Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirdir canim, genel bi kontrol mü ?
Aynen canım hem annem hem ananem meme kanseri olmuştu o yüzden 30u geçince benimde meme ultrasonu çektirmem lazımmış devlete bir soracağım olmazsa mecbur özele gideceğim tabi smear testi de düşükten sonra kontrole gitmem gerekiyordu hazır gitmişken test de yaptırayım dedim

Yaparlar bence iyi yapıyorsun kontrol ettirerek.

Yaparlar bence iyi yapıyorsun kontrol ettirerek.
Erken teşhis gerçekten çok önemli annemin hastalığında anladık kemoterapi bile görmedi hemen fark edildiği için bende şimdi geldim hastaneden normalde 40 yaşmış ama ailede olduğu için bir ay sonra tekrar gideceğim o zaman ultrasona bakılacak

İnşallah birşey çıkmaz

Bende surekli ayiriyorum birşeyler. Bir bitmediler
sürekli çıkıyor. bakıyorsun bir kısmını artık hiç giymiyorsun. ee niye dursun, ver bir insan kullansın diyorum. bir kısmı da eskiyor. aslında zayıflasam, küçük beden kıyafetlerime bir girsem bir ton kıyafet de verilecek. valla dolaplar öyle bir boşalır ki anlatamam. abartısız dört bedene göre yazlık, kışlık, pijama, ceket, palto her türden kıyafet var. Allah büyük elbet bir gün giyerim. ama artık 2021 de giymek istiyorum. ertelemek istemiyorum.

inşallah temiz çıkar canım.

Ben küçük bedenli kıyafetlerimi hep 65 kiloluk anneme verdim elimde hep 44-46 beden var inşallah senenin sonuna doğru kendime yeniden dolap dizeceğim bu kıyafetlerimi de dağıtırım
inşallah temiz çıkar canım.
inşallah canım

Bende cok ayırmıştim zamaninda. Beyaz bir pantolon duruyor saniyodum dün baktim da maalesef vermisim bak zayifladikca büyük bedenleri ayirmaya baslicaksin ben onumuzdeki ay cogunu daralttircam eskilerden fazla birşey yok. Kilom oturduktan sonra yeni almaya başlarım

Kayisi çayı içen kizlar, bagirsaklari bozar mi bu çay? İki gün once ictim dun gece ishal başladi. Yediklerimde de bozuk birşey yoktu yani fark etmedim ama hiç iyi değilim cok halsizim :'(
Bozar canım hatta bugün azcık bozsun diye içeceğim

Genel cerrah isteyince çekiyorlar bende senede 1kere meme usg cekiniyorum kadınların %90 olan kistlerden varmış normalmis ama dr kontrol amaclı sene bi kere çekin demişti
Geçmiş olsun simdiden inş temiz çıkar iki testinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…