Süpersin canım. Az kaldı 79 görmene yeneceksin biziGünaydın kızlar 3 günlük detoks sonucumkalıcı olur insAllah
Seni anlayabiliyorum 7lere cok yaklastin ve sabirsizlaniyorsun. Bence bu hafta goreceksin inaniyorum
insAllah bklm ya 80ler çizgim benim sanırım uzun süre yakami bırakmiyo hep beraber görelimSüpersin canım. Az kaldı 79 görmene yeneceksin bizi
Aslinda biz dayanamayip diyeti bozdugumuz için uzun gibi geliyor. İstikrarli olup hiç bozmadan gidebilsek cok başka olurdu. Ben bugün tartilmicam çünkü cok fazla artiyim elim yüzüm şişti. Sabahin 5inde kalktikinsAllah bklm ya 80ler çizgim benim sanırım uzun süre yakami bırakmiyo hep beraber görelim
Öhö öhööö normalde pazartesi ille tartılalım demiyorum ama bugün haftasonu kaçamaklı olanlar mutlaka tartılsın bi bakalım olur mu?
Ne durumdayız görelim napıcaz bilelim.
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
y.o.l.c.u
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
MuMu85
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
medgic26
Angrypigy
Z zeytin8282
Natsume
Tatlı tatlı yemenin acı acı geğirmesi olurmuş napalım tartıl çabuk
Arkadaşlar günaydın-500 gram
Bahçen çok güzel canım. Güle güle oturkızlar burası benim evin ön bahçesi yıkadım yazın hemen hemen her gün yıkıyorum burası cadde arabalar geçiyor toz oluyor arka bahçeyi de 3 ,4 günde bir yıkıyorum
sağol canım amin , canım Allah huzurla oturmayı nasip eder inşallahBahçen çok güzel canım. Güle güle otur
namaz kıldım tesbihlerim vardı onları çekiyorum 21 ziyaretçi neydiyor bu saatte onu düşünüyorum :))
huzurlu haftalar olsun canım hepinizeGünayyydınnss ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 2860945
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
y.o.l.c.u
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
MuMu85
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
medgic26
Angrypigy
Z zeytin8282
Natsume
Yol uzun olduğu için bozmadan diyet modu çok zor geliyor bence 5-10 kg değil verecegimizAslinda biz dayanamayip diyeti bozdugumuz için uzun gibi geliyor. İstikrarli olup hiç bozmadan gidebilsek cok başka olurdu. Ben bugün tartilmicam çünkü cok fazla artiyim elim yüzüm şişti. Sabahin 5inde kalktik
WC çıkınca tartılcam birazdan canımÖhö öhööö normalde pazartesi ille tartılalım demiyorum ama bugün haftasonu kaçamaklı olanlar mutlaka tartılsın bi bakalım olur mu?
Ne durumdayız görelim napıcaz bilelim.
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
y.o.l.c.u
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
MuMu85
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
medgic26
Angrypigy
Z zeytin8282
Natsume
Hadi bismillah diyelim o zmnEki Görüntüle 2860949
İyi ki erken girmişim yemeden tartıldımen son 200 Gr almıştım 200 daha gelmiş bugün kesin basliyorim kesin dovecegim yoksa kendi kendimi
Çok iyi cnm tebriklerArkadaşlar günaydın-500 gram
Tebrikler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?