Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltı ve suya rağmen WC çıkınca şükür sabitim kızlar geçen hafta 82.60tim 5 gr fark var
Sabit olmak da iyi canım kilo almamış olmak önemli olan biraz daha yüklenirsen eminim gider zaten ne kalmış şurada 7li rakamlara

Sabit olmak da iyi canım kilo almamış olmak önemli olan biraz daha yüklenirsen eminim gider zaten ne kalmış şurada 7li rakamlara
insAllah aynen ya vala bı görsem artık 79u ucundan da olsa
Ben de paylaşayım dedim ölçülerimi bir aylık toplam fark 20 cm az mı iyi mi anlamadım elma tipi oluyorumdur herhalde
Çok iyi bence cnm gayet guzel

Canim bende oyleyim. Bi 91 92 civari durakladim.
Bende 2015ten beri 85 ustuydum zaten artik cok cok gitmeyecegini biliyordum.
Benim tek hedefim 11 temmuz da 75 olabilmek ama hayirlisi. Kg olarak tutmasa incelmek istiyorum o tarihe kadar

Selam kızlar
Geçen hafta 87
Bugün 87. 7

Fark artı 700 g maalesef

Haftaya eksiyle geleceğim inş.
Hadtaiçi 89 bile gördüm şok oldum bayramn ilk günü 85 ken bu kadar nasıl yiyorum
Toparlan bak fit ve mutlu anneyle hedefe yaklasiyoruz hadi bir atak yap yakala bizi

Aynen bende 2 sene önce ucundan görmüştüm hemen kaybettim
İnşallah bu sefer ucundan değil baya baya göreceksin ve hatta 6yı bile göreceksin
Canim bende oyleyim. Bi 91 92 civari durakladim.
Bende 2015ten beri 85 ustuydum zaten artik cok cok gitmeyecegini biliyordum.
Benim tek hedefim 11 temmuz da 75 olabilmek ama hayirlisi. Kg olarak tutmasa incelmek istiyorum o tarihe kadar
Evet ya bende 93 civarı baya takılmıştım 11 temmuza daha çok var canım inşallah göreceksin ben de 26 temmuza şöyle 78 filan olsam çok iyi olacak ama 85 te çok takılı kalırsam işim zor ama eminim güzelce inceliriz
Ama giyemiyorum dapdar oluyor oyle de ben istemiyorum. Ama 44 beden bluz denedim onceki gun fermuari kapanmadi
Bence onların kalıpları dardır ya da benimkilerin kalıpları geniş anlaşılan
İnşallah ya inşallah haziran i bekliyorum dort gozle
Aynen canım senin bir şey kalmadı iki haftaya görürsün ben de inşallah temmuzda

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 100.4
Bu hafta 99.8
- 600 gr
Spor 1saat tıngır mıngır yürüyüş
Tebrikler canım ikili rakamlara inmişsin
İnşallah bu sefer ucundan değil baya baya göreceksin ve hatta 6yı bile göreceksin
insAllah hepimiz istediğimiz rakamları görürüz bu sefer
Kabak makarna görsel çok çekici olmayabilir
Afiyet olsun canım güzel rendelemissin yine de

Ya benim en basindan beri 1 haziran hedefim 79 hadi 80di. Ama durumuma bakarak zor biraz. Ramazani ya da oncesinde ocak şubat aylarini verimli gecirseydim olabilirdi. Ama artik geçmişe değil gelecege bakiyorum. Zaten bu 75 hedefimden sonra hedef belirlemicem ne kadar zamanda giderse artık. Çünkü hedef tutmayinca da zaten tutturamadim düşüncesi başlıyor.

Haklısın canım zaten 75 olduktan sonra önemli olan kilo almamak yavaş yavaş verirsen kendini çok zorlamadan stres de olmazsın bende kendim için aynısını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…