Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çocuğum olmadığı için o annelik hissini bilemiyorum tabi ama annesin sonuçta inşallah 2. Kişiler girmeden kendi aranızda konuşarak bütün her şeyi halledersiniz canım huzursuzluk olunca insan hiçbir şeye konsantre olamıyor ama yine de sen elinden geldiğince bırakma kendini

Günaydın herkese

hiç kaçamağm yok her gün spor yaptım ama +300 çıktım
Canım hem spor ödemi olabilir hem de yağdan yakarken bu şekilde artı görebiliyoruz sen vazgeçme spor yapmaktan cuma gününe eminim eksi göreceksindir

Eklentiler

• A0E1C018-3D88-40E7-BD30-7CDE5F9DAAF0.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 26
Hafta sonu berbat geçti

benim adam öyle bir lafa bakıyor ki abisi felan geldi işte biziz benzini ateşledi gittiler ama Yukardakini unutuyor bazı insanlar herşeyin sonuna bakıcam Allah ömür verirse

canım benim senmi yapmıyorsun olmuyormu anlayamadım ama benimde ilk çocuğumu 6 aylık hamileydim kka3nımda kaybettim suni doğumlu aldılar sonrası 4 yıl okadar çalışmalara tedaviler olmadı sonra memişmden den sıktığımda su gibi azıcık bişe gelşyodu tahlillerde beni onun koruduğu çıktı tedavi olup tekrar hamile kaldım he Allah ömür versin hepsine ama şimdiki aklım olsaydı hiçbirini doğurmazdım . kendimi yıpratmaktan başka birşey yapmamıştım Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar
Çok şükür bugün bismillah diyerek başladım
Midem bulanıyor şimdi bir Türk kahvesi yapicam kendime

Cuma 99.75
Bugün 100.3
Fark + 0.55

Bu yüzlü rakamlara son kez ce e diyip gidişim olacak inşallah

Akşam spor yapmayı da düşünüyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…