Ne yedin ne kadar yedin
Neyseki saat erken daha
Neden canım yarın tartilmayi unutma almamissindir inşPembe Lotus etiketlemissin gördüm ama yazamadım işler hiç de sandığın gibi gitmiyor zivanadan çıktım ben
Bildirimi daha ye gördüm ben ama tesadüfen bugün fırında tavuk yaparken içine kabak doğramıştım sebze olarakKutsal perşembe geldi çattı
2-3 gün bi kopukluk yaşamış olsamda bırakmıycam tabiki.
4 gündür yürümüyorum benim için büyük kayıp.
Bu hasarlı beden gibi ruhta benim idare edicez
Bugün ortak içecek olarak sodalı yeşil çayı yapıyorum kabakta yapıcam inşallah
Sizler neler yapıcaksınız?
@MaviBirLiman
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
@MuMu85
60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
@zeytin8282
Natsume
Öğlen yemeğinde hastanedeydim küçük anestezi aldiydi. Eşim yemek getireyim dedi getirmedi. Çocuğu bırakıp bir yere gidemedim. Akşam oldu işteNeden oyle yaptinki
Geçmiş olsun canımÖğlen yemeğinde hastanedeydim küçük anestezi aldiydi. Eşim yemek getireyim dedi getirmedi. Çocuğu bırakıp bir yere gidemedim. Akşam oldu işte
Menü. Tavuklu mantar sote ve yoğurtlu semizotu salatası yedim hala başım ağrıyor
Aç durdun tabi ağrır ya geçmiş olsun yavruya nasıl geçti?Öğlen yemeğinde hastanedeydim küçük anestezi aldiydi. Eşim yemek getireyim dedi getirmedi. Çocuğu bırakıp bir yere gidemedim. Akşam oldu işte
Menü. Tavuklu mantar sote ve yoğurtlu semizotu salatası yedim hala başım ağrıyor
İç sen dukani sakın salma yedim diyeBahsetmim bu akşamlık dukanı içim napim bari wc gideyim.
Oğlanda diyet yapıyo biliyomusun hemde kendi iradesiyle.
Çok seviniyorum ama öyle yormuşlar ki beni kafam içim öyle dolmuşki ona bile çok faydalı olamıyorum.
Teşekkür ederim çok şükür yaramazliga kaldığı yerden devamAç durdun tabi ağrır ya geçmiş olsun yavruya nasıl geçti?
çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallahÖğlen yemeğinde hastanedeydim küçük anestezi aldiydi. Eşim yemek getireyim dedi getirmedi. Çocuğu bırakıp bir yere gidemedim. Akşam oldu işte
hiç yoktan iyidir. iyi yapmışsın.Bende kendime bakıp hâla begenmiyorum. Çünkü sadece beslenme değil spor şart. Senin imkanin varsa sıkı bir spor surecine başla. Ev temizligimi tamamlayabilsem bende Haziran'da sıkı şekilde baslicam insallah
Ya ben bu hafta dışarı cikip cok yürüdüm ama spordan sayilmaz. Çünkü cocuklarla minnos minnos yuruyoruz. Ama eve döndüğümde sırılsıklam olmuş oluyorum bebek arabasi indir bindir falan kollar calisti en azindanakşamda eşime dedim biraz yuruyelim yine bebek arabalariyla yürüdük işte. Hic yoktan iyidir diyorum...
geçmiş olsun canım.Öğlen yemeğinde hastanedeydim küçük anestezi aldiydi. Eşim yemek getireyim dedi getirmedi. Çocuğu bırakıp bir yere gidemedim. Akşam oldu işte
Gecmıs olsun canım
Âmin diyorum çok içten bir şekildediyetisyenim mesaj attı, 2 aydır görünmüyorsun hayırdır dyor
haftaya geleceğim nasipse dedim, allahım artık verelim şu kiloları nolur
Kabak yememişsin ama menün kötü değil akşam sebze ya da protein olsa daha iyi olurdu ama artı yapmaz seni menünKahvaltı
4 yk yukaf, 1 sb süt, 1 muz, 4 çilek
Ara
1 activia yoğurt, 10 fındık
Akşam
2 kase mercimek çorbası, 1 wasa
1 LT maydanozlu, yeşil çaylı su/ 1.5 LT su
Spor yok
Kızlar üzgünüm kabak yiyemedim denedim ama yok yani sevmiyorum yarın artık kısmet inşallah kilo verebilmişimdir
Çok iyi menün afiyet olsunKahvaltı 9:30
aksam 18:30
16:00 5 tane düştü 1 çılek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?