Canım cumayı mı yazıyoruz pazartesiyi miGüzel eksiler gelsin inşallah benim 600 artım var çarşambadan beri bugün nolur görücez gece yorulmanın etkiside olur öğlen tartılıyorum zaten
Ben de kg vermek istedikçe alıyorum sanki. Dün bir arkadaşm 70 kg psikatriste gitmişti. Dr yiyorsun işte yemezsen kesinlikle kg verirsin haftada 2 kg demiş.ve 21 gün karbonu şekeri tamamen kes demiş. Beyin alışır demiş.benim ailem bende. Onlar gidince şeker orucuna başlayacağım. Sıkı tutmam lazım böyle kendime özgüvenim kırılıyor.kararlıyım bu yaz 79 göreceğim.Akşam yürüyüş yaptım 1 saat uzuuuun zamandır böyle uzun yürümemiştim çok iyi geldi ama çok yoruldum.
Menü yazamadım sabah standart öğlen karbonhidratlıydı.
İnanıyorum yaparsınBen de kg vermek istedikçe alıyorum sanki. Dün bir arkadaşm 70 kg psikatriste gitmişti. Dr yiyorsun işte yemezsen kesinlikle kg verirsin haftada 2 kg demiş.ve 21 gün karbonu şekeri tamamen kes demiş. Beyin alışır demiş.benim ailem bende. Onlar gidince şeker orucuna başlayacağım. Sıkı tutmam lazım böyle kendime özgüvenim kırılıyor.kararlıyım bu yaz 79 göreceğim.
Günaydın herkesehayırlı huzurlu günlerimiz olsun
Günaydın kızlar bol eksiler diliyorum
Ayy ben kitap okuyamıyorum çok üzülüyorumGünaydınsabah kahvesine buyrun az biraz kitap okuyum yürüyüşe çıkıcam inşallah
Ayy ben kitap okuyamıyorum çok üzülüyorum
Günaydın hanımlar
Geçen cuma 83 dü
Bugün 81.2
Fark 1.8
Tebrikler kızlar süpersinizMerhabalar bol eksili günlerimiz olsun
cuma ;117,2
Bugün;116,1
Günaydın hanımlar
Geçen cuma 83 dü
Bugün 81.2
Fark 1.8
TebriklerMerhabalar bol eksili günlerimiz olsun
cuma ;117,2
Bugün;116,1
Beni geçtin tebriklerGünaydın hanımlar
Geçen cuma 83 dü
Bugün 81.2
Fark 1.8
Ben de birazdan tartılır atarımGüzel eksiler gelsin inşallah benim 600 artım var çarşambadan beri bugün nolur görücez gece yorulmanın etkiside olur öğlen tartılıyorum zaten
Sen naptın kız benide sen gecmissindir muhtemelenBeni geçtin tebrikler
Sen kac geldin 82.3 ben:)Sen naptın kız benide sen gecmissindir muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?