Belki ödem olmuştur üzülme hemenGünaydın kızlartartım benle alay ediyor herhalde kırıp atasım var cuma gününden bu yana gram değişiklik yok
İnşallah canım ya benim de umudum o yönde ama insan sinir oluyorBelki ödem olmuştur üzülme hemen
Kesinlikle katılıyorum ya ama haftada 1 tartılmalı zaten ben de her gün tartılınca gitmiyor bu kilolar ben şişman olmaya alışacağım sanırım diyorum pes ediyorum hep.İnşallah canım ya benim de umudum o yönde ama insan sinir oluyor
En büyük hatamız bu her gün tartılmak ama dayanamıyorum her sabah çıkıyorum tartıyaKesinlikle katılıyorum ya ama haftada 1 tartılmalı zaten ben de her gün tartılınca gitmiyor bu kilolar ben şişman olmaya alışacağım sanırım diyorum pes ediyorum hep.
Aralıklı oruç çok faydalı diyorlar canım zencefil iyi geliyorGünaydın kızlar
Benim açlık bulantılarım oluyor. Hani Ramazan'ın başında uyanınca olur ya. Limonlu su çok işime yaramıyor. Aralıklı oruç yapıyorum bu arada
Aynen ben de her gün tartılıyorumEn büyük hatamız bu her gün tartılmak ama dayanamıyorum her sabah çıkıyorum tartıyasonra dediğin gibi kilo veremiyorum diye düşünüp moralimiz bozuluyor pes ediyoruz niye bu kadar aç kalıyorum spor yapıyorum boşuna diyorsun en iyisi yiyeyim diyoruz sonra hop başa dön
Aslında en iyisi haftada bir ama biz ikiye düşürebilsek bile yetecekAynen ben de her gün tartılıyorumve iyi olmadığını düşünüyorum motivasyonum düşüyor en azından perşembe ptesi tartılayımm diyorum
Olabilir bazen sabirla devamGünaydın kızlartartım benle alay ediyor herhalde kırıp atasım var cuma gününden bu yana gram değişiklik yok
Evet evet 3 4 gün araylaAslında en iyisi haftada bir ama biz ikiye düşürebilsek bile yeteceksiz böyle dedikten sonra düşündüm ben de önümüzdeki hafta itibariyle sadece pazartesi ve cuma tartılıyım en iyisi
Geçmiş olsun cnmTünaydın
Kızlarla kan vermeye gittik haşatim çıktı. Sabah kötü beslendim. Kaldığım yerden devam
Bende cogu zaman öyle yaptim. Yine yapicam :) teşekkür ederimGeçmiş olsun cnmbenim taa önceleri gittiğim bir diyetisyen bir öğünü bozunca, diğer öğünlerde sanki önceki öğünü bozmamış gibi devam edin, motivasyonunuzu düşürmeyin demişti.
Aynen canım her şeye rağmen devam tabi ama motivasyonunu etkiliyor insanınOlabilir bazen sabirla devam
Ay ben de annem üzülmesin diye ye ye verdiğimi geri alıyordum ki çektim valla resti yiyeceğimi yedim ben dedim bu yağlarla 1 yıl aç yaşarım tamam artık dedim yaKızlar sabah fena yedim ailem gittikten sonra sıkı başlayacağım diyordum ama sanırım böyle gidene kadar en az 5kg alacam. Karar verdim şimdi başlıyorum. Onlar gidene kadar kg almak istemiyorum.kesin artıyım ama cumaya kadar toparlayabilirim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?