- 8 Mart 2020
- 6.130
- 29.516
- 548
İnşallah bende yapabılırım maşallah sanaValla bende 70ler için çok heycanlaniyorum. Evlendigimde 72 idim. 6.5 yil olmuş. Sonra anlamadan tartida 80leri goruvermiştim. Sonraaa 90 100 110 derken bi baktim 120ye dogru gidiyorum. Kendime dedimki daha da almaya devam edersen asla cesaret edemezsin bir daha. Ne yalan soyliyim yapamamaktan çok korkmuştum. İnsanlarda bana pek inanmiyodu. Yalandan destek oluyolardi ben anliyodum gozlerinden, o acımayı görebiliyordum. Şükürler olsun bu kadar ilerlemekte benim için büyük başarı oldu
Bugün bide diyabetik reçel aldım. 2 çatal incir reçeli yedimBugün kendimi çok garip hissettim.
Sabah limonlu su
Öğlen 2 YK patlıcan kebabı 1yk pilav 1 kase cacık
Akşam 2 YK patlıcan kebabı 1 YK pilav semiz otu salatası yoğurtlu
Spor yok. Akşam çok aç değildim ama birşey yemen gerek dedi. Zorlayarak bu kadar oldu. Hem pişmanım hem sindirim sıkıntım oldu.
60kiloyum kahve konusunda deneyimli aslında. Ona sormadan almasam dedim geride 1 kutu denemek gerek dedim.
Yeşil kahve duydunuz mu hiç. Ben duydum ama tuketmemistim. Yemek öncesi içtim. Acaba o mu etkili oldu
Spor yok şu 1 lt belki ama içtiğim limonlu suları limonlu çayları saymıyorum. Bugün biraz lesli yapabilirim belki
y.o.l.c.u hoşgeldin çok sevdim seni gördüğüme
waawwKilo bildirimi
Geçen hafta 109,4
Bu hafta 106,9
Fark -2,5
Eki Görüntüle 2853756
Spor 235 dk
Bildirimleri bu şekilde yapalım lütfen
Resim şart değil.
Amine Busra
@74FRIDA
@asumanzeynep
bengisu022
@malipina
y.o.l.c.u
lolaxx
@misafir1001
nisan34
@Minik Meleklerim
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
@arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
@MuMu85
60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
Canım burada ol ne yersek yiyelim menü yazalım. Robot değiliz harfiyen uyalım. Diyeti bırakma yeter ki. Arada bozmalar fa olsa eksi eksidir birikince çok güzel fark oluyor. Bak ne güzel 10 kg 25 tane margarin kadar kilo gitmiş. Süper sonuç.İyi ki varsınız burası benim için gerçekten özel. Hissettiğim destek sayesinde bir şeyler yapabiliyorum.
Son 3-4 aydır şaka maka yaklaşık 10 kilo vermişim. Bir alıp bir verme şeklinde bile olsa buna da şükür -10 yerine +10 da olabilirdi.
Artık bu işi sıkılaştırmam düzene koymam lazım.
Son zamanlarda topiği motive görmek beni de canlandırıyor.
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
Bu arada Hoşgeldin canım. Özledik seni :)Hayırlı akşamlar
Menüm
11.30 kahvaltı 2 yumurtadan omlet, büyük dilim peynir, domates, zeytin.
19.00 tarhana çorbası ve bi dolu tabak türlü.
Aralarda bolca su,hibiskus ve yeşilçay içtim.
Az öncede karışık bitki çayı.
20 dakika yürüyüş yaptım..
waawwharikasın canım arkadaşım...
lolaxx sende seneye 40 kg vermiş olabilirsin. Yeterki istekli ol, kendine inan ve sabret. İlla herkes 36 beden olmak zorunda degil. 60 kgda olmak zorunda degil. Ben mesela hedefimi 65 koydum ama 70de saglikli ve mutluysam bunu o kadarda dert etmem. Önemli olan kendimizi rahatlatacak, sagligimizi yerine getirecek fazlaligi atabilmek.
Ben 3.derece obez oldugumu gordugumde yıkılmıştım. Bugun artik rakamlara bakınca obezlikten hafif şişmanliga gectim, oyle mutluluk verici ki. Çok değil istersen 9 10 ay bilemedin 1 yıl sonra sende bu fazlaliklari atmis olacaksin
Margarin hesabına bayılıyorum.Canım burada ol ne yersek yiyelim menü yazalım. Robot değiliz harfiyen uyalım. Diyeti bırakma yeter ki. Arada bozmalar fa olsa eksi eksidir birikince çok güzel fark oluyor. Bak ne güzel 10 kg 25 tane margarin kadar kilo gitmiş. Süper sonuç.
yeşil kahve yüksek oranda antioksidan içerir. besin değeri yüksektir. ayrıca yağ yakımında çok etkilidir. metabolizmayı hızlandırır.Bugün kendimi çok garip hissettim.
Sabah limonlu su
Öğlen 2 YK patlıcan kebabı 1yk pilav 1 kase cacık
Akşam 2 YK patlıcan kebabı 1 YK pilav semiz otu salatası yoğurtlu
Spor yok. Akşam çok aç değildim ama birşey yemen gerek dedi. Zorlayarak bu kadar oldu. Hem pişmanım hem sindirim sıkıntım oldu.
60kiloyum kahve konusunda deneyimli aslında. Ona sormadan almasam dedim geride 1 kutu denemek gerek dedim.
Yeşil kahve duydunuz mu hiç. Ben duydum ama tuketmemistim. Yemek öncesi içtim. Acaba o mu etkili oldu
Spor yok şu 1 lt belki ama içtiğim limonlu suları limonlu çayları saymıyorum. Bugün biraz lesli yapabilirim belki
o fulyadan eser yok şimdi kuzumEllerine sağlık canımbenide unutmamış
Seni takibe alicam sonra parmakla gösterilecek kişi bu azmin zaferi diycem. Herkes az benim çok deme sakın. Az çok hepimiz bu yollardan geçtik bunu unutma
Fulya o hareketli kadına ne oldu. Çeşit çeşit kahveler gezmeler. Hayalimdeki Fulya yi özledim sahalara geri dön
bunu evde kendin yapabilirsin. hazırların çoğunda ekstra şeker var. sadece pekmez, su ve cevizle...@musluk suyu ep senin yüzünden
Su içiyorum bol bol ama miktar belli değilAfiyet olsun canım su nerde
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Hani kapışıyoduk o patates ne olaBugun yediklerim
Sabah
10:20
Patates kızartması(2orta boy patetesten kizimla beraber yedik)
Peynir 5zeytin 2dilim tm buğday ekmeği
13:45 bi avuç kadar kiraz
15:40 büyük fincan sade kahve 2bitter çikolata 7cig fındık
18:00
Bi kase kurufasulye,3kasik yogurt, bi kase domates salatası
21:30 gibi tarçınlı süt
Şu 3lt
Spor 30dk leslie
Teşekkür ederim. İnşallah az kaldi, ruya gibi geliyo şuan. Cocuk gibi hep hayalimdeBu arada geçen gün de söyleyecektim araya kaynamıştı çok güzel zayıflamışsın canım hele 7lere düştüğünde gör kendiniAmine Busra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?