Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar bende bugünkü yediklerim yazayım ,

sabaj 1 ,tbe ,1 haş yumurta , peynir zeytin domates salatalık biber, çay
ara ,4 ,tane form bisküvi
akşam, 1 tbe , sahanda soğanlı yumurta
çay , yatana kadar kayısı bitki yeşilçay kahve ,2,5 lt su olur
dün berbattı bugün toparlamaya çalıştım ama bıraksalar çatlayana patlayana kadar yitsim var pskolojim de çok bozuk bu aralar zor tutıyorum kendimi

Çok güzel telafi etmişsin canım bazen öyle oluyor insan iştah çok açılabiliyor ama geçici bir dönem dayanmaya çalış elinden geldiğince

Selamün Aleyküm
Herkesler iyidir inş misafir trafiğim var bugunler ve enteresan bir şekilde nezaman ciddi bişeyler yapmaya niyetlensem ya gelenim bitmiyo yada ben hep bir yere gitmek durumunda kalıyorum.buna rağmen diyetim iyi gidiyor fakat buraya uğramaya vaktim olmuyor.kötü hissediyorum.bonus tabloyada eklemişsin canım ama hakkını verebilirmiyim emin değilim..

İnşallah olacak inanacağız ki olsun kiyafet artik gozumde cok onemsiz. Bir yere gitmiyoruz ki zaten. Daha cok kış için pijama eşofman gibi şeyler istiyorum. Onlari alirim. Çünkü evdekiler bana şuan bile 3 beden büyük, afedersin çiçekli babanne donu pijamalarim var hatta tarti resimlerimde çıkıyordu burda da konusu geçmişti. Anneme gözüm gormesin bunlari sana vercem diyorum istemem diyo neden giymicekmissin diyo bir bakışımla sustu sonra

Saatleri yazsan daha iyi olurdu. Mesela sabah erken yediysen araya ogle yemegi gerekiyor olabilir. Ya da akşam çok geç saatte ise iki ara yapman gerekiyordur afiyet olsun

Sporda menude harika

canım benim ehj işte zarla zorla oldurmaua çalışıyoruz Rabb'im hepimizin nefsini korusun inşallah
Bizim yemek yememiz asla hic bir sorunumuzu çözmeyecek.
Benimde kızlar hasta, büyükle ilgili çok sorunlarımız var. Maddi olarak biraz sıkıntıya girdik. Hangisini benim yemek yemem çözecek? Hiçbirini.. o yüzden yöneteceğiz

Sporda menude harika
Sağol canım inş en kisa zamanda 7li kiloları görürüz hep birlikte
Geçmiş olsun rabbim şifa versin
İyi geceler bugun karışık bir gündü.
Sabahi yazmicam

15.30
Sucuklu yumurta
2 dlm kepek ekmeği
Filtre kahve

18.30
1 2 kaşık çorba
1 dlm ekmek
7 8 kaşık etli patates yemeği
Yogurt salata

21.30
Kakaolu süt
Afiyet olsun canım en azindan sabah abarttım diyerek tüm günü öyle geçirmemişsin buda bi başarı

Kapanmayan iştah sorunu bende de var
Bazen kontrol edebiliyorum bazen edemiyorum
kontrol altına almaya çalışacağız artık. yoksa hep aynı kısır döngü bizi bekliyor.
iyi yapmışsın canım. en de az önce mutfakta dolandım durdum. yarına götürmek için öğle yemeğimi hazırladım. şimdi oolong çayı içiyorum. daha iyiyim.
kıyafetlerime bakıyorum. dana gibi hepsi. pazartesi işim vardı az dolandım. bir iki yerde denk geldim aynaya yandan baktım tövbe yarabbim bu ben miyim dedim. dana gibi çok kaba görünüyorum. çok utandım. bari 10 kilo atabilsem ilk etapta üzerimden. 2-3 gündür ekmek ve makarna var menülerimde. pazartesi 88 i gördük ama cumaya dur bakalım. neyse yukarı çıkmayayım da ona da razıyım.
kesinlikle yönetmemiz lazım canım haklısın. sonu yok çünkü.

Saatleri yazsan daha iyi olurdu. Mesela sabah erken yediysen araya ogle yemegi gerekiyor olabilir. Ya da akşam çok geç saatte ise iki ara yapman gerekiyordur afiyet olsun
Ben genelde 13-19 arası yemek yiyorum canım if yapıyorum bir dahakine saati de yazarım mutlaka
Ben de kayısı çayı içtim wc ye yardımcı olsun diye şimdi dizimi izliyorum açlık yine bastırdı ama dayanırım bu saatten sonra bir şey yemem zaten

Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin

selamlar menü verip kacmaya geldim :)

12.30 ( gec oldu)
2 dilim ekmek
2 yumurta tava
1 tk krem peynir
1 dilim pastirma
1tk recel
salatalik dom biber

15.30
2 kücük yamuk yumuk seftali ( türkcesini bilmiyorum )
1 elma

18.00
1 tabak kabak ( 3 gün yerim demistim dimi )
4 kasik yogurt
3 kasik pilav
domates salatasi

spor 20 dk
su bilmiyorum 2 ye yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…