Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın sabah kahvesine buyrun az biraz kitap okuyum yürüyüşe çıkıcam inşallah
Ne güzel canım bu ara ben de hiç okuyamıyorum dizi izleme modundayım genel olarak
Günaydın hanımlar
Geçen cuma 83 dü
Bugün 81.2
Fark 1.8
Harikasın canım çok iyi gitmiş
Merhabalar bol eksili günlerimiz olsun

cuma ;117,2
Bugün;116,1
Tebrikler canım çok iyi
Günaydın

Akşamki kabaktan sonra bekledigim eksi gelmedi. Sağlık olsun. Dün ile aynı geldim

Geçen hafta: 83.1
Bu hafta:82.3
Fark 800 gr
Tebrikler canım be güzel 7li rakamlara çok az kaldı

Günaydın

Akşamki kabaktan sonra bekledigim eksi gelmedi. Sağlık olsun. Dün ile aynı geldim

Geçen hafta: 83.1
Bu hafta:82.3
Fark 800 gr
Çok iyi canım maşAllah tebrikler ben daha tartilmadim ya WC çıkamadım ama birazdan tartilirim daha dün 83.7ydim seni geçmem imkansız sanki çok saldım yeniden toparlamam lazım ama ruhen çok yorgunum şu sıra ya çocuklar zorluyor spor falan yapmaya halim vaktim kalmıyor

Başlangıç 99.45
Geçen hafta 98.30
Bu hafta 97.700
Fark 600 gr :/
Olsun artı gelmedim ama çokta gitmedi bi üzüldüm. İlaç kullanıyorum adetime de 1 hafta var belki ondan bilmiyorum :/
Tebrikler niye begenmedinki gayet iyi haftaya daha güzel eksilerle gelirsin yürüyüş yap cok iyi geliyor

Başlangıç 99.45
Geçen hafta 98.30
Bu hafta 97.700
Olsun artı gelmedim ama çokta gitmedi bi üzüldüm. İlaç kullanıyorum adetime de 1 hafta var belki ondan bilmiyorum :/
Regline az kalmış ondan olabilir canım dert etme hiç evde Leslie yapabilirsin yürüyüş çok imkanın yoksa
Geçen hafta 84.2
Bu hafta 82.6
Giden 1.600
Yürüyüşün çok etkili olduğunu düşünüyorum
Dünkü dükan birasida olabilir icerken midem çok bulanmisti ama
Ay çok güzel canım ben hiç bir haftada bu kadar veremiyorum tebrik ederim

Başlangıç 89.6 ti sanırım
Geçen hafta 84.8
Bu gün 87.3
Afedersiniz bir küfürler geliyor ağzıma kendime söylemek istediğim. Bozma işte şu diyeti devam etmezsen olmuyor işte 30 yaşına geldin öğren artık diye valla tepem çok atmış durumda.
Şu hurma yoğurt diyetine başladım bu gün hadi bakalım. Önümüzdeki cumaya bu iş tutmazsa ben kredi çekip yağ aldırmıyorum hanımlar hatta midemi ve bağırsaklarımı da aldırıcam hatta beynimi de alsınlar belli ki kullanamıyorum 2 kilo da ordan gider

Başlangıç 99.45
Geçen hafta 98.30
Bu hafta 97.700
Geçen hafta 84.2
Bu hafta 82.6
Giden 1.600
Yürüyüşün çok etkili olduğunu düşünüyorum
Dünkü dükan birasida olabilir icerken midem çok bulanmisti ama
Günaydin, hayirli cumalar

Gecen cuma 73.1
Pazartesi 74.3
Bugün 72.1

Fark 1
Süpersiniz kızlar

Cnm belli başlı diyetler dışında standart kahvaltı öğünler yapsan nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…