Çok güzel telafi etmişsin canımiyi akşamlar kızlar bende bugünkü yediklerim yazayım ,
sabaj 1 ,tbe ,1 haş yumurta , peynir zeytin domates salatalık biber, çay
ara ,4 ,tane form bisküvi
akşam, 1 tbe , sahanda soğanlı yumurta
çay , yatana kadar kayısı bitki yeşilçay kahve ,2,5 lt su olur
dün berbattı bugün toparlamaya çalıştım ama bıraksalar çatlayana patlayana kadar yitsim var pskolojim de çok bozuk bu aralar zor tutıyorum kendimi
canım benim ehj işte zarla zorla oldurmaua çalışıyoruz Rabb'im hepimizin nefsini korusun inşallahÇok güzel telafi etmişsin canımbazen öyle oluyor insan iştah çok açılabiliyor ama geçici bir dönem dayanmaya çalış elinden geldiğince
İnşallah olacak inanacağız ki olsundenerim bir gün. evet eğlenceliye benziyor.
ben de bazen anneme veriyorum. gösteriyorum beğendiklerini alıyor. iyilerden seçip kuzenimin eşine veriyorum. ama çoğunlukla ihtiyacı olanlara. sadece son dönemde verdiklerimden kıyafet değil de ayakkabı olarak kışlık ve yazlık bayağı bir ayakkabıyı sokakta belediyenin yardım kutusu var. ona koydum. belli aralıklarla gelip alıyorlar. belediyelerin yerleri varmış, orada bu topladıklarından mesela giysileri yıkayıp ütüleyip, söküğü varsa onarıp, ayakkabıların bakımını yapıp seriliyorlarmış. ihtiyaç sahipleri oradan gidip alıyormuş. güzel bir hizmet bence. çöpün kenarına koymaktan daha iyi.
hahaha bazen öyle oluyorben de bazen bakıyorum vermişim, bulamıyorum. bence de kilo verme döneminde fazla alma. çok zorlanırsan şayet al. ben 10 yıl önce 20 kilo verdiğimde mümkün olduğunca almadım. ama tabi çalıştığım için çok zorda kalırsam uygun yollu aldım 1-2. Allah nasip etsin de zayıflayalım.
şimdi zayıflasam da her şeyim var. bir şeye ihtiyacım yok. yeter ki zayıflayayım.
Surekli içmedim ilk kez ictim. A101den sallama çay olarak almıştımkayısı çayı dediğin doğadan form çay mı? eğer öyleyse onda zaten sinameki var. sürekli içtiğinde ishal yapabilir. normal.
Saatleri yazsan daha iyi olurdu. Mesela sabah erken yediysen araya ogle yemegi gerekiyor olabilir. Ya da akşam çok geç saatte ise iki ara yapman gerekiyordurHiç doymadığım menümü yazayım
Kahvaltı
Tb ekmeğe kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, kiraz saplı çay
Ara
Nesfit karameli tahıllı bar(aşk yaşadım resmen çok güzeldi), muz
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 2 haşlanmış baget, yeşillik, 2 yk yoğurt
1 LT maydanozlu, yeşil çaylı su , 2,5 LT su
1 fincan yeşil çay/ 1 fincan kayısı çayı
Spor daha yapmadım Leslie yapma planım var ama biraz açım yaparsam yazarım
Neden boyle oldu birşey etkiledi seni. Moralin mi bozuk, stresli bir ortammi varİyi akşamlar
Gelemedim bugün buraya.
Diyet yapmadığımda serbestken bu kadar yemiyodum 2 gündür miktar olarak çok yiyorum mümkün değil doymuyorum.
Sporda menude harikaBugün yediklerim
Sabah 10:15
Tm buğday ekmeğinden tost 5zeytin
13:00 kizimdan kalan lahmacundan ne kadar desem dilim ekmek kadardi onu yedim
15:00 Büyük fincan sade kahve 2bitter çikolata cig kuruyemiş bi avuç
18:00 bi kase mantar tavuk sote,2kepce çorba,3kasik cacık
20:30 bi avuç kiraz
22:00 Tarçınlı süt
Su 3lt
Spor yürüyüş 80dk +35dk toplam 115dk tempolu yürüyüş
Bizim yemek yememiz asla hic bir sorunumuzu çözmeyecek.canım benim ehj işte zarla zorla oldurmaua çalışıyoruz Rabb'im hepimizin nefsini korusun inşallah
Sağol canım inş en kisa zamanda 7li kiloları görürüz hep birlikteSporda menude harika
Geçmiş olsun rabbim şifa versinBizim yemek yememiz asla hic bir sorunumuzu çözmeyecek.
