Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşamı çooook çok fazla kacirmissin cok uzgunum. Hele o karışık kizartma diyet menunde hic olmamasi lazim

Bende surekli ayiriyorum birşeyler. Bir bitmediler

Hasta mısın ben mi kacirdim. Cok az yiyorsun :'(

Bugunku menulere göz attım hafif cozutmalı geçmiş. Siren sesleri çalıyor yarın Çarşamba son iki gün tartiya. Canlanın bakalım.

Yarın yeşillik günü ilan ediyorum. Herkes en az bir ya da iki öğünde salata yesin

Ara öğün de de mutlaka 1 porsiyon meyve, kuru meyve de olur

Akşamı çooook çok fazla kacirmissin cok uzgunum. Hele o karışık kizartma diyet menunde hic olmamasi lazim
evet bende çok üzgün ve pişmanım akşamı şöyle saat akşamüzeri 4 ,ile akşam 21 arasında yedim bunları yani bir oturuşta değil , ama yinede çokkkkk biliyorum yarın inşallah düzene sokucam

ben varım

Bakın ben akşam çooook güzel bir tarif deneyip kek yaptim. Hemde çilekli, misler gibi koktu. Ama sırf akşam oldu deyip yemedim. Çocuklara yedirdim. Maşallah beğenip 2 dilim yediler. Ne kadar zorlandim tahmin edersiniz...

Lutfen buraya menü yazacağınızı aklınızda bulundurun. Bazen menüleri okurken canım çekiyor mesela, parayla alamayacagimiz şey yok fakat katı diyette olan, olmak zorunda olan bizler için bu da zorlayıcı oluyor. Belki saçma gelenlerde olacak ama ben aylardir yemedigim şeyi birinin yediğini görünce buruluyorum biraz

Geçen eşim dedi ki senin için nefsimi dışarda körlüyorum. Çocuklarin yediklerine aldanma. Onlar seni yoldan çıkarıyor. Doğru söylüyorlar. Bı tane bı tane derken biz olduk bı tane

Kabak yerim ama dukan midemi ağrıtabilir güvenemiyorum kendime. Kızlar ailem yanıma geldi diyet yapıp kendimi kasmak istemiyorum. Onlar döndükten sonra sıkı Bir diyete başlayacağım. SöZ

Günaydın kızlar
Benim açlık bulantılarım oluyor. Hani Ramazan'ın başında uyanınca olur ya. Limonlu su çok işime yaramıyor. Aralıklı oruç yapıyorum bu arada
Ben kesinlikle soğuk yeşil çay öneririm limonlu bulantıyı kesiyor ben de aralıklı oruç yapıyorum ve gece çok kötü oluyorum tatlandırıcılı limonlu tarçınlı yeşil çay demleyip soğuk buzlu içiyorum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…