Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim

Sabah 10:15

Sucuklu yumurta, peynir, zeytun,bi dilim salam,domates salatalık maydanoz 3dilim tm buğday ekmeği

13:00 4kasik yoğurt keten tohumu çörek otlu,1seftali, 6ciig findik

15:00 büyük fincan sade kahve 2bitter çikolata

18:15
2parca izgara biftek,bol salata kizimin patetes kizarmasindan 7tane

21:00 gibi ya yoğurt ya süt olur

Su 3lt
Spor 75dk tempolu yürüyüş

Afiyet olsun canım pazar günü için güzel menü
Saol cnm
Afiyet olsun canım güzel menü bence

salata diye yanlış yazmışım. ahana salatalık jalepino biber turşusu yedim biraz.

Afiyet olsun cnm spor da var güzel bence

saol canım. akşam dolmayı daha ayarlı yeseydim iyiydi. şimdi madensuyu içeceğim. midem şiş.
Afiyet olsun cnm sarma dolma işleri zor ya bende çok severim bende yeşil çay içerim snrm
Şimdi gördüm detoks yapip 80kusure düşmüşsün maşallah canım sevindim senin adına ❤
Saol cnm insAllah korurum bugün biraz karbonlu oldu bklm yarınki tartıya etkisi ne olacak

nolcak böyle halimiz bilmem Allah'ım nefsimizi korusun
amin. 2 gündür üzerimde acayip bir ağırlık vardı leslie de yapmadım. ama belli olmaz bu öğlen uyudum. şimdi daha iyiyim şu madensuyunu içeyim de belki 21.00 en sonra 30 dk fast leslie yapabilirim.

amin. 2 gündür üzerimde acayip bir ağırlık vardı leslie de yapmadım. ama belli olmaz bu öğlen uyudum. şimdi daha iyiyim şu madensuyunu içeyim de belki 21.00 en sonra 30 dk fast leslie yapabilirim.
bende çok istiyorum bir türlü başlayamadım dizimden de hala korkuyorum çapraz bağlardan bişey felan olur diye korku kaldı

Giremiyorum yine bu ara yoğun geçiyor günler bizim doğalgaz işlerimiz var bu ara habire usta gelip gidiyor daha takılmadi bile

Bugün bir değişik beslendim sabah ne güzel eksi görmüştüm inşallah yarın artı olarak karşıma çıkmaz

Kahvaltı
Peynir, domates, salatalık, kiraz saplı çay, 25 adet leblebi, lavaş pizza(8 dilim çıktı, 1 dilimini yedim üstünde 1 tane sucuk vardı)

Ara
1 kase sütlaç( dayanamadım önce yemiyim dedim ama dolapta durdukça aklımdan çıkaramadım)

Akşam
2 küçük Karnıyarık(fırında, zeytinyağlı), 1 wasa, 1 yk yoğurt

Ara
Yeşil çay

2.5 LT su/ 3 mil Leslie

Slm kızlar
Bugünden beri ev toparlama ve temizlik işleri yapıyorum. Neyse ki dünden yemeğim vardı yemek işiyle uğraşmadım.
Yoruldum şimdi uzandım biraz mesajlarımı okudum.
Telefon oynamak için bizim işten gelmemizi bekliyorlar. Biz gelince yemek faslindan sonra emine kendi telefonunu, Zeynep benim telefonumu, Meryem eşimin telefonunu oynuyor. 1 saat süreleri oluyor. Çoğu zaman onlardan telefonu aldığımda uyuyup kalıyorum.

5 Haziran evlilik yıl dönümumuz. Ne hayallerim vardı ama malesef kilomu koruyamadim. Artık hedefim doğum günüm. 31 Ağustos. 33 yaşıma giricem inşallah. O zamana kadar verebildigim kadar kilo verebilmek istiyorum.

Yarın için planımı yaptım. Öğle kahvaltı yapicam. Mesaj yazdıktan sonra gidip ceviz kircam ekmek yememek için, 2lt lik sisemle su goturcem. Akşama haşlama et ve salata. Çeşit çeşit bitki çayları aldım. Aciktikca kahve bitki çayı içmeyi düşünüyorum. Bir kaç gün zorlanicam ama bir yerden başlamak lazım.

Selam. Cocuklar sabah kotuydu doktora goturduk. Gece de ben uyuyamadim. Sikintiliyim, dua ediyoru cabucak gecsin
Geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin

Bence kurtarılır gün afiyet olsun canım

Hmm anladım canım. İş güçte yapmışsın eline sağlık.
Başla tabi bozma moralinide yıldönümü için

Kısmet olursa başlıcam işte
Neyi bekliyosun arzu ufak bebeğin mi var çocuklar büyükler sabah yada akşam bi yarım saat ayarla tak kulaklığını mis gibi evden uzaklaşmakta iyi gelir.

Benim ayaklarım belim çok ağrıyo zorluyorum kendimi napim çok isterdim ağrısız yürümeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…