Ne güzel canım bu ara ben de hiç okuyamıyorum dizi izleme modundayım genel olarakGünaydınsabah kahvesine buyrun az biraz kitap okuyum yürüyüşe çıkıcam inşallah
Harikasın canım çok iyi gitmişGünaydın hanımlar
Geçen cuma 83 dü
Bugün 81.2
Fark 1.8
Tebrikler canım çok iyiMerhabalar bol eksili günlerimiz olsun
cuma ;117,2
Bugün;116,1
Tebrikler canım be güzel 7li rakamlara çok az kaldıGünaydın
Akşamki kabaktan sonra bekledigim eksi gelmedi. Sağlık olsun. Dün ile aynı geldim
Geçen hafta: 83.1
Bu hafta:82.3
Fark 800 gr
Çok iyi canım maşAllah tebriklerGünaydın
Akşamki kabaktan sonra bekledigim eksi gelmedi. Sağlık olsun. Dün ile aynı geldim
Fark 800 gr
Vayyy tebrikler canım bende birazdan tartılacağımGünaydın
Fark 800 gr
Tebrikler niye begenmedinki gayet iyi haftaya daha güzel eksilerle gelirsin yürüyüş yap cok iyi geliyorBaşlangıç 99.45
Geçen hafta 98.30
Bu hafta 97.700
Fark 600 gr :/
Olsun artı gelmedim ama çokta gitmedi bi üzüldüm. İlaç kullanıyorum adetime de 1 hafta var belki ondan bilmiyorum :/
Yürüyüş yapıyorum ama mecbur hafif tempo 2 yaşındaki kızımla anca oluyor :)Tebrikler niye begenmedinki gayet iyi haftaya daha güzel eksilerle gelirsin yürüyüş yap cok iyi geliyor
Evet cocukla zor olur ben esim işten gelince ona birakiyorumYürüyüş yapıyorum ama mecbur hafif tempo 2 yaşındaki kızımla anca oluyor :)
Regline az kalmış ondan olabilir canım dert etme hiç evde Leslie yapabilirsin yürüyüş çok imkanın yoksaBaşlangıç 99.45
Geçen hafta 98.30
Bu hafta 97.700
Olsun artı gelmedim ama çokta gitmedi bi üzüldüm. İlaç kullanıyorum adetime de 1 hafta var belki ondan bilmiyorum :/
Ay çok güzel canım ben hiç bir haftada bu kadar veremiyorum tebrik ederimGeçen hafta 84.2
Bu hafta 82.6
Giden 1.600
Yürüyüşün çok etkili olduğunu düşünüyorum
Dünkü dükan birasida olabilir icerken midem çok bulanmisti ama
Kac benden her an yakalayabilirim seni ☺☺☺Günaydın, sabah 70,5 geldim
Başlangıç 99.45
Geçen hafta 98.30
Bu hafta 97.700
Geçen hafta 84.2
Bu hafta 82.6
Giden 1.600
Yürüyüşün çok etkili olduğunu düşünüyorum
Dünkü dükan birasida olabilir icerken midem çok bulanmisti ama
Süpersiniz kızlarGünaydin, hayirli cumalar
Gecen cuma 73.1
Pazartesi 74.3
Bugün 72.1
Fark 1
Süpersin cnm tebrikler güzel eksiHayırlı cumalar
Genelde güzel bildirimler var herkesi kutlarım
Ben de şöyle durum
Geçen hafta 85.3
Bu hafta 84.2
Fark 1.1 kg
85 i bur daha görmem inşaAllah çok uğraştım valla:))
Cnm belli başlı diyetler dışında standart kahvaltı öğünler yapsan nasıl olurBaşlangıç 89.5 ti sanırım
Geçen hafta 85.5
Bu gün 87.3
Afedersiniz bir küfürler geliyor ağzıma kendime söylemek istediğim. Bozma işte şu diyeti devam etmezsen olmuyor işte 30 yaşına geldin öğren artık diye valla tepem çok atmış durumda.
Şu hurma yoğurt diyetine başladım bu gün hadi bakalım. Önümüzdeki cumaya bu iş tutmazsa ben kredi çekip yağ aldırmıyorum hanımlar hatta midemi ve bağırsaklarımı da aldırıcam hatta beynimi de alsınlar belli ki kullanamıyorum 2 kilo da ordan gider
Ay onu yapıcam dönücem tekrar sağlıklı beslenmeye ama düğüne 14 gün kaldıııııCnm belli başlı diyetler dışında standart kahvaltı öğünler yapsan nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?