Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet hepsinin fiyatları uçmuş Bant var şu an ama banti düzenli kullanmadım hiç. Eliptiği daha çok seviyorum.
Hic düzenli kullandinmi , su kadar dk su kadar zamanda etki eder diyebilecegin kadar, tam bur Armut kizi Armutum ben ya
Kullanmıştım yaklaşık 6 ayda 35 kilo vermiştim. Eliptik 40-60 dk arası yapıyordum bazen de yanına bölgesel hareketler ekliyordum. Benimki baya uyduruk bir şeydi ikinci el almıştım zorluk ayarı vs yoktu. Ama çok işime yaramıştı. Tabi diyetle.

Olur olur canım stres yapma kilonu bilmiyorum ama ben de 93 kiloyla hamile kalmıştım ben de pkos vardı bir de hiç umudum yoktu hatta o yüzden hamile olduğumu 9. Haftada öğrendim

Ablam kullanmisti, memnun degildi

eliptik bana zor geliyor eltimin var arada kullanıyordum evet canım yaa çok uçuk fiyatları biraz daha araştırınca. 2 inci el de bakim iyce soruşturuim

huzurunmeraklisi bak stres varken zaten hamile kalamazsin. Yakında tahlil vermediysen kan değerlerine baktir once. D vitamini falan düşükse hamile kalmak zordur. Sonra da diyet yapmaya çalış ona yoğunlaş. Çünkü sürekli kafanda bebek varken zaten hamile kalamazsın.

Ben iki kizima da diyet yaparken hamile kaldım. Yusra da hatta tedavide oluyordum. Hamile kaldigim ay son klomen denemesiydi. Hic takmadim kafaya nasilsa olmicak dedim. İşe başlamıştım hatta.. arabamiz vardi satariz arsa aliriz diyoduk hatta arsa bakiyoduk arabayi ilana bile koymuştuk. Hamile olabilecegime hic ihtimal vermedigim ay hamile kaldim yani. Yine eslemde de d vitaminim düşüktü ilac kullandim 15 kg verdim o zaten tamamen suprizdi

Doğru söylüyorsun ramazan benide dağıttı zor toparladım insan öyle oluyor. hakınızda hayırlısı planlanlamalarınız sağlıkla tamamlasın canım, niye stres ediyorsun stres edicek bişey yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…