Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen ona aldırma canım. erkekler patlayana kadar yese de kilo almıyolar. sen sakın bırakma. benim eşim de ben şişmanken bana böle güzelsin, her halinle seviom filan diyordu. şimdi bayılıyo bana :asigim:

iyi akşamlar kızlar bende bugün 2 dilim tatlı dondurma ve az öncede bisküvi pastası yedim pudinglibiri bana dur desin aldım başımı gidiyorum çokda üzgünüm bu durumdan aslında ama kendimi frenliyemiyorum yaaaa

yena canım naber demişsin ama bir ara bakıp hemen çıktım kızım buraya oturmama bile izin vermiyor bağırıyor hemen şimdi uyudu ama bütün gün peşinde koşturmaktan bende kaydım tabiii yatıyorum şimdii

kızlar ewde 53 kilo olan ablamlayım çıldırmak üzereyim cips çikolata kola mola ne varsa götürüo hatta saat sekizde salçalı makarna yaptı dayanamadım bende baktım tadına nefsimi zorluyor artık niyeti bozdum resmen diyeti bozmam inşşş

aman kizlar kaçamak yapsaniz bile sonraki ogunde dengeleyin karbonhidrat diyeti yapanlar puanlarini hesaplasinlar ben 50 ye yaklasinca kafam da uyari isigi yaniyo :)) kaçamagida illa yapacaksaniz sabah yapmaya çalisin gunun geri kalaninda dengeleyin hadi kizlar basaricaz

evlilik nezaman canim??? nasil tanistiniz erkek arkadasinla cok özel degilse paylasirmisin bizlerle canim? valla benim öz güvenim hic yok bu kilodaan,karsi bir cinsin yüzüne dahi bakamiyorum...

amanin valla benimde canim bugün bir bulgur pilavi cekti sormayin,,tv.de gördüm bulgurun üstü haslanmis kemikli et offff,,aseren bayanlar gibi hissettim kendimikaydirigubbakcemile3,..ya kizlar öyle haslama kemikli etle bulgur yesem cokmu kaloriinli?

ya birde bu saatlerde insanin cani hep birseyler cekiyor,,buzdolabinda magnum var,,,zor tutuyorum kendimi valla.

buzlukda demek istemistim...kaydirigubbakcemile3.....birde birsey sorucam size canlarim,ben bir bucuk litreden fazla su icince bana yaramiyor ya,kilo yapiyor bu bende sanki,,ben ayiptir söylemesi wc ye idrara pek cikan biri degilim de....

ben sabahleyin.bir tane pisi yedim,yaninda salatalik,domates ve iki zeytinle....öglen.bir dilim karpuz ve kavun kk peynirle..arada: yesil cay..daha sonra malesef dört top dondurma ...aksam.iki dilim kavun,biraz visne,bir kücük armut,iki kirmizi büyük eriklerden,v bir saat yürüdüm disarda ...iki litrede su ictim..ama simdi aciiimmmmm canlarim acccccc...

ha birde bir tabaga yakin cekirdek....cekirdekte de cok kalori varmis ama dayanamayip yedim iste..sevdigim film vardi ,onu izlerken heycanla birde baktim cekirdekler midemde

Netde buldum bu tarifi işe yararmı sizce...:)

Vücut Sarkması İçin Doğal Yöntemlerle Kurtulmanın Yolu

Yaptığınız şok diyetler ile son zamanlarda yaklaşık 20 kilo verdiniz. Çok hızlı zayıfladığınız için doğacak olan vücut sarkmaları için zamanınızda yeterli olmadığı için spor yapamadınız ve cildiniz sarktı. Vücudunuzun sıkı bir görünüme ulaşması için etkili bir sıkılaştırma formülü ile vücudunuzu düzene sokabilirsiniz.
Öncelikle bir yemek kaşığı pirinci yarım litre suda iyice pişirin. Pirinçleri demlenmeye bırakın, sonra içine bir çorba kaşığı salatalık suyu ilave edin. Elde ettiğiniz bu karışımı sarkmaları yaşadığınız bölgelere güzelce sürün, bir saat kadar bekledikten sonra yıkayın. Bu karışımı haftada iki sefer olmak kaydıyla tekrarlayın göreceksiniz vücudunuzda oluşan sarkmalar kısa sürede kendini toparlayacak.

evlilik nezaman canim??? nasil tanistiniz erkek arkadasinla cok özel degilse paylasirmisin bizlerle canim? valla benim öz güvenim hic yok bu kilodaan,karsi bir cinsin yüzüne dahi bakamiyorum...

