ben içiyorum canım günde bir fincan sallama ama bende halsizlik felan yapmıyor benim kabızlık sorunum olduğu için bana iyi geliyor günde birkez bile zorla çıkıyorum kayısı bitki çayı içtim zaöan günde 2 çokıyorum ama biraz ishallik oluyor sana yaramamış olabilir içme benceKayisi çayı içen kizlar, bagirsaklari bozar mi bu çay? İki gün once ictim dun gece ishal başladi. Yediklerimde de bozuk birşey yoktu yani fark etmedim ama hiç iyi değilim cok halsizim :'(
Tabi tedbiri elden bırakmamak lazım inşallah ikiside temiz çıkarGenel cerrah isteyince çekiyorlar bende senede 1kere meme usg cekiniyorum kadınların %90 olan kistlerden varmış normalmis ama dr kontrol amaclı sene bi kere çekin demişti
Geçmiş olsun simdiden inş temiz çıkar iki testinde
Çok iyi canım bende bugün yemek işini erken bitirip yürüyüşe çıkacağımMerhaba kızlar öğlen 35dk tempolu yürüyüş yaptım yine yapacağım 7den sonra akşam yemeğimi yiyeceğim birazdan
Bende genelde 1-2 gün sonra etkisini gösteriyor canım benim kabızlık büyük problem olduğu için haftada bir içiyorum böyle ama beni de çok aşırı etkilemedi hatta iyi geliyor senin eğer wc problemin yoksa hiç içmeAma 2 gün oldu ya şaşırdım bende
Evet ilk kez içtimIlk kez ictiysen yapmıştır canım
Beni yapmiyor mesela
Anladım demekki bir iki gun sonra etkileyebiliyor.. bende zor da kalınca içerim mademTabi tedbiri elden bırakmamak lazım inşallah ikiside temiz çıkar
Çok iyi canım bende bugün yemek işini erken bitirip yürüyüşe çıkacağım
Bende genelde 1-2 gün sonra etkisini gösteriyor canım benim kabızlık büyük problem olduğu için haftada bir içiyorum böyle ama beni de çok aşırı etkilemedi hatta iyi geliyor senin eğer wc problemin yoksa hiç içme
denerim bir gün. evet eğlenceliye benziyor.Bunu yaptım çok eğlenceli
ben de bazen anneme veriyorum. gösteriyorum beğendiklerini alıyor. iyilerden seçip kuzenimin eşine veriyorum. ama çoğunlukla ihtiyacı olanlara. sadece son dönemde verdiklerimden kıyafet değil de ayakkabı olarak kışlık ve yazlık bayağı bir ayakkabıyı sokakta belediyenin yardım kutusu var. ona koydum. belli aralıklarla gelip alıyorlar. belediyelerin yerleri varmış, orada bu topladıklarından mesela giysileri yıkayıp ütüleyip, söküğü varsa onarıp, ayakkabıların bakımını yapıp seriliyorlarmış. ihtiyaç sahipleri oradan gidip alıyormuş. güzel bir hizmet bence. çöpün kenarına koymaktan daha iyi.Ben küçük bedenli kıyafetlerimi hep 65 kiloluk anneme verdimelimde hep 44-46 beden var inşallah senenin sonuna doğru kendime yeniden dolap dizeceğim bu kıyafetlerimi de dağıtırım
inşallah canım
hahaha bazen öyle oluyorBende cok ayırmıştim zamaninda. Beyaz bir pantolon duruyor saniyodum dün baktim da maalesef vermisimbak zayifladikca büyük bedenleri ayirmaya baslicaksin ben onumuzdeki ay cogunu daralttircam eskilerden fazla birşey yok. Kilom oturduktan sonra yeni almaya başlarım
kayısı çayı dediğin doğadan form çay mı? eğer öyleyse onda zaten sinameki var. sürekli içtiğinde ishal yapabilir. normal.Kayisi çayı içen kizlar, bagirsaklari bozar mi bu çay? İki gün once ictim dun gece ishal başladi. Yediklerimde de bozuk birşey yoktu yani fark etmedim ama hiç iyi değilim cok halsizim :'(
bende de kabızlık çok olur. o tarz çaylar yerine lifli beslenmeye ve probiyotik içeren besinler tüketmeye çalış canım.ben içiyorum canım günde bir fincan sallama ama bende halsizlik felan yapmıyor benim kabızlık sorunum olduğu için bana iyi geliyor günde birkez bile zorla çıkıyorum kayısı bitki çayı içtim zaöan günde 2 çokıyorum ama biraz ishallik oluyor sana yaramamış olabilir içme bence
Ben de 1.5 sene önce evi taşırken bir sürü kıyafet, ayakkabı, çanta çıkarmıştım dediğin gibi kıyafet kumbaraları var bende oraya bırakmıştım şimdi de inşallah hedef kiloma ulaşınca yine aynısını yapacağım en güzeli gerçekten çöpün yanına bırakmaktansa ihtiyaç sahiplerine giderdenerim bir gün. evet eğlenceliye benziyor.
