Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hain kardeşşş..... seninki yine 44 bedenmiş benimki 36 beden kendimi kassam giremiom kıyafetlerinin içine :2: seninde rejim yapman lazım dede kafasıkötükedihüso bozulsunkaydirigubbakcemile3
kelebekk verirsin sen kilo ya kim tutar seniolumunekankayizsmile aynen ya insanlar niye takıyorlarsa kilolarımıza onlara ne iseee kilo verincede hep eskiden nasıldın ama derler nalettler zayıflıyım asla onlar gibi olmıcam:)kaydirigubbakcemile5

Çok şanslısın baharcım böyle bir birlikteliği yakaladığın için...
Allah nazardan korusun..Hep böyle kalın..

zeynepçim özledik seni..daha sık uğra lütfen..
Geçmiş olsun senmi hastasın.??

ılginç ve doğruysa süper :lepi: Nerden buldun bunu,deneyenlerde nasıl göstermiş ki kendisini bu formül,sonra hayal kırıklığı olmasın bizde :sm_confused:

Bademcim sarkmayla ilgili bilgi araştırıken bu yazı çıktı..Linki kopyalıyorum bakabilirsin..
Aslında salatalık suyu neysede pirinç olayı pek inandırıcı gelmedi..
Yada denemek lazım ben boş bi zamanımda gobbeeğime uygulamayı düşünüyorum nasıl olsa olan olmuş göbeğime iki hamilelik ve aşırı kilo pek bi kaybım olmaz yani...
Sizin için kendimi denek olarak kullanıcam tamammı...:roflol: :roflol:

http://www.gozdekadinlar.com/vucut-sarkmasi-icin-dogal-yontemlerle-kurtulamanin-yolu.html

Son düzenleme:
Denize gittik bugün çok iyi geçti.Oğlum çok uyumluydu eşim ilgilendi bende bol bol yüzdüm kızımla oynadım...Bol bolda yedim..

Şımdi herkes bir yerde mayışık durumda tv.izliyor..:)))

Çamaşır makinasını bekliyorum,bitsinde asayım sonra bende dinlenme moduna geçeyim...

Son düzenleme:
ya kizlar anlamiyorum ben,okadar az yedim ki bugün özellikle,aksam salata yedim az peynirle ama tartildim yarim kilo almisim...cildircam ya,,ben azda yesem asiri cabuk bir sekilde kilo alabiliyorum ,hic yememeliyim ama buda zararli ....

ya kizlar anlamiyorum ben,okadar az yedim ki bugün özellikle,aksam salata yedim az peynirle ama tartildim yarim kilo almisim...cildircam ya,,ben azda yesem asiri cabuk bir sekilde kilo alabiliyorum ,hic yememeliyim ama buda zararli ....

yok bende de oluyor o.düne göre biraz fazla yemişsindir.ne biliyim suyu çok içmişsindir.benim de hep böyle oluyor.ben de çareyi sabah kalkar kalkmaz tartılmakta buldum.o da yine fazla gösterirse spora ağırlık ver diyetle beraber.ben 100 gr fazla görsem başlıyorum spora.bak geçen hafta mesela 106.3 le başladım haftaya.hergün tartılırım huyum kurusun.hergün fazla gösteriyor.bu sabah bir tartıldım.105.2.demek ki kilo almıyorum.sorun başka.ama ne dersen onu bilemem.:):)

ben dr.ömer coskunun hapini almistim hayatimda ilk kez böyle birsey aliyorum ama hic netice alamadim,genelde böyle seyler yalan oluyor sanirim..lahana diyeti yapmistim ve bes günde iki kilo vermistim,ama gün boyu oruclu oluyordum (öyle gerekiyordu) sadece aksamlari bir tabak corba ..ama simdilerde yapmak istemiyorum o diyeti zararli olur diye...

Çok şanslısın baharcım böyle bir birlikteliği yakaladığın için...
Allah nazardan korusun..Hep böyle kalın..

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için opuyorumnanaktan hayırlısı olur inşallah Allah isteyen herkese tez zamanda versin :Saruboceq:

simdi kilo almisim az yedigim halde,sabah tartildigimda 98.8 idim simdi 97.5..canim kac gündür haslama kemikli etle bulgur istiyor yarin yapayim diyordum ama simdi baskülde böyle görünce rakamlari,korkuyorum yemeye bu etle bulguru...offff offff

Tatlım tam anlayamadım ama yemek yedikten sonra mı tartılıyorsun :bbo: sabah aç karnına WCden sonra tartılmalısın yerimseniben gün

bence de zararlı olur.ayrıca da harika kilo vermişsin.maşallah.ne kadardır devam ediyosun.ne kadar zamanda verdin o kiloyu.bir de neler yapıyosun.mutlaka yazıyordur önceki sayfalarda ama ok fazla sayfa var.teker teker bakamadım.yazabilirsen çok sevinirim. a.s.

yalnis oldu be,sabah 96.8 dim simdi 97.5

simdi canim magnum istiyor yesemmi kizlar????,sabah: bir dilim siyah ekmek bir kasar dilimiyle yedim iki zeytin kk peynir...öglen kahve...arada yogurt meyveli 150 kalori olan...arada bir köfte,bir karnibahar kizartmasi ama yagda kizarmis...ve aksam : bir tabak karisik salata....

selam kızlar!!aranıza pek yeni katıldıgım söylenemez.önceki hesabım nası olduysa kapanmıs.yarın rejimime karar verdikten sonra salı maratona baslıorum.desteginizi ve sevginzi bekliorumm :)) :1hug:

sana öyle diyenlere gününü göster canm. kötükedihüso

ya yaptigim pek birsey yok aslinda ttalim,sadece cok az yigiyorum(benim bünyem öyle cabuk kilo almaya meyilliki) birde bir saat disarda yürüyorum haftanin dört günüfelan...bes ayda verdim bu kiloyu...ilk ay sekiz kilo verdim hemde sporsuz,nasil olmustu anlamadim valla ama oldu iste az yemekle...simdi kilo vermem durakladi biraz....

sorun az yeyip metaabolizmanı yavaşlatman güzelim. daha önce de söylemiştim ama hayat senin hayatın tabi, yediklerini kendin kontrol edeceksin

sana öyle diyenlere gününü göster canm. kötükedihüso

ee ben ne yapayim ,ben bukadar kilo verdim ve nasil olduysa annem dün "aa kizim biraz kilo verdigin belli gibi demezmi"yirmi küsür kilodan sonraohaoldumsmile,abiyme dediki bak kardesin kilo vermis dimi biraz,oda ne dese begenirsiniz,,bilmem hic dikkat etmedim ..ee abiycik bakda dikkat etmis olursun dimi ama ayy nasil sinir oldum bir bilseniz....bu arada avanta resmindeki o filmi ben seyrettim mütisti,sende izledinmi?

pregant haklisin canim ama inan cok korkuyorum yemeye,,sanki kilo alicakmisim gibi ama gene önceye ragmen biraza fazlalastirdim kiz....sözünü dikkate aliyorum canim benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…