- 9 Kasım 2017
- 457
- 1.273
- 63
- 32
Bonus ben bı kaç gün burda olamıycam koye gidicemHep ordamı yiyosun?
Yarışı ben kazanırım bu hafta deseneKızlar çok kötü fena bişey yaptım. Komşum yağ mantısı getirdi 21 de 1.5 parça yedimtaş gibi oturdu içime
Akşamı çooook çok fazla kacirmissin cok uzgunum. Hele o karışık kizartma diyet menunde hic olmamasi lazimiyi akşamlar kızlar bugün sağlıklı bir menü yazamıcam özür dilerimkaynım elitim hastane işleri vardı uzun yoldan sabah jastaneye ordan bana geldler hastane bize yakın bugün bizdelwr kalıcaklar tabi ki ben doğal olarak mutfaktan çıkamadım neyse yediklerime geleyim ,,
saat 09 ile 21 arası
sabah ,1 tbe ,2 sahanda yumurta
peynir zeytin,
budan sonrali yediklerim saat 04 ile. 21 arası toplamda
akşam berbat ,,1 tabak karışık kızartma
1 kase ezo gelin çorbası, 4yk ıspanak ,
2 ızgara köfte ,. 1 şiş adana ,
4 dlm tbe 1 ,4 lt maydanozlu su şekerli orta kahve tıka basa oldum yani
Bende surekli ayiriyorum birşeyler. Bir bitmedilerkızlar az önce evde büyük bir ayakkabı operasyonu yaptım. bir sürü ayırdım giymediklerimi ve eskiyenleri. belediyenin kutusu var. ona atarım yarın. dolap boşaldı valla. daha da var 1-2 de. şimdilik dursun.
Olabilir çok üzgünüm sorma. Enerji harciycam diye zorladım birazYarışı ben kazanırım bu hafta desene
Hasta mısın ben mi kacirdim. Cok az yiyorsun :'(Selam kızlar hafta içi çalışıyorum çok aktıf olamıyorum birde 2 gündür misafirim var valla aç yaşıyorum bugün cıger yaptım yıyeyım dedım midem bulandı yemedım4 gibi 5-6 hakiki bahçe çileği yedim onla duruyorum
9:30 kaşarlı omlet ,zeytin,peynir ,yer fıstığı ,domates,salatalık
15:30 5-6 tane organık cılek
19:30 5-6 ciğer mıdem bulandı 1 bardak ayran salatah
2 TL su
hareket sıfır
Aman zorlama dizini ya. Allah korusun bag falan kopsa napcaksin sonucu bekle önceEvet 2 mil lesli ile telafi yapmaya çalıştım. Şu dizimin mr sonucu çıksaydı bi. Yine sızlıyor. Sinir sıkışması gibi yanma gibi bir acı
Üzülme diğer günler dikkat ederek toparlarsınOlabilir çok üzgünüm sorma. Enerji harciycam diye zorladım biraz
evet bende çok üzgün ve pişmanım akşamı şöyle saat akşamüzeri 4 ,ile akşam 21 arasında yedim bunları yani bir oturuşta değil , ama yinede çokkkkk biliyorum yarın inşallah düzene sokucamAkşamı çooook çok fazla kacirmissin cok uzgunum. Hele o karışık kizartma diyet menunde hic olmamasi lazim
ben varımBugunku menulere göz attım hafif cozutmalı geçmiş. Siren sesleri çalıyor yarın Çarşamba son iki gün tartiya. Canlanın bakalım.
Yarın yeşillik günü ilan ediyorum. Herkes en az bir ya da iki öğünde salata yesin
Ara öğün de de mutlaka 1 porsiyon meyve, kuru meyve de olur
Geçen eşim dedi ki senin için nefsimi dışarda körlüyorum. Çocuklarin yediklerine aldanma. Onlar seni yoldan çıkarıyor. Doğru söylüyorlar. Bı tane bı tane derken biz olduk bı taneBakın ben akşam çooook güzel bir tarif deneyip kek yaptim. Hemde çilekli, misler gibi koktu. Ama sırf akşam oldu deyip yemedim. Çocuklara yedirdim. Maşallah beğenip 2 dilim yediler. Ne kadar zorlandim tahmin edersiniz...
Lutfen buraya menü yazacağınızı aklınızda bulundurun. Bazen menüleri okurken canım çekiyor mesela, parayla alamayacagimiz şey yok fakat katı diyette olan, olmak zorunda olan bizler için bu da zorlayıcı oluyor. Belki saçma gelenlerde olacak ama ben aylardir yemedigim şeyi birinin yediğini görünce buruluyorum biraz
Kabak yerim ama dukan midemi ağrıtabilir güvenemiyorum kendime. Kızlar ailem yanıma geldi diyet yapıp kendimi kasmak istemiyorum. Onlar döndükten sonra sıkı Bir diyete başlayacağım. SöZYoğun istek üzerine kutsal perşembe günü ortak menümüz ve içeceğimiz var.
Ortak menü tabiki KABAK
Ortak içecek DUKAN
Benim minnoş midem ikisine de gelemez diyenler hele bi barnağını kaldırsın bana
Amine Busra
@74FRIDA
@asumanzeynep
bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Arzuluu
@Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
@MuMu85
@60kiloyum
dimaze3800
@hzlsel
@medgic26
Angrypigy
Z zeytin8282
Ben kesinlikle soğuk yeşil çay öneririm limonlu bulantıyı kesiyor ben de aralıklı oruç yapıyorum ve gece çok kötü oluyorum tatlandırıcılı limonlu tarçınlı yeşil çay demleyip soğuk buzlu içiyorum tavsiye ederimGünaydın kızlar
Benim açlık bulantılarım oluyor. Hani Ramazan'ın başında uyanınca olur ya. Limonlu su çok işime yaramıyor. Aralıklı oruç yapıyorum bu arada
Hasta degılım bu ara ev çok yoğun 2 gündür mısafırım var bırde çalıştığım ıcın kendıme yemek yapamıyorumHasta mısın ben mi kacirdim. Cok az yiyorsun :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?