ben de bazen anneme veriyorum. gösteriyorum beğendiklerini alıyor. iyilerden seçip kuzenimin eşine veriyorum. ama çoğunlukla ihtiyacı olanlara. sadece son dönemde verdiklerimden kıyafet değil de ayakkabı olarak kışlık ve yazlık bayağı bir ayakkabıyı sokakta belediyenin yardım kutusu var. ona koydum. belli aralıklarla gelip alıyorlar. belediyelerin yerleri varmış, orada bu topladıklarından mesela giysileri yıkayıp ütüleyip, söküğü varsa onarıp, ayakkabıların bakımını yapıp seriliyorlarmış. ihtiyaç sahipleri oradan gidip alıyormuş. güzel bir hizmet bence. çöpün kenarına koymaktan daha iyi.
hahaha bazen öyle oluyorben de bazen bakıyorum vermişim, bulamıyorum. bence de kilo verme döneminde fazla alma. çok zorlanırsan şayet al. ben 10 yıl önce 20 kilo verdiğimde mümkün olduğunca almadım. ama tabi çalıştığım için çok zorda kalırsam uygun yollu aldım 1-2. Allah nasip etsin de zayıflayalım.
şimdi zayıflasam da her şeyim var. bir şeye ihtiyacım yok. yeter ki zayıflayayım.
kabuk tarçın içebilirsin. açıkçası bende de 2-3 gündür bir karbo isteği var. ekmek, makarna yemek istiyorum. zorlanıyorum.İyi akşamlar
Gelemedim bugün buraya.
Diyet yapmadığımda serbestken bu kadar yemiyodum 2 gündür miktar olarak çok yiyorum mümkün değil doymuyorum.
ben de doymuyorum bu aralar. nedir bu ya valla. bi bıraksa yakamızı da rahatlasakHiç doymadığım menümü yazayım
Kahvaltı
Tb ekmeğe kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, kiraz saplı çay
Ara
Nesfit karameli tahıllı bar(aşk yaşadım resmen çok güzeldi), muz
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 2 haşlanmış baget, yeşillik, 2 yk yoğurt
1 LT maydanozlu, yeşil çaylı su , 2,5 LT su
1 fincan yeşil çay/ 1 fincan kayısı çayı
Spor daha yapmadım Leslie yapma planım var ama biraz açım yaparsam yazarım
Kapanmayan iştah sorunu bende de varben de doymuyorum bu aralar. nedir bu ya valla. bi bıraksa yakamızı da rahatlasak
Menüyü yazdıktan sonra hemen yürüyüşe çıktık tempolu ara ara koşarak bir yürüyüş yaptım yaklaşık 1 saat yeni geldim eve açlık filan kalmadı canım evde otursaydım çok daha zorlanırdım ama insan makarna bulgur gibi bir şey arıyor yemeğin yanında sabah tost yedim diye yanına bir şey ekleyemedim zaten kilom bu hafta sabit biraz dikkat etmeye çalışıyorumben de doymuyorum bu aralar. nedir bu ya valla. bi bıraksa yakamızı da rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?