Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy çok sağol inşallah böyle devam eder. Ben çooook sıkıldım 80 leri görmekteeeeen
Valla bende 70ler için çok heycanlaniyorum. Evlendigimde 72 idim. 6.5 yil olmuş. Sonra anlamadan tartida 80leri goruvermiştim. Sonraaa 90 100 110 derken bi baktim 120ye dogru gidiyorum. Kendime dedimki daha da almaya devam edersen asla cesaret edemezsin bir daha. Ne yalan soyliyim yapamamaktan çok korkmuştum. İnsanlarda bana pek inanmiyodu. Yalandan destek oluyolardi ben anliyodum gozlerinden, o acımayı görebiliyordum. Şükürler olsun bu kadar ilerlemekte benim için büyük başarı oldu

Kesinlikle katılıyorum ya insanlar inanmıyor. Benim eşim bile ne zaman diyet yapıcam desem güler hadi bakalım akşama kadar süren diyetler başlıyor diye

Kesinlikle katılıyorum ya insanlar inanmıyor. Benim eşim bile ne zaman diyet yapıcam desem güler hadi bakalım akşama kadar süren diyetler başlıyor diye
Bu defa eşimden psikolojik olarak cok destek gördüm. Ama ilk zamanlar tatli alip alip gelmeseydi 5 kg daha vermistim

Eveet akşam yemekleri yenmiştir hanimlar. Menüleri alalim

Bugun ben ne yedim? Yine fazla kaçtı..

9.30
Omlet
Zeytin
Filtre kahve

Ara 1 sb kefir

13.30
Kakaolu süt
3 kayısı

Ara da birkaç kaşık çorba

16.00
Turk kahvesi + 3 incir+ 6 badem

Akşam 19.30
Yarim kase sehriyeli corba
1 kase yesil mercimek yemegi
Salata, yogurtlu semizotu
2 dilim ekmek

Eklentiler

• IMG_20210521_124538.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210521_095100.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 21
Menüğ zamanıı

9.00 2 yumurta ile menemen 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık beyaz çay

14.30 1 kase çorba 5 yk tavuk haşlama 1 dilim ekmek ayran

16.00 1 muz

19.30 1 but tavuk 4-5 dilim fırın patates 1 dilim ekmek salata

2 lt su
Bu akşam erkenden yatıp spor yapmamazlık yok

Ya gerçekten mi inşallah görürüz o zamanları

İyi ki varsınız burası benim için gerçekten özel. Hissettiğim destek sayesinde bir şeyler yapabiliyorum.
Son 3-4 aydır şaka maka yaklaşık 10 kilo vermişim. Bir alıp bir verme şeklinde bile olsa buna da şükür -10 yerine +10 da olabilirdi.
Artık bu işi sıkılaştırmam düzene koymam lazım.
Son zamanlarda topiği motive görmek beni de canlandırıyor.
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…