kızlar bende yeni katılanlaranım...yaa bana yardımcı olun...ben öğretmenim. muşta çalışıyrum.. tabi burada çalışıyorum dıye kendımı baya ihmal etmişim...boyum 175 ve 96 kiloyum..vucudum çok oarantılı allahtan kimse 96 olduğuma ianamıyor 85 felansın dıyorlar...ama benım çooook sevdiğim biri var...kısa süre brliktelık yasamıştık...sonra ayrıldı benden ama askere gideceği için ayrıldı...arkamda kımseyı bırakmıcam mantığıyla..şimdi tam 8 ay sürem var...o askerden gelene kadar en az 75 kiloya inmek istıyorum...YARDIM YARDIM YARDIM
Bu arada bır haftadır sabahları kalkınca bir elma yiyorum..sonra kfleks yiyorum ..sonra bir dilim ekmekle evde ne vardsa az yağlı pişirip çok az yiyorum.(normal ekmek çünkü muşta kepekli vs bulmak sorun)...akşamda canım isterse k flaeks yiyorum istemezse meyve vs ile geçiştiriyorum...ayrıca sağuna osofman,şort ve kemer ismarladım..bugun onlarda elıme gececek...vucut çatlağı ve selülitler için kahve limon karışımına basladım...offf çoook işim var çokkkk
kızlar bende yeni katılanlaranım...yaa bana yardımcı olun...ben öğretmenim. muşta çalışıyrum.. tabi burada çalışıyorum dıye kendımı baya ihmal etmişim...boyum 175 ve 96 kiloyum..vucudum çok oarantılı allahtan kimse 96 olduğuma ianamıyor 85 felansın dıyorlar...ama benım çooook sevdiğim biri var...kısa süre brliktelık yasamıştık...sonra ayrıldı benden ama askere gideceği için ayrıldı...arkamda kımseyı bırakmıcam mantığıyla..şimdi tam 8 ay sürem var...o askerden gelene kadar en az 75 kiloya inmek istıyorum...YARDIM YARDIM YARDIM
Bu arada bır haftadır sabahları kalkınca bir elma yiyorum..sonra kfleks yiyorum ..sonra bir dilim ekmekle evde ne vardsa az yağlı pişirip çok az yiyorum.(normal ekmek çünkü muşta kepekli vs bulmak sorun)...akşamda canım isterse k flaeks yiyorum istemezse meyve vs ile geçiştiriyorum...ayrıca sağuna osofman,şort ve kemer ismarladım..bugun onlarda elıme gececek...vucut çatlağı ve selülitler için kahve limon karışımına basladım...offf çoook işim var çokkkk
ohh 9 kilo gitmiş canım zemuszemus
ben tartılmadım 1 haftadır evde tartı yok en son annemde tartılmıştım bakalım 81 den kaç gitmiş bayanssulusmile
hoşgeldin canım aramıza kaydirigubbakcemile5
8 ay var 20 kilo vermek istediğin her ay 2 kilo vermiş olsna bile yetiyo ki sen eğer aslırısan daha çok verirsin hihoyyyt
biz leslie sansör diye bi yürüyüş programı var onu indirdik dışarı çıkıpta yürüyemeyenler için
sende onu indirip yapabilirsin sporunu
gitsin kilolar gelsin güzellik hihoyyyt
bencede olan olduu 1 hafta cezalıyım napalımDolma ve baklava :bbo: Diyetteki birine hiç yakıştı mı şimdi Seçil hem de gece gece,hiç olmadı paket yapsaydın öğlen yerdin daha ii olurdu sırnaşık şeysırnaşık şey
İlk yazdığım yanlış olmuş canım,89.9 salıdan bugüne 4 günde 1.3 gitmiş kilom zemuszemus Toplamda 7 kilo gitmiş yani..
hadi ya bende acayip pohpohlarlar diye düşünmüştüm üzüldüm neyse sen resimlerini koy önceki sonraki hallerini biz pohpohlayalım güzelim aklinialirimsmile
Kızzz o çöpe atılır mı birsürü para veriyoruz bilmiyorumkismile :sinifsinif: ben yerdim bana yollasaydın kaydirigubbakcemile3 evet bende meyvelisini ilk kez aldım çikolatalısı daha güzeldiiii boshayallersmile
bencede olan olduu 1 hafta cezalıyım napalım(
tbrkler cnm darısı başımaaaaaaa
ya kızlar size bişi sölemek istiyorum :sinifsinif:
benim canım günlerdir bulgur pilavı ve ayran çekiyo ohh şöle sıcak sıcak taze taze yapıp yiyim diyorum ama öle 2 3 kaşık yemekle kendimi yetindiremem bu yüzden yapmıyorum valla burnuma geliyo kokusu sanki
sabah sabahh
töbe töbeee halüsinasyonlar görmeye başlıyorum açlıktan herhalde sempatiksalakcinni
aslında yakın zamanda koymuştum resimlerimi. bilenler bilir. burda çok güzel yorumlar övgüler aldım, çalıştığım okulda sürekli övgüler aldım. kendi ailem çok çok inceldiğimin farkındalar. ama benim akrabalar övmeyi pek sevmezler. eleştirmeyi tercih ederler.
resimlerinin link'ini versene canim 21 kg çok farketmistir merak ettim dogrusu bizede motivasyon olsun a.s.
Hiç kimse yok derken :sinifsinif:
Sıcaktan bunalanları kıskandırayım biraz balkondayım polar battaniyeme sarıldım yıldızları seyrediyorum söylemesi ayıptır çok serinnn serrriinnnn rüzgar esiyor utanmasam üşüyorum diyeceğim =)))
attım havamı canım. bana dediler ki şimdi güzel olmuşsun. önce neydin öyle ( nah böyle der gibi ellerini önde birleştirip koca bir göbek işareti yaptı adamın biri)
ne güzel ne güzel kendimi tbrk ediom akşam 6 da taze fasulye yiyip günü kapattım dien ben kınaya gittim bi güzel dolma ve baklava yedim arkadaşlar beni istediğiniz kadar dövebilirsiniz hak ettim:):)
bütün gün başka ekmek yememek şartıyla 10 kaşık yiyebilirsin canım. eziyet etme kendine
Mutlu haftasonları millet..
Pregant nasılsın,sen evinde değilsin anladığım kadarıyla..İyi tatiller canım..
Badem 89 u görmüşsün tebrik ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?