- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.677
- 698
Kaldı bıraktım ya daha önce... ölmem yaklaştı sanıp kendimi yatak döşek ettigim zaman yazık olmasın 300 lira verdimHörboyu napcan lan ben onu kahvaltı öncesi yerim baz gibi
Kız biliyorum artı cikacagimi bekliyorum aslında ama şu an tok karna ve nerden baksan 3.5 lt suya rağmen sadece 100 Gr artı çıkmam şaşırttıFitciğim cınım benim sen ne zamandır buralardasın detoks sonrası artı çabuk gelir bilmen lazımdı
uy kuzum . yaa canım Allah razı olsun sendendeRabb'im seninde yardımcın olsun inşallah burda kardeşlerimşn olduğu u görmek çok güzel bir duyguymuş vallahi Allah hepinizden razı olsun burda olduğun için şişko olduğum için üzülmüyırum çünkü şişkoluğum beni çok güzel yere jetirdi gerçek dostluklara
Keşke ya bklm çok meraktayimSabah en az 1kilo az çıkar bence
Kaldı bıraktım ya daha önce... ölmem yaklaştı sanıp kendimi yatak döşek ettigim zaman yazık olmasın 300 lira verdim
Burası başkadır benim yıllardır herseyimi paylaştığım dostlarımla burda kesişti yollarımızuy kuzum . yaa canım Allah razı olsun sendendeRabb'im seninde yardımcın olsun inşallah burda kardeşlerimşn olduğu u görmek çok güzel bir duyguymuş vallahi Allah hepinizden razı olsun burda olduğun için şişko olduğum için üzülmüyırum çünkü şişkoluğum beni çok güzel yere jetirdi gerçek dostluklara
bende düşünüyorum hörblayfı bendede 2 kutu var 1 vanilya 1 kakao 1 kutuda ahududu çayı var bugün aklımdan geçti başlasammı diye
Göreceksin yarından itibaren hörbalayfa başlıyorum
Kız biliyorum artı cikacagimi bekliyorum aslında ama şu an tok karna ve nerden baksan 3.5 lt suya rağmen sadece 100 Gr artı çıkmam şaşırttı
Keşke ya bklm çok meraktayim
Dost acı söylüyor, kardeş geliş fiyatına satıyorBak dost acı söyler ama ben demiyorum hiç boşa verdin diye ha
Kim var kizKendimizden çok ziyaretcimiz var
Bende set varyarim 15 gün anca kullanırım başlasambende düşünüyorum hörblayfı bendede 2 kutu var 1 vanilya 1 kakao 1 kutuda ahududu çayı var bugün aklımdan geçti başlasammı diye
bende düşünüyorum hörblayfı bendede 2 kutu var 1 vanilya 1 kakao 1 kutuda ahududu çayı var bugün aklımdan geçti başlasammı diye
Kim var kiz
Başka türlü yola geleceğim yok meydan okuyayım da bari
Benimde ne sağıma gider ne solumaHörboyu napcan lan ben onu kahvaltı öncesi yerim baz gibi
Bana da hiç sıcak gelmiyor o tarz şeyler ya hiç kullanmadım büyük konuşmayım ama kullanmam da insAllah hicEvdekileri yiyinde daha para vermeyin tuzak gibi ya
Waoow9 üye 15 ziyaretci
Aldığımda erkek kardeşim de yemekten sonra mi iciyon demiştiBenimde ne sağıma gider ne soluma
İyi geceler canım yarın grsrzBende gidim geç olmuş hayırlı geceler hepinize ❤
gerçekten öyle zamanla kendimi daha iyi tanıtıcam canlar burda başka bir birşey yani kelime bulamadım inanBurası başkadır benim yıllardır herseyimi paylaştığım dostlarımla burda kesişti yollarımız❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?