- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
O zaman eksidesinKahvaltı ve suya rağmen WC çıkınca şükür sabitim kızlargeçen hafta 82.60tim 5 gr fark var
Tebriklerkızlar kilo bildirimim
geçen hafta ,. 86 ,. 15
bu. hafta. ,. 85,. 45 fena diil diyim
bunada Şükür
En azından artıda değilim ona seviniyorumO zaman eksidesin
Sabit olmak da iyi canım kilo almamış olmak önemli olan biraz daha yüklenirsen eminim gider zaten ne kalmış şurada 7li rakamlaraKahvaltı ve suya rağmen WC çıkınca şükür sabitim kızlargeçen hafta 82.60tim 5 gr fark var
insAllah aynen ya vala bı görsem artık 79u ucundan da olsaSabit olmak da iyi canım kilo almamış olmak önemli olan biraz daha yüklenirsen eminim gider zaten ne kalmış şurada 7li rakamlara
Çok iyi bence cnm gayet guzelBen de paylaşayım dedim ölçülerimi bir aylık toplam fark 20 cm az mı iyi mi anlamadımelma tipi oluyorumdur herhalde
Ödem hepsi ödemben size dedim diimiiiii burası size uymaz diye yanlış adrese geldin ddm
7li rakamlar gerçekten görmeyeli yıllar oldu canım inşallah bir an önce görürüzinsAllah aynen ya vala bı görsem artık 79u ucundan da olsa
Çok iyi bence cnm gayet guzel
Aynen bende 2 sene önce ucundan görmüştüm hemen kaybettim7li rakamlar gerçekten görmeyeli yıllar oldu canım inşallah bir an önce görürüz
Canim bende oyleyim. Bi 91 92 civari durakladim.Canım ben de cumartesi 85,8 görmüştüm sonra düne kadar hep artıydım dün tekrar 85,8 gördüm bugün ise 85,5 o kadar maydanozlu su içtim bana mısın demediama belki de benim için biraz duraklama kilosu olabilir bu en son 85 kiloyu 7 yıl önce görmüştüm
Ama giyemiyorumYalnız bizim ölçüler de birbirine benzer senin 44 beden giyiyor olman lazım canım
Toparlan bak fit ve mutlu anneyle hedefe yaklasiyoruz hadi bir atak yap yakala biziSelam kızlar
Geçen hafta 87
Bugün 87. 7
Fark artı 700 g maalesef
Haftaya eksiyle geleceğim inş.
Hadtaiçi 89 bile gördüm şok oldum bayramn ilk günü 85 ken bu kadar nasıl yiyorum
İnşallah ya inşallah haziran i bekliyorum dort gozle7li rakamlar gerçekten görmeyeli yıllar oldu canım inşallah bir an önce görürüz
İnşallah bu sefer ucundan değil baya baya göreceksin ve hatta 6yı bile göreceksinAynen bende 2 sene önce ucundan görmüştüm hemen kaybettim
Evet ya bende 93 civarı baya takılmıştım 11 temmuza daha çok var canım inşallah göreceksin ben de 26 temmuza şöyle 78 filan olsam çok iyi olacak ama 85 te çok takılı kalırsam işim zorCanim bende oyleyim. Bi 91 92 civari durakladim.
Bende 2015ten beri 85 ustuydum zaten artik cok cok gitmeyecegini biliyordum.
Benim tek hedefim 11 temmuz da 75 olabilmek ama hayirlisi. Kg olarak tutmasa incelmek istiyorum o tarihe kadar
Bence onların kalıpları dardır ya da benimkilerin kalıpları geniş anlaşılanAma giyemiyorumdapdar oluyor oyle de ben istemiyorum. Ama 44 beden bluz denedim onceki gun fermuari kapanmadi
Aynen canım senin bir şey kalmadı iki haftaya görürsün ben de inşallah temmuzdaİnşallah ya inşallah haziran i bekliyorum dort gozle
Tebrikler canım ikili rakamlara inmişsinHayırlı cumalar
Geçen hafta 100.4
Bu hafta 99.8
- 600 gr
Spor 1saat tıngır mıngır yürüyüş
insAllah hepimiz istediğimiz rakamları görürüz bu seferİnşallah bu sefer ucundan değil baya baya göreceksin ve hatta 6yı bile göreceksin
Afiyet olsun canım güzel rendelemissin yine deKabak makarna görsel çok çekici olmayabilir
Ya benim en basindan beri 1 haziran hedefim 79 hadi 80di. Ama durumuma bakarak zor biraz. Ramazani ya da oncesinde ocak şubat aylarini verimli gecirseydim olabilirdi. Ama artik geçmişe değil gelecege bakiyorum. Zaten bu 75 hedefimden sonra hedef belirlemicem ne kadar zamanda giderse artık. Çünkü hedef tutmayinca da zaten tutturamadim düşüncesi başlıyor.İnşallah bu sefer ucundan değil baya baya göreceksin ve hatta 6yı bile göreceksin
Evet ya bende 93 civarı baya takılmıştım 11 temmuza daha çok var canım inşallah göreceksin ben de 26 temmuza şöyle 78 filan olsam çok iyi olacak ama 85 te çok takılı kalırsam işim zorama eminim güzelce inceliriz
Bence onların kalıpları dardır ya da benimkilerin kalıpları geniş anlaşılan
Aynen canım senin bir şey kalmadı iki haftaya görürsün ben de inşallah temmuzda
Haklısın canım zaten 75 olduktan sonra önemli olan kilo almamak yavaş yavaş verirsen kendini çok zorlamadan stres de olmazsın bende kendim için aynısını düşünüyorumYa benim en basindan beri 1 haziran hedefim 79 hadi 80di. Ama durumuma bakarak zor biraz. Ramazani ya da oncesinde ocak şubat aylarini verimli gecirseydim olabilirdi. Ama artik geçmişe değil gelecege bakiyorum. Zaten bu 75 hedefimden sonra hedef belirlemicem ne kadar zamanda giderse artık. Çünkü hedef tutmayinca da zaten tutturamadim düşüncesi başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?