Benimde 800 gr gitti sadece bakalim haftaya nasil olacak. Üzülmek yok aynen bozmadan devam edicezBenden bu hafta pek bir kilo kaybı gelmiyor
Geçen Hafta:86,2
Bu Hafta: 85,5
Fark: -0,7
Çok üzgünüm niye böyle oldu hiç anlamadım
Benim olcumlere bak bide ahahahAz kilo verdim diye üzülmeyin kizlar , mümkünse ölcü alin , büyük bir ihtimal incelme vardir
Benim 91 ken ölcülerim
Kalca 121
Bel 85 ( 90 da olabilir hatirlamiyorum tam)
Bacak 70
Bugün
Kalca 106 ( gitmiyo nalet ya)
Bel 73
Bacak 60
Göbegi hatirlamiyorum ama suan 84 lerde
Ay onu yapıcam dönücem tekrar sağlıklı beslenmeye ama düğüne 14 gün kaldııııı
Aaaaa niye oyle diyorsun bizden giden kilolar ona mi gidecekben size dedim diimiiiii burası size uymaz diye yanlış adrese geldin ddm
Anladigim kadariyla sorunlu bäölgen göbegin ordasi yavas gidicektir , bacaklarimizda 3 cm fark var aramizda 10 kilo var :) ben Armut sen elmaBenim olcumlere bak bide ahahahsenin kilona gelince inşallah benimde 10ar cm inmiş olur bu koca kalca ve gobek ozellikle
Ben aralikta ocakta falan aldim beceremedim şimdi baktimda baya fark oluşmuş. Ama o ölçümlerin doğruluğu tartisilirSaol cnm niye kız nette videolar var doğru ölçüm için bence güzel motive ediyor daha önce de alıyordum ben eksilmeyi gördükçe mutlu oluyorum
Saol cnm insAllah ya
Gayet güzel eksi cnm bence hiç sıkma cnaini hep kg kg gidecek değil eksidesin ya super
Günaydın canım güzel bı eksiyle gelirsin insAllah
Yok kiz ben de armutum ustum daha ince maalesef. Ust bedenle alt beden arasinda 2 beden var ne yazikkiAnladigim kadariyla sorunlu bäölgen göbegin ordasi yavas gidicektir , bacaklarimizda 3 cm fark var aramizda 10 kilo var :) ben Armut sen elma
Olsun hizli gelen hizli gider birakmak yokAyrıca 1 kilo artı gelen var bu hafta adamı hasta etmeyin
Him ozmn gel beraber aglayalimYok kiz ben de armutum ustum daha ince maalesef. Ust bedenle alt beden arasinda 2 beden var ne yazikki
Aglamak yok çalışmak var. Spor şartHim ozmn gel beraber aglayalim
O da doğru ama ne bileyim beklentim biraz daha yüksektiSaol cnm niye kız nette videolar var doğru ölçüm için bence güzel motive ediyor daha önce de alıyordum ben eksilmeyi gördükçe mutlu oluyorum
Saol cnm insAllah ya
Gayet güzel eksi cnm bence hiç sıkma cnaini hep kg kg gidecek değil eksidesin ya super
Günaydın canım güzel bı eksiyle gelirsin insAllah
Aynen canım biraz motivasyonum sarsıldık ama yapacak bir şey yok mecbur devamBenimde 800 gr gitti sadece bakalim haftaya nasil olacak. Üzülmek yok aynen bozmadan devam edicez
Kaç haftadır hep 1 kilo ve üstü vermiştim canım o yüzden biraz canım sıkıldı ama haklısın sağlıklı olan da bu bundan sonra hedefimi daha düşük tutacağım500 gr ın üstünde olan eksiler çok iyi sakın az verdim diye düşünmeyin çok sağlıklı bir eksi o M Musluk Suyuhzlsel
Bende 48 50 yim işteNasil bir totom varsa hala 48 beden etegimi giyebiliyorum mübarek birakmiyo bi türlü düsspn asagi
Bende en azindan 1 kg olur demistim ama dunden beri eksilmemişim. Kabak ters etki yapti. Ve sanki benim 10 kg oncede oyle bir takılma olmuştu 10 gun kadarO da doğru ama ne bileyim beklentim biraz daha yüksekti
Aynen canım biraz motivasyonum sarsıldık ama yapacak bir şey yok mecbur devam
Kaç haftadır hep 1 kilo ve üstü vermiştim canım o yüzden biraz canım sıkıldı ama haklısın sağlıklı olan da bu bundan sonra hedefimi daha düşük tutacağım
Canım şok diyetlerle geçici eksidense direk beslenmeni düzenleyip kalıcı eksiye geçersinAy onu yapıcam dönücem tekrar sağlıklı beslenmeye ama düğüne 14 gün kaldııııı
Çok iyi incelmissin cnm MasAllah aynen ölçüler çok önemli tartı dışındaAz kilo verdim diye üzülmeyin kizlar , mümkünse ölcü alin , büyük bir ihtimal incelme vardir
Benim 91 ken ölcülerim
Kalca 121
Bel 85 ( 90 da olabilir hatirlamiyorum tam)
Bacak 70
Bugün
Kalca 106 ( gitmiyo nalet ya)
Bel 73
Bacak 60
Göbegi hatirlamiyorum ama suan 84 lerde
Hemen hemen aynı ölçülerimiz canım benim boynumun maşallahi varBende ölçü almaya çalıştım bakalim haziranda spora yoğunlaştıktan sonra fark olacak mi? İnşallah dogru almisimdir
Göğüs:106
Bel:91
Gobek:109(maşşallahhh)
Kalça:114(maşşşalllahhh)
Boyun: 33.5(kolum kadarmişş)
Sag bacak : 62.5
Sol bacak:63
Sag kol:33
Sol kol:33
Ben 42-44 dün suan ama 48 beden eteklerim bol gelsene düsmüyor popomdan giyiyorumBende 48 50 yim işte
Tesekkürvederim canim su kalcayi 99 a düsürsem rahatliycam öyle 90 larda gözüm yokCanım şok diyetlerle geçici eksidense direk beslenmeni düzenleyip kalıcı eksiye geçersin
Çok iyi incelmissin cnm MasAllah aynen ölçüler çok önemli tartı dışında
Hemen hemen aynı ölçülerimiz canım benim boynumun maşallahi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?