Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kesinlikle katılıyorum ya ama haftada 1 tartılmalı zaten ben de her gün tartılınca gitmiyor bu kilolar ben şişman olmaya alışacağım sanırım diyorum pes ediyorum hep.
En büyük hatamız bu her gün tartılmak ama dayanamıyorum her sabah çıkıyorum tartıya sonra dediğin gibi kilo veremiyorum diye düşünüp moralimiz bozuluyor pes ediyoruz niye bu kadar aç kalıyorum spor yapıyorum boşuna diyorsun en iyisi yiyeyim diyoruz sonra hop başa dön

Günaydın kızlar
Benim açlık bulantılarım oluyor. Hani Ramazan'ın başında uyanınca olur ya. Limonlu su çok işime yaramıyor. Aralıklı oruç yapıyorum bu arada
Aralıklı oruç çok faydalı diyorlar canım zencefil iyi geliyor

Aynen ben de her gün tartılıyorum ve iyi olmadığını düşünüyorum motivasyonum düşüyor en azından perşembe ptesi tartılayımm diyorum

Aynen ben de her gün tartılıyorum ve iyi olmadığını düşünüyorum motivasyonum düşüyor en azından perşembe ptesi tartılayımm diyorum
Aslında en iyisi haftada bir ama biz ikiye düşürebilsek bile yeteceksiz böyle dedikten sonra düşündüm ben de önümüzdeki hafta itibariyle sadece pazartesi ve cuma tartılıyım en iyisi

Aslında en iyisi haftada bir ama biz ikiye düşürebilsek bile yeteceksiz böyle dedikten sonra düşündüm ben de önümüzdeki hafta itibariyle sadece pazartesi ve cuma tartılıyım en iyisi
Evet evet 3 4 gün arayla sabrediyorum dün sabahtan beri tartıya çıkmamak için

Tünaydın

Kızlarla kan vermeye gittik haşatim çıktı. Sabah kötü beslendim. Kaldığım yerden devam
Geçmiş olsun cnmbenim taa önceleri gittiğim bir diyetisyen bir öğünü bozunca, diğer öğünlerde sanki önceki öğünü bozmamış gibi devam edin, motivasyonunuzu düşürmeyin demişti.

Geçmiş olsun cnmbenim taa önceleri gittiğim bir diyetisyen bir öğünü bozunca, diğer öğünlerde sanki önceki öğünü bozmamış gibi devam edin, motivasyonunuzu düşürmeyin demişti.
Bende cogu zaman öyle yaptim. Yine yapicam :) teşekkür ederim

Ay ben de annem üzülmesin diye ye ye verdiğimi geri alıyordum ki çektim valla resti yiyeceğimi yedim ben dedim bu yağlarla 1 yıl aç yaşarım tamam artık dedim ya Kaç yaşında olursan ol annesini kıramıyor insan ya

slm kızlar ben dün tozutmıştım ama bugün sabah iyi başladım şükür sabah kaynım eltım hastameue erken gittiler kam bericekti tahlil için onla e gelene kadar ben kahvaltı hazırladı. hep beraber yedik ama ben tabağıma yemem gerekeni kadar aldım eltım poğaça börek te almış ama ben tadına bile bakmadım bugün sıkı bir disiplin wdesim var kendimi dün maydanozlu su uapmıştım iyi geldi sabah kalktığımda balon gibi sönmüş jissettim kendimi şimdide ıfakları çocukları aldım eşimle çarşıya çıktık biraz fezicez ıfaklara da delet ayakkabı bakıcaz böle işte canlar eve geçince görüşürüz hepimizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…