sıkma canını. herşey olacağına varır. belki daha hayırlısı olur.Günaydin, hayirli haftalar , bugün moralim bozuk malesef sabah sabah Isle ilgili negatif bir mesaj aldimcanim cok sıkıldi
ben de elmayımHic düzenli kullandinmi , su kadar dk su kadar zamanda etki eder diyebilecegin kadar, tam bur Armut kizi Armutum ben ya
aynı şeyi düşündüm az önce.Ne kadar güzel bir yer. insanın buralarda yürüyüş yapabiliyor olması şans gerçekten
Ben ne olduğumu henüz keşfedemedimsıkma canını. herşey olacağına varır. belki daha hayırlısı olur.
ben de elmayıminan elma da hiç güzel değil
aynı şeyi düşündüm az önce.
Çok güzel bende bitki cayi aldim. Yesilcay ve kayisi cayimerhaba kızlarrr
ancak gelebildim. bugün dışarıdaydım. işlerim vardı. çıkmışken azcık sağlıklı alışveriş yaptım. kinoa, karakılçık bulguru, kabuk tarçın, hibisküs, acı pul biber falan aldım. gelince de yemek yedim oturdum. işlere devam. çok yoruldum ama.
cuma 89.6
bugün 88
fark -1.6
paket çay alma canım. yeşil çayı da dökme çay olarak al. kağıtlı olmasın. ben artık hiç kağıtlı çay kullanmıyorum. hem kağıt zararlı diye, hem de çayın tadını çok etkiliyor.Çok güzel bende bitki cayi aldim. Yesilcay ve kayisi cayi
maşallahmerhaba kızlarrr
ancak gelebildim. bugün dışarıdaydım. işlerim vardı. çıkmışken azcık sağlıklı alışveriş yaptım. kinoa, karakılçık bulguru, kabuk tarçın, hibisküs, acı pul biber falan aldım. gelince de yemek yedim oturdum. işlere devam. çok yoruldum ama.
cuma 89.6
bugün 88
fark -1.6
Aksam makarna ya da ekmek olmasaydı daha iyi olurdu ama o kadar da kötü değil menünselam kızlar , bugün menüm
sabah ,1 paket diyet başak bisküvi
2 kk,beyaz peynir, domates, çay,
ara ,çeyrek simit ,1 küçük pet kefir ,
öğlen, 4 yk, kıymalı ıspanak 2 yk yoğurt, 1 ,tbe,
yeşilçay ,
akşam ,1 ,tbe, 1 kase mercimek çorbası,3 yk ıspanak, 2 yk makarna
su 2 ye tamamlarım ,yeşilçay kahve kayısı çayı sırayla bunları içerim
çok yiyorum sanki bu ara banamı öyle geliyor he nıgün dışarda büyük oğlumla işlerimiz vardı 2600 adım atmışım ,
Geçmiş olsun canımKizlar bugün berbat gecti
Kızımı dişçi koltuguna korken belimi zorladim bütün gün bel ağrısıyla kivrandim
Hala regl olamadim kasiklarim ağrıyor
Yarın kadın doğum dr gideceğim enfeksiyon varsa baksınlar
Alerji ilacimda fena mide bulantısı yapiyo hazır gitmisken göğüs hastalıklari dr gidecegim kontrole
evetAksam makarna ya da ekmek olmasaydı daha iyi olurdu ama o kadar da kötü değil menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?