Benimde kızlar hasta, büyükle ilgili çok sorunlarımız var. Maddi olarak biraz sıkıntıya girdik. Hangisini benim yemek yemem çözecek? Hiçbirini.. o yüzden yöneteceğiz
Afiyet olsun canım en azindan sabah abarttım diyerek tüm günü öyle geçirmemişsin buda bi başarıİyi geceler bugun karışık bir gündü.
Sabahi yazmicam
15.30
Sucuklu yumurta
2 dlm kepek ekmeği
Filtre kahve
18.30
1 2 kaşık çorba
1 dlm ekmek
7 8 kaşık etli patates yemeği
Yogurt salata
21.30
Kakaolu süt
Neden boyle oldu birşey etkiledi seni. Moralin mi bozuk, stresli bir ortammi var
kontrol altına almaya çalışacağız artık. yoksa hep aynı kısır döngü bizi bekliyor.Kapanmayan iştah sorunu bende de var
Bazen kontrol edebiliyorum bazen edemiyorum
iyi yapmışsın canım. en de az önce mutfakta dolandım durdum. yarına götürmek için öğle yemeğimi hazırladım. şimdi oolong çayı içiyorum. daha iyiyim.Menüyü yazdıktan sonra hemen yürüyüşe çıktık tempolu ara ara koşarak bir yürüyüş yaptım yaklaşık 1 saat yeni geldim eve açlık filan kalmadı canım evde otursaydım çok daha zorlanırdım ama insan makarna bulgur gibi bir şey arıyor yemeğin yanında sabah tost yedim diye yanına bir şey ekleyemedim zaten kilom bu hafta sabit biraz dikkat etmeye çalışıyorum
kıyafetlerime bakıyorum. dana gibi hepsi. pazartesi işim vardı az dolandım. bir iki yerde denk geldim aynaya yandan baktım tövbe yarabbim bu ben miyim dedim. dana gibi çok kaba görünüyorum. çok utandım. bari 10 kilo atabilsem ilk etapta üzerimden. 2-3 gündür ekmek ve makarna var menülerimde. pazartesi 88 i gördük ama cumaya dur bakalım. neyse yukarı çıkmayayım da ona da razıyım.İnşallah olacak inanacağız ki olsunkiyafet artik gozumde cok onemsiz. Bir yere gitmiyoruz ki zaten. Daha cok kış için pijama eşofman gibi şeyler istiyorum. Onlari alirim. Çünkü evdekiler bana şuan bile 3 beden büyük, afedersin çiçekli babanne donu pijamalarim var hatta tarti resimlerimde çıkıyordu burda da konusu geçmişti. Anneme gözüm gormesin bunlari sana vercem diyorum istemem diyo neden giymicekmissin diyo bir bakışımla sustu sonra
kesinlikle yönetmemiz lazım canım haklısın. sonu yok çünkü.Bizim yemek yememiz asla hic bir sorunumuzu çözmeyecek.
Benimde kızlar hasta, büyükle ilgili çok sorunlarımız var. Maddi olarak biraz sıkıntıya girdik. Hangisini benim yemek yemem çözecek? Hiçbirini.. o yüzden yöneteceğiz
Ben genelde 13-19 arası yemek yiyorum canım if yapıyorum bir dahakine saati de yazarım mutlakaSaatleri yazsan daha iyi olurdu. Mesela sabah erken yediysen araya ogle yemegi gerekiyor olabilir. Ya da akşam çok geç saatte ise iki ara yapman gerekiyordurafiyet olsun
Ben de kayısı çayı içtim wc ye yardımcı olsun diye şimdi dizimi izliyorum açlık yine bastırdı ama dayanırım bu saatten sonra bir şey yemem zatenkontrol altına almaya çalışacağız artık. yoksa hep aynı kısır döngü bizi bekliyor.
iyi yapmışsın canım. en de az önce mutfakta dolandım durdum. yarına götürmek için öğle yemeğimi hazırladım. şimdi oolong çayı içiyorum. daha iyiyim.
kıyafetlerime bakıyorum. dana gibi hepsi. pazartesi işim vardı az dolandım. bir iki yerde denk geldim aynaya yandan baktım tövbe yarabbim bu ben miyim dedim. dana gibi çok kaba görünüyorum. çok utandım. bari 10 kilo atabilsem ilk etapta üzerimden. 2-3 gündür ekmek ve makarna var menülerimde. pazartesi 88 i gördük ama cumaya dur bakalım. neyse yukarı çıkmayayım da ona da razıyım.
kesinlikle yönetmemiz lazım canım haklısın. sonu yok çünkü.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versinBizim yemek yememiz asla hic bir sorunumuzu çözmeyecek.
Kolay değil tahmin edebiliyorum. Ama yemek yemen hiçbir şeyi değiştirmeyecekHer zamanki şeyler belli bişeyde yok ama oluyo işte gülüp konuşuyorum da bi taraftan yani sürekli o modda değilim ne bilim ya dolunaya attık suçu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?