Evlilik için daha erken canım tamam niyetimiz ciddi ileriyi evliliği konuşuyoruz ama aşkım daha askerlik yapacak seneye yaza yada sonbaharda evlilik olur belki... fisfisfis benim kankamın kankasıydı =) beni görmüş beğenmiş epey ısrar etmiş benimle tanışmak için kankam tanıştırdı ilk günden beri muhabbetimiz çok güzel maşallah

Valla canım ben 120 kg yum aşkım 90 falan diyor ama kaydirigubbakcemile3 sonuçta 120 kg. Benimde özgüvenim yoktu canım bütün erkeklere kardeş gözüyle yada kanka gözüyle bakmak zorunda kalıyordum çünkü onlar şişman olduğumuz için bize başka gözle bakamıyorlar lmaz: ama aşkım bana ben senin gözlerinin içinde gördüğüm şeyi daha önce hiçkimse de görmedim yüreğini seviyorum bedenin önemli değil diyor ayrıcana benim ki tombul seviyormuş zaten 10 numara hatunsun diyor :kedi: Hem benim aşkım kendisi de şişkooo kaydirigubbakcemile3 hem öyle çok yakışıklı bir adamda değil ama bizde beklentilerimizi azaltırsak mutlu oluruz bence aklinialirimsmile dış görünüş önemli değil bence de onun yanında mutluysan huzurluysan gerisi boş yerimseniben

Allahhh isteyen herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

salatalık sulu pirinç lapası mı akannehir valla bana çok enteresan geldi ama denemeye değer aklinialirimsmile

Günaydın Kızzzlllaaarrr

Sabah 6 da uyandım çok uykum var ama çok sıcak uyuyamıyorum sabah kardeşimi memlekete yolcu ettim akşamüstü de ablam geliyor evde tatil yapmayan bir ben kaldım mafoldumben yarın da kpss kursum başlıyor bakalımmm napcazzz sınavda bilmiyorumkismile

Sabah kahvaltıya üşendim yine 1 kase k-flex yedim 3-4 tane de yulaflı bisküvi şimdi kıçımı kaldırabilirsem leslie hanımla yürüyecem diyorum ama uykum vaaaar yaaa gözümü açamıorum bacağımı nasıl kaldırcam kaydirigubbakcemile

Ev yine darmadağın evi toplamam süpürmem temizlemem lazım :sinifsinif: kendimi besleme gibi hissetmeye başladım yahu :gitme:

tam 44 gündür rejim yapacam spor yapacam diye her bir hücremden ter akıttım irademi sonuna kadar zorladım tatile diye geldim sabah beşlerde sahile indim spor yapmak için veee nooldu bu sabahın köründe iki dilim vienetta yedim klava: hayır çok da bayıldığım bişi değil üstelik normalde. kendime ne diyim bilemiyorum bugün yatana kadar cezalıyım sadece salata yiyip su iççem akşam beşte de kesicem yemeyi açlıktan uyuyamayacak olsam da yarın sabah normal rejime dönene kadar bööle. amma bööle iradeyi sarsa sarsa zor toplanmış bünyeyi, azmi, hırsı parçalaya parçalaya ne olur bu işin sonu bilmiyorum. ben kendime nasıl söz geçirecem bilmiyorum. sadece 44 günde hale bak!!

üzülme bence..önemli olan suyun damlalrı..arada boşluklar olsada sonunca gidiş daha önemli..bende 96 kiloyum..175 te boy var... bir haftadır rejım spor derken ne oldum bılmıyorum...ama ben saat 10 da uaynıp hemen bir yeşil elma yıyorum sonrada bol su ve spor yapıyorum..12 gıbı k fleks sonrada 4-5 gıı yemek yıyorum...ama bırsey yaptım.dolabı boşalttım..boylece evde olmayan seylerı canımda istemıyor:))delikafadulden

İlginç ve doğruysa süper :lepi: Nerden buldun bunu,deneyenlerde nasıl göstermiş ki kendisini bu formül,sonra hayal kırıklığı olmasın bizde :sm_confused:

Ah yyaa öyle obur ve iştahlı bir aileyiz ki dolabı boşaltmama imkan yok şakkıdı Dolapta da yeğenim sağolsun çikolata,gofret eksik olmuyor kafamçokkarıştı 20 günde sadece browni kaçırdım,tebrik ettim kendimi bu konuda sositososito Damla damla gram gram gitsinler evet,gitsinler daha da gelmesinlerr şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…