- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Süper eksi canım tebriklermerhaba kızlarrr ancak gelebildim.
cuma 89.4
bugün 87.6
fark -1.8
Çok güzel gözüküyorİyi akşamlar ❤
Tarifini verir misin canımFit mutlu anne soğanı seviyosun dene mutlaka
Cuma olsun o kadarBiraz kacagim var ama bu güne ödül koydum. Yarın yine devam
Afiyet olsun daha fazla yeme canımselam kızlar naparsınız ben bugün menü vwremicem kızım tatlı almış öyle bir gömdüm ki anlatamam gidip gelip yiyorum çok özlemişim sabah iyi başladım ama sonrası bozuldu neyse yarın inşallah Allah'ın izniyle sil baştan uapacam hepimizi öpüyorum
Afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 3 zeytin yeşillik domates salatalık beyaz peynir 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara beyaz çay incir
Öğlen yoğurt ve musli
Ara kahve ceviz
Aksam dünden kalan kabak kavurma yoğurt 1 salatalık
Bol su ve biraz da yürüyüş
Çok değil hemen geri vitese takabilirsin canım
Ben tam bir sayısalcı olduğumdan sabrım gelmiyor hala matematik geometri çözüyorum zevkineKahveyi eklerken basmışım sonradan çıktıolsun ya bende öyleydim günde 10 dk yada 2 sayfa bile olsa mecbur tuttun mu kendini okursun inşallah
Dikkat edeceğim insallah bundan sonra ...hafta tatillerinde hep bir segisiklik oluyor normal ayarda gidemiyor insanÇok değil hemen geri vitese takabilirsin canım
Saah biraz kalabalık olmuş sanki onun dışında güzel canım afiyet olsunsabah
1 sade Türk kahvesi
öğlen 12.20
2 yk ciğer
2 yk patates kızartma
1 kepçe çorba
salata
1,5 dilim tbe
ara 18.15
1 kase kiraz
akşam 19.00
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 servis kaşığı pilav
çoban salata
2 yk ev yoğurdu
3 brezilya cevizi
az sonra 1 avuç kadar çekirdek yerim
az sonra 2 kupa oolong çayı içerim.
gün içinde 2 fincan yeşil çay, 2 fincan assam çayı ve 1 kupa filtre kahve
yatana kadar 2 lt su
6400 adım
Aynen öyle yaDikkat edeceğim insallah bundan sonra ...hafta tatillerinde hep bir segisiklik oluyor normal ayarda gidemiyor insan
Kaydettim enginar alırsam deniycem insAllah cnm eline sağlıkYarım soğanı zeytinyağda az bi çevirdim.
Enginarları koydum üstüne sadece su yada 1 portakalın suyuyla karışık su ve tuz ekleyip ara ara çevire çevire pişirdim.
Çatal batıyosa yumuşamışsa alıyorum soğuyo öyle.
2 tane soğanı yarım ay şeklinde kesip zeytinyağda kavurdum. 1 tk şekerde çok güzel oluyo kızarıp karamelize olursa daha iyi ama ben acele ettim.
Çıkarınca enginarların üstüne koyuyorum
Selamlar
Sabah
1 dilim ekmek
2 yumurta
1tk krem peynir
Biber
Yarim cikolu kruvasan :)
Ara
2 elma ( degisik saatlerde)
Aksam
5 6 firin kanat
Afiyet olsun canım güzel menü benceSelamlar
Sabah
1 dilim ekmek
2 yumurta
1tk krem peynir
Biber
Yarim cikolu kruvasan :)
Ara
2 elma ( degisik saatlerde)
Aksam
5 6 firin kanat
Kabaklı değil ama bu ilgimi çektiBide bu var yulaflı makarna salatasısaglikli_kalmak on Instagram: "Yulafın tüm nimetlerinden yararlanmaya devam ediyoruz.@tuttyyummy’den yulaftan makarna salatası... ・・・ Yulaftan makarna salatası mı olur yaa demeyin vallahi oluyormuş hemde çok lezzetli 😻Adı makarna salatası ve içinde m
1,122 likes, 11 comments - saglikli_kalmak on April 6, 2021: "Yulafın tüm nimetlerinden yararlanmaya devam ediyoruz.@tuttyyummy’den yulaftan makarna salatası... ・・・ Yulaftan makarna salatası mı olur yaa demeyin vallahi oluyormuş hemde çok lezzetli 😻Adı makarna salatası ve içinde makarna yok...www.instagram.com
Çok iyi gitmiş canım tebriklermerhaba kızlarrr ancak gelebildim.
cuma 89.4
bugün 87.6
fark -1.8
Olsun canım ben de kilo verme de yavaşlama dönemine girdim sanırsamok bakalım bugün ben tatlıları jüplettim ama neyse artık başlasın yarış
Üstüne bi bardak ödem suyunu dikince doyuyosun6 kanatla doyan mumu sanada selam olsun
Üstüne bi bardak ödem suyunu dikince doyuyosunpattis kizartmasu vardi yaninda yarina 71 görebilme hayaluyle yemedim
Tamamen kesmeye de gerek yok bence canim ya 2 kasik polavdan nolcak sankiAferin sana ben attığım mis gibi enginarımın yanında 2 kaşık pilav yedim ruhum karbonhidratın esiri resmen ya
Hadi 7 olsun seni mi kiricamTaktım sana mumu 6 kanat nediryarısı kemik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?