Ya şu bunaltıcı sıcak havada tam 1 saat kargo şubesi aradım başıma güneş geçmemiştir inşallah :Saruboceq: şimdilik iyiyim -tatlicadiarzu- bu arada öğle yemeğim sırasında dışarıdaydım ve bugünki öğle yemeğim 1 adet magnum hemi de gold olanından manyaq güzel bir çikolatası var ya yerken resmennnn delirdimmm aklinialirimsmile Bence dondurma hakkı olan herkes bundan yesin delikafadulden benim de öyle bir hakkım yoktu fekat sırff öğün atlamamak için yoksa kimse sokamazdı ağzıma o magnumu :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3 4 te ara öğün yaparım akşama da tavuk yapcam yakında da yumurtlamaya başlıycam zaten sempatiksalakcinni 1 saatlik yürüyüş hakkımı sıcakta kargo şubesi arayarak yaptım akşama da leslie ablalar müsaitse onlarla 20 dakika 30 dakika arası birşeyler yaparız hihoyyyt
Ya şu bunaltıcı sıcak havada tam 1 saat kargo şubesi aradım başıma güneş geçmemiştir inşallah :Saruboceq: şimdilik iyiyim -tatlicadiarzu- bu arada öğle yemeğim sırasında dışarıdaydım ve bugünki öğle yemeğim 1 adet magnum hemi de gold olanından manyaq güzel bir çikolatası var ya yerken resmennnn delirdimmm aklinialirimsmile Bence dondurma hakkı olan herkes bundan yesin delikafadulden benim de öyle bir hakkım yoktu fekat sırff öğün atlamamak için yoksa kimse sokamazdı ağzıma o magnumu :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3 4 te ara öğün yaparım akşama da tavuk yapcam yakında da yumurtlamaya başlıycam zaten sempatiksalakcinni 1 saatlik yürüyüş hakkımı sıcakta kargo şubesi arayarak yaptım akşama da leslie ablalar müsaitse onlarla 20 dakika 30 dakika arası birşeyler yaparız hihoyyyt
Magnum beyaz çikolatadan başkasını tanımam,olsa da yemem ama yada dayanamayıp yerimm sırnaşık şey Zaten bugün browni intense yedim eyvahedigeldismile ama bir tanesiyle yetinebildim çok şükür :Saruboceq: naniknanik
Browni intense mi delikafadulden bayılıyorum ben ona yaaa :sinifsinif:
Neyse duymamış olayım aklıma girmesin :1rolleyes:
bencede olan olduu 1 hafta cezalıyım napalım(
tbrkler cnm darısı başımaaaaaaa
kızlar bugün kendimi durduramıom atıştırmalar yapıyorum mutfaga su içmek için gittiğimde agzı dolu çıkıyorum bana en çok kilo aldıran şeyi yapıorum:gitme:
aldım yanima bir şişe su mutfaga gitmiyorum ama aklım orda
kendimi spora verdim leslie ile yürüdüm yatıştım ama yinede mutfagı mı kitlesem:kedi:
Kızlar bayat tavuktan anlayanınız var mı yada annenize sorarmısınız ?
Ben akşam 5 gibi tavuğu yedim şimdi acayip midem bulanıyor haşladıktan sonra azıcık tadına baktım ağzımda normal tavuğun biraz değişiği bir tad bıraktı bende çok haşlamama yordum bu durumu çünkü koymuşum ocağa suyu bitene kadar haşlanmış unutmuşum. 6 gibi uyku bastırdı 1 saat uyudum. Uyanınca bir duş alayım dedim kendime gelirim belki duşu aldım ama hala kafam kazan gibi ve biraz mide bulantısı var psikolojik olarak kendimmi yapıyorum anlayamadım bayat tavuk nasıl anlaşılırmış bilen varsa acil cevap yazabilir mi ? evde yalnızım yalnız ölmek istemiyorum
kızlar zayıflama istediğim için her türlü ürüne para yatırmaya basladım ki birine gerçekten çok iyi seçim yapmıım...termal sauna short ve termal sauna esofman almıştım bugun geldı.şu anda deniyorum üzerimde..ve gerçekten bu muhtesem bır olayy...kollarımdan ve bacaklarımdan resmen su damlaları akıyor...hepsu burada dan almıştım shotr esofman manyetık dizlik ve saouna kemer i toplam 67 ye aldım ...almak isteyenler olursa gerçekten mukemmel seçim.. merak edenlere markalarınıda verebılırım.. umarım işe yarar tam 8 ay sonra bır afet olma istıyorummmmmm:))
kıs bahar nerdesin? bişey olmadı ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?