- 8 Mart 2020
- 5.738
- 27.875
- 548
Saol cnmAfiyet olsun canım pazar günü için güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü benceöğlen 12.15
soğanlı biberli baharatlı az sucuklu omlet
peynir
2 adet küçük karabuğday krep (karabuğday unu+su sadece)
domates salatalık
ara 14.00
1 kase kiraz
ara 18.00
2 kare fındıklı çikolata
1 kupa filtre kahve
akşam 19.30
1 tabak etli bulgurlu karışık dolma (fazla kaçtı)
salata
2 yk ev yoğurdu
az sonra madensuyu (limon eklerim)
akşam 2 kupa oolong çayı içerim
yatana kadar 2 lt ye yakın su
salata diye yanlış yazmışım. ahana salatalık jalepino biber turşusu yedim biraz.öğlen 12.15
soğanlı biberli baharatlı az sucuklu omlet
peynir
2 adet küçük karabuğday krep (karabuğday unu+su sadece)
domates salatalık
ara 14.00
1 kase kiraz
ara 18.00
2 kare fındıklı çikolata
1 kupa filtre kahve
akşam 19.30
1 tabak etli bulgurlu karışık dolma (fazla kaçtı)
salata
2 yk ev yoğurdu
az sonra madensuyu (limon eklerim)
akşam 2 kupa oolong çayı içerim
yatana kadar 2 lt ye yakın su
Afiyet olsun cnm spor da var güzel benceBugün yediklerim
Sabah 10:15
Sucuklu yumurta, peynir, zeytun,bi dilim salam,domates salatalık maydanoz 3dilim tm buğday ekmeği
13:00 4kasik yoğurt keten tohumu çörek otlu,1seftali, 6ciig findik
15:00 büyük fincan sade kahve 2bitter çikolata
18:15
2parca izgara biftek,bol salata kizimin patetes kizarmasindan 7tane
21:00 gibi ya yoğurt ya süt olur
Su 3lt
Spor 75dk tempolu yürüyüş
saol canım. akşam dolmayı daha ayarlı yeseydim iyiydi. şimdi madensuyu içeceğim. midem şiş.Saol cnm
Afiyet olsun canım güzel menü bence
nolcak böyle halimiz bilmem Allah'ım nefsimizi korusunben de bu aralar doymuyorum. düzenim kaçtı. du bakalım.
Şimdi gördüm detoks yapip 80kusure düşmüşsün maşallah canım sevindim senin adına ❤Afiyet olsun cnm spor da var güzel bence
Afiyet olsun cnm sarma dolma işleri zor ya bende çok severim bende yeşil çay içerim snrmsaol canım. akşam dolmayı daha ayarlı yeseydim iyiydi. şimdi madensuyu içeceğim. midem şiş.
Saol cnm insAllah korurum bugün biraz karbonlu oldu bklm yarınki tartıya etkisi ne olacakŞimdi gördüm detoks yapip 80kusure düşmüşsün maşallah canım sevindim senin adına ❤
amin. 2 gündür üzerimde acayip bir ağırlık vardı leslie de yapmadım. ama belli olmaz bu öğlen uyudum. şimdi daha iyiyim şu madensuyunu içeyim de belki 21.00 en sonra 30 dk fast leslie yapabilirim.nolcak böyle halimiz bilmem Allah'ım nefsimizi korusun
bende çok istiyorum bir türlü başlayamadım dizimden de hala korkuyorum çapraz bağlardan bişey felan olur diye korku kaldıamin. 2 gündür üzerimde acayip bir ağırlık vardı leslie de yapmadım. ama belli olmaz bu öğlen uyudum. şimdi daha iyiyim şu madensuyunu içeyim de belki 21.00 en sonra 30 dk fast leslie yapabilirim.
Giremiyorum yine bu ara yoğun geçiyor günler bizim doğalgaz işlerimiz var bu ara habire usta gelip gidiyor daha takılmadi bileNasılsınız hanımlar
Nasıl geçiyor pazar?
