- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Harikasın canım cuma kesin 7lerdesin ay çok iyi yaBildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
Cuma gününe kadar dikkat et canım kaçamak yapma gider tabiHayırlı mutlu haftalar dilerim
Ben artiyim tabisi ama yarın gidecekler:))
Çocuğum olmadığı için o annelik hissini bilemiyorum tabi ama annesin sonuçta inşallah 2. Kişiler girmeden kendi aranızda konuşarak bütün her şeyi halledersiniz canım huzursuzluk olunca insan hiçbir şeye konsantre olamıyor ama yine de sen elinden geldiğince bırakma kendinicanım benim çok sağol Allah razı olsunben bir yengeç Burcu kadınıyım ve annelik duygularım aşırı derecede yüksek zaten adamla anlaşamadığı ız konuda bu çocukları daha çok tutuyorum ona göre hatalarını örtüyırum ayrılma aşamasına gelmemiz bu yüzden hayırlısı Rabbimden gelsin canım ne diyim.
insAllah yaHarikasın canım cuma kesin 7lerdesin ay çok iyi ya
Spor ödemi olabikkr cnm vazgeçme devam illa eks olacaksinGünaydın herkese
hiç kaçamağm yok her gün spor yaptım ama +300 çıktım
Canım hem spor ödemi olabilir hem de yağdan yakarken bu şekilde artı görebiliyoruz sen vazgeçme spor yapmaktan cuma gününe eminim eksi göreceksindirGünaydın herkese
Moralim bozuluyor canım ya gayet düzenli besleniyorum ağzıma karbonhidrat sürmüyorum bile beni çok şaşırttıSpor ödemi olabikkr cnm vazgeçme devam illa eks olacaksin
Saol canım evet şu 71 ilk ağlayan surat benimCanım hem spor ödemi olabilir hem de yağdan yakarken bu şekilde artı görebiliyoruz sen vazgeçme spor yapmaktan cuma gününe eminim eksi göreceksindir
Sen moralini bozma devam et canım eksi gelir sonundaGünaydın herkese
Hafta sonu berbat geçtiÖhö öhööö normalde pazartesi ille tartılalım demiyorum ama bugün haftasonu kaçamaklı olanlar mutlaka tartılsın bi bakalım olur mu?
Ne durumdayız görelim napıcaz bilelim.
@MaviBirLiman
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
@Pembe Lotus
@yst38
basbelasiyim
@MuMu85
@60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
@zeytin8282
@Natsume
Spora başlayınca inan oluyor eşimde isyanlardaydi bı kaç gün önce şimdi gitti o artilarMoralim bozuluyor canım ya gayet düzenli besleniyorum ağzıma karbonhidrat sürmüyorum bile beni çok şaşırttı
Afiyet olsun canım bende çok severim az balda eklerim benKahvaltım
1bardak süt 3 kaşık yulaf pisirdim
İçine 3 kuru erik 1kuru kayısı 3 badem keten tohumu ve tarçın
Afiyet olsun canımKahvaltım
1bardak süt 3 kaşık yulaf pisirdim
İçine 3 kuru erik 1kuru kayısı 3 badem keten tohumu ve tarçın
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım bende çok severim az balda eklerim ben
Sağol canım çok güzel olmuş aşure gibi:))Afiyet olsun canımben de kahvaltı saatimi bekliyorum
Evet ya dün alacaktım unuttum alayım bugün saol canımSen moralini bozma devam et canım eksi gelir sonunda
Beden ölçülerini de al mutlaka incelme vardır yani yağdan gitmiştir
benim adam öyle bir lafa bakıyor ki abisi felan geldi işte biziz benzini ateşledi gittiler ama Yukardakini unutuyor bazı insanlar herşeyin sonuna bakıcam Allah ömür verirseÇocuğum olmadığı için o annelik hissini bilemiyorum tabi ama annesin sonuçta inşallah 2. Kişiler girmeden kendi aranızda konuşarak bütün her şeyi halledersiniz canım huzursuzluk olunca insan hiçbir şeye konsantre olamıyor ama yine de sen elinden geldiğince bırakma kendini
İnşallah canım çok saolSpora başlayınca inan oluyor eşimde isyanlardaydi bı kaç gün önce şimdi gitti o artilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?