- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ayy evet ya 1 lt dukan birası 1 Lt suÂmin diyorum çok içten bir şekilde
Nerdeyse bir senedir diyetteyim hala bitmedi
Kabak yememişsin ama menün kötü değil akşam sebze ya da protein olsa daha iyi olurdu ama artı yapmaz seni menün
Çok iyi menün afiyet olsun
Sular da bol içildi değil mi
Menü ye ek 2 tatlı kaşığı diyabetik reçel (sıvı akışkan birşey normal reçel gibi değil)Öğlen yemeğinde hastanedeydim küçük anestezi aldiydi. Eşim yemek getireyim dedi getirmedi. Çocuğu bırakıp bir yere gidemedim. Akşam oldu işte
Menü. Tavuklu mantar sote ve yoğurtlu semizotu salatası yedim hala başım ağrıyor
Nasil gecti cocuk nasilÖğlen yemeğinde hastanedeydim küçük anestezi aldiydi. Eşim yemek getireyim dedi getirmedi. Çocuğu bırakıp bir yere gidemedim. Akşam oldu işte
Menü. Tavuklu mantar sote ve yoğurtlu semizotu salatası yedim hala başım ağrıyor
Geçmiş olsunÖğlen yemeğinde hastanedeydim küçük anestezi aldiydi. Eşim yemek getireyim dedi getirmedi. Çocuğu bırakıp bir yere gidemedim. Akşam oldu işte
Ara öğün yapsaydin keşke 10 11 gibiHelloooo
Bugün evde degildim, aksam yemegi saatini kacirdim sonra egitime katildi gec oldu yiyemedim, acliktan kivraniyorum suan
En iyisi uyumakHelloooo
Bugün evde degildim, aksam yemegi saatini kacirdim sonra egitime katildi gec oldu yiyemedim, acliktan kivraniyorum suan
If e kiyamadum :)Ara öğün yapsaydin keşke 10 11 gibi
Çok şükür iyi canımNasil gecti cocuk nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?