Evet hepsinin fiyatları uçmuşbenim de koşu bandı vardı 1 yıldan fazla oldu apartman girişi merdiven altına koymııştulk yağmulardan paslanmış zati eskiydi 1 ay önce eşim verdi onu hurdacıya şimdi yeni bakıyorum bitane uygun fiyat lı birşey bakıyorum ama çokta pahalı bantlar
Kullanmıştım yaklaşık 6 ayda 35 kilo vermiştim. Eliptik 40-60 dk arası yapıyordum bazen de yanına bölgesel hareketler ekliyordum. Benimki baya uyduruk bir şeydi ikinci el almıştım zorluk ayarı vs yoktu. Ama çok işime yaramıştı. Tabi diyetle.Hic düzenli kullandinmi , su kadar dk su kadar zamanda etki eder diyebilecegin kadar, tam bur Armut kizi Armutum ben ya
Olur olur canım stres yapma kilonu bilmiyorum ama ben de 93 kiloyla hamile kalmıştım ben de pkos vardı bir de hiç umudum yoktu hatta o yüzden hamile olduğumu 9. Haftada öğrendimbilemiyorum
korona oldum yemek yapamadım
hazır sipari verdik , daha coronam bitmeden ramazan başladı onda düzeni tutturamadım
ordan direkt köye gittim, düzensiz beslendim ,
derken bir türlü kilo vermiyorum ne kadar daha bekleyeceğiz diye eşimle korunmayı bıraktık nasipte olur mu diye
o da bana ayrı bi stres oldu
Ablam kullanmisti, memnun degildibaktım 2 elde baktım ama güvenemiyorum ,2 elde 1200 TL den aşağı yok birde bozuk çıkarsa uğraş dur. yeni hiç olmazsa 2 yıl garanti var birde manuel olanlar var elektirikli değil onlardan kullanan varmı acaba nasıl kullanışlımı onlar daha uygun fiyatlı
Aynen stres attim geldimÇok güzel bir yer..bir de müzik aç dinle oh miss
eliptik bana zor geliyor eltimin var arada kullanıyordum evet canım yaa çok uçuk fiyatları biraz daha araştırınca. 2 inci el de bakim iyce soruşturuimEvet hepsinin fiyatları uçmuşBant var şu an ama banti düzenli kullanmadım hiç. Eliptiği daha çok seviyorum.
Kullanmıştım yaklaşık 6 ayda 35 kilo vermiştim. Eliptik 40-60 dk arası yapıyordum bazen de yanına bölgesel hareketler ekliyordum. Benimki baya uyduruk bir şeydi ikinci el almıştım zorluk ayarı vs yoktu. Ama çok işime yaramıştı. Tabi diyetle.
hımm anladım canım ozaman onu hemen listemden çıkarıyorumAblam kullanmisti, memnun degildi
Harikasim
Ay beni geçtin mi sennnCuma 83 kg
Bugün 82.5kg
Fark 0.5 kg
Ay ne güzel ne güzelAy beni geçtin mi sennn
Cuma günü görüşürüz, ben bu gece çok geç yattım sabahta su içtimAy ne güzel ne güzel
Ben erken yattım sabah namaza uyandım ezanla. Limonlu su içiyorum çok bulantım oluyor açkenCuma günü görüşürüz, ben bu gece çok geç yattım sabahta su içtim
Biraz sıcak şu anda ama neler aldığını yazarsın:)Birazdan pazara çıkıp harika bir alışveriş yapıcam
Ne kadar güzel bir yer. insanın buralarda yürüyüş yapabiliyor olması şans gerçekten
Doğru söylüyorsun ramazan benide dağıttı zor toparladım insan öyle oluyor. hakınızda hayırlısı planlanlamalarınız sağlıkla tamamlasın canım, niye stres ediyorsun stres edicek bişey yok kibilemiyorum
korona oldum yemek yapamadım
hazır sipari verdik , daha coronam bitmeden ramazan başladı onda düzeni tutturamadım
ordan direkt köye gittim, düzensiz beslendim ,
derken bir türlü kilo vermiyorum ne kadar daha bekleyeceğiz diye eşimle korunmayı bıraktık nasipte olur mu diye
o da bana ayrı bi stres oldu
Cok sükür günesi nadir görüyoruz burdaHarikasimyemek yemen hiç bir şeyi degistirmez ama boyle guzel havada bu ortam butun dusunceleri alir götürür
Cok sükür Melanie var ama hava yok malesef bizde de :)Ne kadar güzel bir yer. insanın buralarda yürüyüş yapabiliyor olması şans gerçekten
Taze fasulye kabak domates salatalık. Tere, dereotu,nane, havuç,cilek muzBiraz sıcak şu anda ama neler aldığını yazarsın:)
Mekan yazmaya calisirken benCok sükür Melanie var ama hava yok malesef bizde de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?