Benim yapışık hâlaBen 42-44 dün suan ama 48 beden eteklerim bol gelsene düsmüyor popomdan giyiyorum
Canım ben de cumartesi 85,8 görmüştüm sonra düne kadar hep artıydım dün tekrar 85,8 gördüm bugün ise 85,5 o kadar maydanozlu su içtim bana mısın demediBende en azindan 1 kg olur demistim ama dunden beri eksilmemişim. Kabak ters etki yapti. Ve sanki benim 10 kg oncede oyle bir takılma olmuştu 10 gun kadar
Ya benim kıyafetlerim hep bol ev kıyafetlerimde değişiklik var tabiki ama geçen 44 beden pantalonlu takım aldım salaş model kalıbı büyük snrm biraz ama 44 görmek mutlu etti baya 46 falan büyük ihtimal cunki bol oldu ben elma tipiyimBen aralikta ocakta falan aldim beceremedim şimdi baktimda baya fark oluşmuş. Ama o ölçümlerin doğruluğu tartisilirben kiyafetlerden daha cok anliyorum canim. Mesela 2 gomlegim vardi asla önü kapali giymedim. Gecende hafif gobegim pirtlasa da giydim onu yine yesil bir kap vardi nisan da daha dardi şuan önü bollaşmış.
Önümüzdeki ay kiyafetlerimi daralttircam buyuk bedenleri. Ozellikle pantolonlar 50 52 beden artik ayağımda durmuyo giyemiyorumben armut tipli oldugum icin kalca ve gobek ustten hala iki beden önde
Hiç sıkma canını güzel bence haftaya daha güzel olur insAllahO da doğru ama ne bileyim beklentim biraz daha yüksekti
Ay insAllah bende 90da gözüm yokta 3lu rakamlardan ucundan düşsem yeterTesekkürvederim canim su kalcayi 99 a düsürsem rahatliycam öyle 90 larda gözüm yok
Yalnız bizim ölçüler de birbirine benzer senin 44 beden giyiyor olman lazım canımBenim yapışık hâla
Yılmak yok yola devam500 gr ın üstünde olan eksiler çok iyi sakın az verdim diye düşünmeyin çok sağlıklı bir eksi o M Musluk Suyuhzlsel
Tebrikler canım farkı açtınGünaydın
Akşamki kabaktan sonra bekledigim eksi gelmedi. Sağlık olsun. Dün ile aynı geldim
Geçen hafta: 83.1
Bu hafta:82.3
Fark 800 gr
Çok iyi maşaAllah
7 Kasım 2020
Göğüs: 115
Bel: 99
Kalça: 118
Bacak: 69
Boyun: 38
89 kg imisim2 Mayıs 2021
Göğüs: 113
Göğüs altı: 93
Bel: 95
Göbek: 102
Kalça: 113.5
Basen: 110
Boyun: 37
Sağ bacak üst: 66
Sol bacak üst: 66
Sağ bacak alt: 40.5
Sol bacak alt: 40
Sağ kol: 33
Sol kol: 32
83.75 kg28 Mayıs 2021
Göğüs: 111
Göğüs altı: 92
Bel: 90.5
Göbek: 98
Kalça: 112
Basen: 108
Boyun: 36
Sağ bacak üst: 66
Sol bacak üst: 66
Sağ bacak alt: 40.5
Sol bacak alt: 40
Sağ kol: 32
Sol kol: 31.5
82.80 kg
Kilo bildirimimi yapayım malesef WC çıkamadım sabitim büyük ihtimal en kötü ya da eksideyim
Geçen hafta: 82.60
Bu hafta: 82.80
Fark: +200
Yüzde: -0.242
Dün 83.70timbugün detoksun ikinci günü
Hiç üzülecek bisey yok tebriklerBenden bu hafta pek bir kilo kaybı gelmiyor
Geçen Hafta:86,2
Bu Hafta: 85,5
Fark: -0,7
Çok üzgünüm niye böyle oldu hiç anlamadım
Yine gitmiş ya :))Az kilo verdim diye üzülmeyin kizlar , mümkünse ölcü alin , büyük bir ihtimal incelme vardir
Benim 91 ken ölcülerim
Kalca 121
Bel 85 ( 90 da olabilir hatirlamiyorum tam)
Bacak 70
Bugün
Kalca 106 ( gitmiyo nalet ya)
Bel 73
Bacak 60
Göbegi hatirlamiyorum ama suan 84 lerde
Kabağa laf yok bence:))Bende en azindan 1 kg olur demistim ama dunden beri eksilmemişim. Kabak ters etki yapti. Ve sanki benim 10 kg oncede oyle bir takılma olmuştu 10 gun kadar
Benide alın üst 38 oluyorHim ozmn gel beraber aglayalim
Senle ben acil toparlanmaliyiz vala ya bu hafta sıkı tutalım insAllahSelam kızlar
Geçen hafta 87
Bugün 87. 7
Fark artı 700 g maalesef
Haftaya eksiyle geleceğim inş.
Hadtaiçi 89 bile gördüm şok oldum bayramn ilk günü 85 ken bu kadar nasıl yiyorum
Sağol canım tartı iyi olmasa da ölçüler iyi diyebilirizÇok iyi maşaAllah
evet bunada sükür diyoruz artik ne diyelim :)Çok iyi maşaAllah
Hiç üzülecek bisey yok tebrikler
Yine gitmiş ya :))
Ölçü almak iyi oluyor gerçekten
Kabağa laf yok bence:))
Aslında tartıya hersey yansımıyor incelme varsa demek ki yağdan kilo verdik kas kutlemiz artmış olabilirSenle ben acil toparlanmaliyiz vala ya bu hafta sıkı tutalım insAllah
Sağol canım tartı iyi olmasa da ölçüler iyi diyebiliriz
Aynen öyle cnm bi site var ölçülerini girince yağ oranını söylüyor benim tartiyla aynı çıkıyor sonuçAslında tartıya hersey yansımıyor incelme varsa demek ki yağdan kilo verdik kas kutlemiz artmış olabilir
fazladir o yani eksin :)Kahvaltı ve suya rağmen WC çıkınca şükür sabitim kızlargeçen hafta 82.60tim 5 gr fark var
insAllah canımfazladir o yani eksin :)
Güzel eksi canım bence tebriklerkızlar kilo bildirimim
geçen hafta ,. 86 ,. 15
bu. hafta. ,. 85,. 45 fena diil diyim
bunada Şükür
Kilolarımız da aynı verdiğimiz de aynı olmuş canımkızlar kilo bildirimim
geçen hafta ,. 86 ,. 15
bu. hafta. ,. 85,. 45 fena diil diyim
bunada Şükür
âaaKilolarımız da aynı verdiğimiz de aynı olmuş canım
Bana uyar canım bakalım kim haftaya geçecekâaahadi yarışakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?