Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende en azindan 1 kg olur demistim ama dunden beri eksilmemişim. Kabak ters etki yapti. Ve sanki benim 10 kg oncede oyle bir takılma olmuştu 10 gun kadar
Canım ben de cumartesi 85,8 görmüştüm sonra düne kadar hep artıydım dün tekrar 85,8 gördüm bugün ise 85,5 o kadar maydanozlu su içtim bana mısın demedi ama belki de benim için biraz duraklama kilosu olabilir bu en son 85 kiloyu 7 yıl önce görmüştüm

Ya benim kıyafetlerim hep bol ev kıyafetlerimde değişiklik var tabiki ama geçen 44 beden pantalonlu takım aldım salaş model kalıbı büyük snrm biraz ama 44 görmek mutlu etti baya 46 falan büyük ihtimal cunki bol oldu ben elma tipiyim
O da doğru ama ne bileyim beklentim biraz daha yüksekti
Hiç sıkma canını güzel bence haftaya daha güzel olur insAllah
Tesekkürvederim canim su kalcayi 99 a düsürsem rahatliycam öyle 90 larda gözüm yok
Ay insAllah bende 90da gözüm yokta 3lu rakamlardan ucundan düşsem yeter

Çok iyi maşaAllah
Benden bu hafta pek bir kilo kaybı gelmiyor

Geçen Hafta:86,2
Bu Hafta: 85,5
Fark: -0,7

Çok üzgünüm niye böyle oldu hiç anlamadım
Hiç üzülecek bisey yok tebrikler
Yine gitmiş ya :))
Ölçü almak iyi oluyor gerçekten
Bende en azindan 1 kg olur demistim ama dunden beri eksilmemişim. Kabak ters etki yapti. Ve sanki benim 10 kg oncede oyle bir takılma olmuştu 10 gun kadar
Kabağa laf yok bence:))

Selam kızlar
Geçen hafta 87
Bugün 87. 7

Fark artı 700 g maalesef

Haftaya eksiyle geleceğim inş.
Hadtaiçi 89 bile gördüm şok oldum bayramn ilk günü 85 ken bu kadar nasıl yiyorum
Senle ben acil toparlanmaliyiz vala ya bu hafta sıkı tutalım insAllah
Çok iyi maşaAllah
Sağol canım tartı iyi olmasa da ölçüler iyi diyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…