Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim olcumlere bak bide ahahah senin kilona gelince inşallah benimde 10ar cm inmiş olur bu koca kalca ve gobek ozellikle

Benim olcumlere bak bide ahahah senin kilona gelince inşallah benimde 10ar cm inmiş olur bu koca kalca ve gobek ozellikle
Anladigim kadariyla sorunlu bäölgen göbegin ordasi yavas gidicektir , bacaklarimizda 3 cm fark var aramizda 10 kilo var :) ben Armut sen elma

Ben aralikta ocakta falan aldim beceremedim şimdi baktimda baya fark oluşmuş. Ama o ölçümlerin doğruluğu tartisilir ben kiyafetlerden daha cok anliyorum canim. Mesela 2 gomlegim vardi asla önü kapali giymedim. Gecende hafif gobegim pirtlasa da giydim onu yine yesil bir kap vardi nisan da daha dardi şuan önü bollaşmış.
Önümüzdeki ay kiyafetlerimi daralttircam buyuk bedenleri. Ozellikle pantolonlar 50 52 beden artik ayağımda durmuyo giyemiyorum ben armut tipli oldugum icin kalca ve gobek ustten hala iki beden önde

O da doğru ama ne bileyim beklentim biraz daha yüksekti
Benimde 800 gr gitti sadece bakalim haftaya nasil olacak. Üzülmek yok aynen bozmadan devam edicez
Aynen canım biraz motivasyonum sarsıldık ama yapacak bir şey yok mecbur devam
500 gr ın üstünde olan eksiler çok iyi sakın az verdim diye düşünmeyin çok sağlıklı bir eksi o M Musluk Suyu hzlsel
Kaç haftadır hep 1 kilo ve üstü vermiştim canım o yüzden biraz canım sıkıldı ama haklısın sağlıklı olan da bu bundan sonra hedefimi daha düşük tutacağım

Bende en azindan 1 kg olur demistim ama dunden beri eksilmemişim. Kabak ters etki yapti. Ve sanki benim 10 kg oncede oyle bir takılma olmuştu 10 gun kadar

Ay onu yapıcam dönücem tekrar sağlıklı beslenmeye ama düğüne 14 gün kaldııııı
Canım şok diyetlerle geçici eksidense direk beslenmeni düzenleyip kalıcı eksiye geçersin
Çok iyi incelmissin cnm MasAllah aynen ölçüler çok önemli tartı dışında
Hemen hemen aynı ölçülerimiz canım benim boynumun maşallahi var

Tesekkürvederim canim su kalcayi 99 a düsürsem rahatliycam öyle 90 larda gözüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…