ee ben ne yapayim ,ben bukadar kilo verdim ve nasil olduysa annem dün "aa kizim biraz kilo verdigin belli gibi demezmi"yirmi küsür kilodan sonraohaoldumsmile,abiyme dediki bak kardesin kilo vermis dimi biraz,oda ne dese begenirsiniz,,bilmem hic dikkat etmedim ..ee abiycik bakda dikkat etmis olursun dimi ama ayy nasil sinir oldum bir bilseniz....bu arada avanta resmindeki o filmi ben seyrettim mütisti,sende izledinmi?
pregant haklisin canim ama inan cok korkuyorum yemeye,,sanki kilo alicakmisim gibi ama gene önceye ragmen biraza fazlalastirdim kiz....sözünü dikkate aliyorum canim benim....
kızlar ben dondurmaya asla hayır diyemem. en sevdiğim şeydir ama perşembeye kadar kendime ceza verdim. tek bir lokma aburcubur yemicem. 1 kilodan fazla verirsem perşembe günü kendimi ödüllendiricem.
ay evet izledim ya çok manyak bi film. hala etkisindeyim o kızın. (esther)
sabah
1 dilim ekmek
1 lokma çilek reçeli
3-4 kaşık melemen
ara
4 kayısı
öğlen
4 parmak karpuz
1 kk peynir
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 bardak süt
4 etiform
1 salatalık
akşam
12 kaşık kuru fasülle
1 dilim ekmek
bol salata
ara
meyve
bugün 45 dakika tempolu yürüdüm. sokak sokak gezdim. 15 dakika kalça, mekik yaptım
bu kizi ben kime benzetiyorum biliyormusun,hani yaprak dökmündeki bir ferhunde varya sanki onun kücüklügüzemuszemus..ya canim nebileyim buranindoktorlorunu begenmiyorum ben pek bu nedenlede gitmiyorum...ben biraz sporu fazlalastirmaliyim bunun farkindayim ama üseniyorum sanirim..bir saat yürümekten baska birsey yapmiyordum ,ilk kilo verdigim dönem bundan sekiz sene evvel spor salonunda spor yapiyordum deli gibi günde iki saat ama yaslandim heralde simdi ,,canim istemiyor pek....
dondurmaya bende bayiliyorum ama yemedim magnum bugün....suanda balkonda oturmus iki tane kreker ekmek türü birsey var b onu yigiyorum yaninda kk peynir ve üc zeytin ve kahve...neyapyim ya kizlar cok aciktimda ,ama bunlar hafif...
listeni cok tuttum canim ,,hem az hem SIK süper,bende böyle yapmaliyim sanirim..ya sen misal hafta da kac kilo veriyorsun ??
haa birde canlarim sunu söyleyin,,,ben yarin haslama kemikli etle bulgur yapmak istiyorum ,,aranizda bana bilgi verebilcek olan varmi,nekadar kaloridir bu yemek?kac gündür aseriyorumda yani hamile olsam öyle derdimkaydirigubbakcemile3
selam kızlar!!aranıza pek yeni katıldıgım söylenemez.önceki hesabım nası olduysa kapanmıs.yarın rejimime karar verdikten sonra salı maratona baslıorum.desteginizi ve sevginzi bekliorumm :)) :1hug:
ya yaptigim pek birsey yok aslinda ttalim,sadece cok az yigiyorum(benim bünyem öyle cabuk kilo almaya meyilliki) birde bir saat disarda yürüyorum haftanin dört günüfelan...bes ayda verdim bu kiloyu...ilk ay sekiz kilo verdim hemde sporsuz,nasil olmustu anlamadim valla ama oldu iste az yemekle...simdi kilo vermem durakladi biraz....
kızlar ben dondurmaya asla hayır diyemem. en sevdiğim şeydir ama perşembeye kadar kendime ceza verdim. tek bir lokma aburcubur yemicem. 1 kilodan fazla verirsem perşembe günü kendimi ödüllendiricem.
haa birde canlarim sunu söyleyin,,,ben yarin haslama kemikli etle bulgur yapmak istiyorum ,,aranizda bana bilgi verebilcek olan varmi,nekadar kaloridir bu yemek?kac gündür aseriyorumda yani hamile olsam öyle derdimkaydirigubbakcemile3
Pregantcım dondurma yediğin gün bir bardak süt veya bir kase yoğurdunu eksilittinmi dengelemiş oluyomuşsun...
Benimde bu yıl nedense hiiç dondurma yiyesim yok..:))
Pregant avatarın çok ürkütücü yaw..:))
Önceki çok şekerdi,seninle özdeşleşmişti artık..:)
hadi ya :) valla bi değişiklik yapim dedim canım. bu resimdeki filmi izledin mi? kız göründüğü gibi tam bi pişkopat.
ama içinde fazlaca yağ ve şeker var onu napıcaz? meyve mi yemicem?_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?