Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım aramıza kaydirigubbakcemile5
8 ay var 20 kilo vermek istediğin her ay 2 kilo vermiş olsna bile yetiyo ki sen eğer aslırısan daha çok verirsin hihoyyyt
biz leslie sansör diye bi yürüyüş programı var onu indirdik dışarı çıkıpta yürüyemeyenler için
sende onu indirip yapabilirsin sporunu
gitsin kilolar gelsin güzellik hihoyyyt

günaydın arkadaşlar dün kilo bildirimi yapamadım anneme gittim sabah erken gece döndüm unuttum gitmeden mesaj atmayı zaten berbat bir durumdayım sabah tartıldım tam 2.5 kilo fazlayım inşallah pazartesie kadar gider....
pregant sağol canım

Ah canım senin işin daha kolayboshayallersmile ayda 2,5-3 kilo versen gider hepsi fazlalıklarının..Yediklerin çok az geldi bana,ara öğün falan yap kendine ana öğünlerini de azıcık arttır bence..Sen sadece sporlar bile verebilirsin kilolarımı 8 ayda kaydirigubbakcemile2

ohh 9 kilo gitmiş canım zemuszemus

ben tartılmadım 1 haftadır evde tartı yok en son annemde tartılmıştım bakalım 81 den kaç gitmiş bayanssulusmile

İlk yazdığım yanlış olmuş canım,89.9 salıdan bugüne 4 günde 1.3 gitmiş kilom zemuszemus Toplamda 7 kilo gitmiş yani..

ayy inşallah kızlareyvahedigeldismileeyvahedigeldismile...kendıme daha güvenli çıkmak istıyorum karşısına...daha 23 yasındayım ve bu kilolarımla nasıl rahat etmişim anlamdım...kesınlıkle asılacağım..çok kararlıyım...bu arada yürüyüş programını nerden indirdiniz link verebilirmisiniz...memleketıme gitiiğimde yürüyüş imkanım olacak ama ne yazıkkı muşta hanzoların arasında yürüyemıyorumsempatiksalakcinni...en azından bır hafta bu programı evde uygularımmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis...

Dolma ve baklava :bbo: Diyetteki birine hiç yakıştı mı şimdi Seçil hem de gece gece,hiç olmadı paket yapsaydın öğlen yerdin daha ii olurdu sırnaşık şeysırnaşık şey
bencede olan olduu 1 hafta cezalıyım napalım (
İlk yazdığım yanlış olmuş canım,89.9 salıdan bugüne 4 günde 1.3 gitmiş kilom zemuszemus Toplamda 7 kilo gitmiş yani..

tbrkler cnm darısı başımaaaaaaa

hadi ya bende acayip pohpohlarlar diye düşünmüştüm üzüldüm neyse sen resimlerini koy önceki sonraki hallerini biz pohpohlayalım güzelim aklinialirimsmile

aslında yakın zamanda koymuştum resimlerimi. bilenler bilir. burda çok güzel yorumlar övgüler aldım, çalıştığım okulda sürekli övgüler aldım. kendi ailem çok çok inceldiğimin farkındalar. ama benim akrabalar övmeyi pek sevmezler. eleştirmeyi tercih ederler.

Kızzz o çöpe atılır mı birsürü para veriyoruz bilmiyorumkismile :sinifsinif: ben yerdim bana yollasaydın kaydirigubbakcemile3 evet bende meyvelisini ilk kez aldım çikolatalısı daha güzeldiiii boshayallersmile

eti formun meyvelisi daha lezzetli bence. kıs ben onu çöpe atalı 2 yıl oldu bilsem saklardım akannehir

bencede olan olduu 1 hafta cezalıyım napalım (

tbrkler cnm darısı başımaaaaaaa

secilcim 44 kilo mu verdin ??? ticker'in dikkatimi çekdi agzim açik kaldi dogruysa cani gonulden tebrik ediyorum seni darisi basima ..

