dilencii eğer arada okuyorsan mesajları bi ses et...
Kızılırmak'ın İlkayıyla ilgili soru sorucam sana..
İzlemedim vizyon filmmi..?
Adı ne filmin.?
Zaten hergün dondurma yemiyosunki..
Sen artık beslenmeni dengelemeyi öğrenmişsin..Pişmanlık duyma demek istiyorum..
Pregant sen yoğurdu kendinmi mayalıyorsun.?Ben artık hazır alıyorum çünkü uygun süt bulamadığım için...
Bir ara kendim yaptığımda sütü kaynatıp kaymağını alıyordum üzerinden hem oğlan yiyodu,kızım sevmiyor ev yapımını hem bende kaşıklıyordum,yemesi daha güzel aslında ev yapımının...
İzlemedim vizyon filmmi..?
Adı ne filmin.?
süperrrr bir film bende izlemeni taavsiye ederim..ama bak izlerken sakin yanina cekirdek alma ,heycandan cekirdekleri midende buluverirsin benden söylemesihihoyyyt
amanin asla yapamam. öncelikle beceremem. tutturamam. sonra, kaymaklı, pütürlü oluyor diye yemem. annemin evde yaptığı yoğurdu asla yemem. hazır ve kaymaksız olcak. midem bulanır yoksa
süperrrr bir film bende izlemeni taavsiye ederim..ama bak izlerken sakin yanina cekirdek alma ,heycandan cekirdekleri midende buluverirsin benden söylemesihihoyyyt
[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
Sende ne kaprisli çıktın yaw..
ye de sen de kurtul biz de... buraya yazıyosun hergün benim de canım çekiyor. :roflol: naniknanik
pilavı abartmazsan haşlama etin zararı olmaz. tabi çok aşırı yağlı değilse.
kıs hayatta hiçbişeyi seçmem lüp diye atarım mideye, hiçbir titizliğim yoktur başka. sen de bula bula en can alıcı noktamı buldun :roflol:
yigcemmmm canim ..yok yok bende karar verdim artik günde bes ögün yigcem en azinda ve metepolismami hizlandircam allahin izniyle...ben hafta da bir kilo versem sürekli yeter aslinda ayda dört kilo ediyor,,normalde hafta da bir kilo veriyorum ama bu hafta durakladi gibi bakalim,,ayin 7 sinde kac kilo olucam?!
Sen öylemi yaptın..:))
:roflol::roflol: Nerden geldiyse aklıma..
ayy kizlar beynimde hep bu kilo var,,biran evvel kilo vermeliyim ya,,üc ay sonra tr.gidicem güzellerim..beni bu sisko halimle görmesinleeerrr,yani ayda dört kilo versem bile zayiflayamiyorum tam istedigim gibi üc ayda ama bu halimden iyi olurum gene...
Kiloluyken karaciğeri yağlı olanlar,zayıfladıktan sonra düzelen varmı acep..Pregant sen zayıfladın aramızda, birde dilencii birde seçil..ama seçil hala kilolu..
Hiç tahlil yaptırdınızmı düzelmişmi diye...?
Ben bu sıralar yine kaşınmaya başladım,korkmayada başladım...
ömür boyu salatayla beslenmek istemiyorsan yediklerini artır canım. diyeti bıraktığında, spor da yapmazsan verdiğin kilolar geri gelir allah korusun
allah göstermesin canim ,,yok yok seni dinliycem az ve SIK yigcem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?