Ne yemek yapıcaksınız?
İşlerim var biraz yapim gelicem inşallah4 te bi kahve yada yeşil çay içmeye beklerim hepinizi.
@MaviBirLiman
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
@yst38
@basbelasiyim
@MuMu85
60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
@zeytin8282
@Natsume
yürüyüş yap o zaman canım.bende çok istiyorum bir türlü başlayamadım dizimden de hala korkuyorum çapraz bağlardan bişey felan olur diye korku kaldı
Telefon oynamak için bizim işten gelmemizi bekliyorlar. Biz gelince yemek faslindan sonra emine kendi telefonunu, Zeynep benim telefonumu, Meryem eşimin telefonunu oynuyor. 1 saat süreleri oluyor. Çoğu zaman onlardan telefonu aldığımda uyuyup kalıyorum.Bulamiyorum aklıma geldin şimdi geçmişte okumuştum hasibecim neyin var senin kuzum?
Yolunda gitmeyen bişeyler olunca diyet odaktan çıkıyor napalım bırakırsak eğer hepten fena oluruz.
Akşamları şu telini çocuklara vermesen gelsen muhabbet ederiz kafan dağılır belki.
Geçmiş olsun cnm. Allah şifa versinSelam. Cocuklar sabah kotuydu doktora goturduk. Gece de ben uyuyamadim. Sikintiliyim, dua ediyoru cabucak gecsin
Bence kurtarılır gün afiyet olsun canımBugün bir değişik beslendimsabah ne güzel eksi görmüştüm inşallah yarın artı olarak karşıma çıkmaz
Kahvaltı
Peynir, domates, salatalık, kiraz saplı çay, 25 adet leblebi, lavaş pizza(8 dilim çıktı, 1 dilimini yedim üstünde 1 tane sucuk vardı)
Ara
1 kase sütlaç( dayanamadım önce yemiyim dedim ama dolapta durdukça aklımdan çıkaramadım)
Akşam
2 küçük Karnıyarık(fırında, zeytinyağlı), 1 wasa, 1 yk yoğurt
Ara
Yeşil çay
2.5 LT su/ 3 mil Leslie
Slm kızlar
Bugünden beri ev toparlama ve temizlik işleri yapıyorum. Neyse ki dünden yemeğim vardı yemek işiyle uğraşmadım.
Yoruldum şimdi uzandım biraz mesajlarımı okudum.
Telefon oynamak için bizim işten gelmemizi bekliyorlar. Biz gelince yemek faslindan sonra emine kendi telefonunu, Zeynep benim telefonumu, Meryem eşimin telefonunu oynuyor. 1 saat süreleri oluyor. Çoğu zaman onlardan telefonu aldığımda uyuyup kalıyorum.
5 Haziran evlilik yıl dönümumuz. Ne hayallerim vardı ama malesef kilomu koruyamadim. Artık hedefim doğum günüm. 31 Ağustos. 33 yaşıma giricem inşallah. O zamana kadar verebildigim kadar kilo verebilmek istiyorum.
Yarın için planımı yaptım. Öğle kahvaltı yapicam. Mesaj yazdıktan sonra gidip ceviz kircam ekmek yememek için, 2lt lik sisemle su goturcem. Akşama haşlama et ve salata. Çeşit çeşit bitki çayları aldım. Aciktikca kahve bitki çayı içmeyi düşünüyorum. Bir kaç gün zorlanicam ama bir yerden başlamak lazım.
Geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin
Kısmet olursa başlıcam işteyürüyüş yap o zaman canım.
Geçen hafta ilk üçteydin aman bozmabirkaç gündür menülerim fazla oldu farkındayım. cumaya 86 olsam ne güzel olur. dur ben azcık odaklanayım
Neyi bekliyosun arzu ufak bebeğin mi var çocuklar büyükler sabah yada akşam bi yarım saat ayarla tak kulaklığını mis gibi evden uzaklaşmakta iyi gelir.Kısmet olursa başlıcam işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?