bu arada bende 2hafta+2gun diyetten sonra 4.400 kilo verdim çok çok çok mutluyum , ilk hedefim 10 kilo vermek ve denize yuzmeye gitmek ailemle guzel bir tatil geçirmek ve eskisi gibi saçma bahaneler bulup da kenarda onlari seyretmek istemiyorum ... bu sefer çoook azimliyim hihoyyyt

bütün gün başka ekmek yememek şartıyla 10 kaşık yiyebilirsin canım. eziyet etme kendine

resimlerinin link'ini versene canim 21 kg çok farketmistir merak ettim dogrusu bizede motivasyon olsun a.s.

resimlerinin link'ini versene canim 21 kg çok farketmistir merak ettim dogrusu bizede motivasyon olsun a.s.

resimleri kaldırdım canım. şimdi de memleketteyim laptop eşimde. resimler laptopta kaldı. 1 hafta sonra koyabilirim ancak.

ama du bakiim annemlerde bulursam şişko resim, koyarım. zayıf halim var da şişkoya bakiim

Mutlu haftasonları millet..

Pregant nasılsın,sen evinde değilsin anladığım kadarıyla..İyi tatiller canım..

Badem 89 u görmüşsün tebrik ederim..

Hiç kimse yok derken :sinifsinif:

Bademcim mesajı yazarken seçil dışında kimse yoktu...O bakımdan anladınmı..:))

Çatır çatır sesleri duyuyormusun,kelebek kardeş..:))

Şaka bi yana bunaltıcı bir şekilde nem oranı yüksek burda...

attım havamı canım. bana dediler ki şimdi güzel olmuşsun. önce neydin öyle ( nah böyle der gibi ellerini önde birleştirip koca bir göbek işareti yaptı adamın biri)

Bazı insanlar başkalarını kırarak,eleştirerek mutlu oluyorlar..benim yakın çevremdede var bu tipler..

ne güzel ne güzel kendimi tbrk ediom akşam 6 da taze fasulye yiyip günü kapattım dien ben kınaya gittim bi güzel dolma ve baklava yedim arkadaşlar beni istediğiniz kadar dövebilirsiniz hak ettim:):)

klava: klava:

Hoşgeldin aramıza,dilerim hayallerin gerçekleşir..

midemde kaç gündür bir ağrı var su içemiyorum ağrıyo bulanıyo yaaa :çok üzgünüm:
çorba içtim şimdi sıca sıcak iyi gelir diye

birazdanda yürüyüşü yaparız leslicimle :a015:

slm bacular 7. takıma yarışmacı olarak gelmek isteyen gönüllü varmı acaba 1 kişil boş yerimiz var:hulya:

Ya şu bunaltıcı sıcak havada tam 1 saat kargo şubesi aradım başıma güneş geçmemiştir inşallah :Saruboceq: şimdilik iyiyim -tatlicadiarzu- bu arada öğle yemeğim sırasında dışarıdaydım ve bugünki öğle yemeğim 1 adet magnum hemi de gold olanından manyaq güzel bir çikolatası var ya yerken resmennnn delirdimmm aklinialirimsmile Bence dondurma hakkı olan herkes bundan yesin delikafadulden benim de öyle bir hakkım yoktu fekat sırff öğün atlamamak için yoksa kimse sokamazdı ağzıma o magnumu :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3 4 te ara öğün yaparım akşama da tavuk yapcam yakında da yumurtlamaya başlıycam zaten sempatiksalakcinni 1 saatlik yürüyüş hakkımı sıcakta kargo şubesi arayarak yaptım akşama da leslie ablalar müsaitse onlarla 20 dakika 30 dakika arası birşeyler yaparız hihoyyyt

Mutlu haftasonları millet..

Pregant nasılsın,sen evinde değilsin anladığım kadarıyla..İyi tatiller canım..

Badem 89 u görmüşsün tebrik ederim..

malesef evde değilim canım. memleketteyim. kilo almama mücadelesi veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…