ne güzel kendimi tbrk ediom akşam 6 da taze fasulye yiyip günü kapattım dien ben kınaya gittim bi güzel dolma ve baklava yedim arkadaşlar beni istediğiniz kadar dövebilirsiniz hak ettim:):)
herkes farketti kilo verdiğimi. umduğum kadar övgü yağdırmadılar ama pis kıskançlar. çekemiyolar nolcak şakkıdı
ay o kırmısı meyveli k flakesin tadı ne berbat öle yaa. ben hiç sefmedim. çöpe attım valla.
ya kızlar size bişi sölemek istiyorum :sinifsinif:
benim canım günlerdir bulgur pilavı ve ayran çekiyo ohh şöle sıcak sıcak taze taze yapıp yiyim diyorum ama öle 2 3 kaşık yemekle kendimi yetindiremem bu yüzden yapmıyorum valla burnuma geliyo kokusu sanki
sabah sabahh
töbe töbeee halüsinasyonlar görmeye başlıyorum açlıktan herhalde sempatiksalakcinni
ya kızlar size bişi sölemek istiyorum :sinifsinif:
benim canım günlerdir bulgur pilavı ve ayran çekiyo ohh şöle sıcak sıcak taze taze yapıp yiyim diyorum ama öle 2 3 kaşık yemekle kendimi yetindiremem bu yüzden yapmıyorum valla burnuma geliyo kokusu sanki
sabah sabahh
töbe töbeee halüsinasyonlar görmeye başlıyorum açlıktan herhalde sempatiksalakcinni
ne güzel ne güzel kendimi tbrk ediom akşam 6 da taze fasulye yiyip günü kapattım dien ben kınaya gittim bi güzel dolma ve baklava yedim arkadaşlar beni istediğiniz kadar dövebilirsiniz hak ettim:):)
Günaydın canım iyiyim tşkler sende iyisindir inşallah.
Canım eğer canın bulgur pilavı istiyorsa geç olmadan yap ye akşama kadar eritirsin zaten ben çok katı diyet yapmıyorum canım ne istiyorsa alıp yada yapıp yiyorum ama sabahtan yani geç olmadan sende öğleye yap ye ama az yap ki yiyebileceğin miktar azalsın =) kendine kadar yap 1 tabak =)) :hulya) yiyince de pişmanlık duyma =)
Çok yağ koymadan yaparsın kendine göre azıcık,istesen de fazla yiyemezsin laelaelaelaelae Canın istiyorsa yap ye bence ki sonra bi yerden patlar daha beterini yaparsın..Hem akşama kadar harcarsın o kalorileri kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?